Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já taky koupila knihy, Desigual, nakoupila jsem dětem v Lindexu, koupila jsem boty, sklokeramickou desku novou, ještě zvažuju, jestli má smysl vypravit se dnes do Pandory ![]()
Ahoj holky, prosím, nemůžete mi někdo napsat do SZ slevový kupon na lego v Bambuli? Moooc děkuji…
@čarodějka1311 píše:
Ahoj holky, prosím, nemůžete mi někdo napsat do SZ slevový kupon na lego v Bambuli? Moooc děkuji…
Bambule nemá slevové kódy na eshop, jen tištěné kupony do kamenných obchodů. Navíc, byla jsem tam a je tam to lego tak drahým že i se slevou je dražší, než když ho koupíš podle Heureky v jiných obchodech.
@terinka4444 Díky za odpověď, já jsem to podle seznamu na stránkách Marianne pochopila, že to platí i v eshopu. V tom případě to stejně nepoužiju. Ale děkuju.
Tak děvčata hlasim, ze mam knížečku uplne netknutou. V sobotu jsem na Zazit město jinak nejak moc Mojitovala (bylo tam vyborne pullitrove za 80,– primo od Kubancu) a v nedeli jsem pro zmenu se vrhla diteti na skrin a hadry, takze mam vyrazene dve bananove krabice a vecer jsem uz toho mela plny zuby, ze puvodne ze vyrazim navecer do OC se nakonec nekonalo… ![]()
no co a taky ziju
o Coccinelle si napisu Jeziskovi
![]()
Ahoj, prosím, kdo má letos kuponky, já to letos nějak zazdila, nebyl by tak hodný a neposlal mi kody na nákup přes eshop do electroworldu, A3sportu a Desigualu? Byla bych moc vděčná. Předem děkuji
Ja se pridam k ozivene diskusi - u kuponu do Datartu pisou, ze lze pouzit na bile spotrebice. Da se tedy poridit susicka. Stavajici klumpr od Elektroluxu se odebral do vecnych lovist a pred zimou bych mela rada novou…
Mě by zas zajímalo, jestli kód MARIANNE na eobuv bude platit pro všechny jejich boty?
@terinka4444 píše:
Ahoj, prosím, kdo má letos kuponky, já to letos nějak zazdila, nebyl by tak hodný a neposlal mi kody na nákup přes eshop do electroworldu, A3sportu a Desigualu? Byla bych moc vděčná. Předem děkuji
Electroworld EWM2018
Desigual DM18
A3 neni
Ahoj holky, pošlete mi prosím kód na nákup přes eshop na Alzu? Viděla jsem, že by měli mít slevu na výrobky Braun.
Děkuju moc ![]()
Holky, prosím, není tam nějaká sleva na shop s autosedačkami?
Moc děkuji.
@stinga diky, ja abych tam netahla chlapa zbytecne. Jinak ja na Marianne si koupila se slevou Lumeu IPL od Philipsu a Valera fen, jeste mam zalusk na nejakou kvalitni zehlicku na vlasy nebo kulmovač či Foreo kartacek na pleť, no uvidime…
@Alenasss píše:
Dnes nám opět propukli dny marianneKde a co dnes plánujete nakupovat, myslíte při tom už i na vánoce?
Pár tipů jde zde https://www.bevedo.cz/…u-se-slevou/ a zde https://dny.marianne.cz/cz/vouchers ale stránky mají dnes ěnjak moc přetíženy a nejedou
Dost trapny pokus o reklamu a jeste si kvuli tomu zalozit nick
nahlaseno adminum