Dny marianne 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
17.9.17 09:26

Já taky koupila knihy, Desigual, nakoupila jsem dětem v Lindexu, koupila jsem boty, sklokeramickou desku novou, ještě zvažuju, jestli má smysl vypravit se dnes do Pandory :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
17.9.17 10:11

Ahoj holky, prosím, nemůžete mi někdo napsat do SZ slevový kupon na lego v Bambuli? Moooc děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.9.17 10:33
@čarodějka1311 píše:
Ahoj holky, prosím, nemůžete mi někdo napsat do SZ slevový kupon na lego v Bambuli? Moooc děkuji…

Bambule nemá slevové kódy na eshop, jen tištěné kupony do kamenných obchodů. Navíc, byla jsem tam a je tam to lego tak drahým že i se slevou je dražší, než když ho koupíš podle Heureky v jiných obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
17.9.17 10:35

@terinka4444 Díky za odpověď, já jsem to podle seznamu na stránkách Marianne pochopila, že to platí i v eshopu. V tom případě to stejně nepoužiju. Ale děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.9.17 09:21

Tak děvčata hlasim, ze mam knížečku uplne netknutou. V sobotu jsem na Zazit město jinak nejak moc Mojitovala (bylo tam vyborne pullitrove za 80,– primo od Kubancu) a v nedeli jsem pro zmenu se vrhla diteti na skrin a hadry, takze mam vyrazene dve bananove krabice a vecer jsem uz toho mela plny zuby, ze puvodne ze vyrazim navecer do OC se nakonec nekonalo… :palec:

no co a taky ziju ;) o Coccinelle si napisu Jeziskovi :think: :*

• Citovat
  • Upravit
69235
12.9.18 18:18

Ahoj, prosím, kdo má letos kuponky, já to letos nějak zazdila, nebyl by tak hodný a neposlal mi kody na nákup přes eshop do electroworldu, A3sportu a Desigualu? Byla bych moc vděčná. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.9.18 19:18

Ja se pridam k ozivene diskusi - u kuponu do Datartu pisou, ze lze pouzit na bile spotrebice. Da se tedy poridit susicka. Stavajici klumpr od Elektroluxu se odebral do vecnych lovist a pred zimou bych mela rada novou…

• Citovat
  • Upravit
9022
12.9.18 19:49

Mě by zas zajímalo, jestli kód MARIANNE na eobuv bude platit pro všechny jejich boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
12.9.18 19:50
@terinka4444 píše:
Ahoj, prosím, kdo má letos kuponky, já to letos nějak zazdila, nebyl by tak hodný a neposlal mi kody na nákup přes eshop do electroworldu, A3sportu a Desigualu? Byla bych moc vděčná. Předem děkuji

Electroworld EWM2018
Desigual DM18
A3 neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.9.18 20:34

@Hermina.p děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.9.18 08:23

Ahoj holky, pošlete mi prosím kód na nákup přes eshop na Alzu? Viděla jsem, že by měli mít slevu na výrobky Braun.
Děkuju moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
13.9.18 15:41

Holky, prosím, není tam nějaká sleva na shop s autosedačkami?
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
13.9.18 15:45

@Hanka1 sušička určitě patří do bílých spotřebičů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.9.18 08:27

@stinga diky, ja abych tam netahla chlapa zbytecne. Jinak ja na Marianne si koupila se slevou Lumeu IPL od Philipsu a Valera fen, jeste mam zalusk na nejakou kvalitni zehlicku na vlasy nebo kulmovač či Foreo kartacek na pleť, no uvidime…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
14.9.18 13:23
@Alenasss píše:
Dnes nám opět propukli dny marianne :P Kde a co dnes plánujete nakupovat, myslíte při tom už i na vánoce? :andel: Pár tipů jde zde https://www.bevedo.cz/…u-se-slevou/ a zde https://dny.marianne.cz/cz/vouchers ale stránky mají dnes ěnjak moc přetíženy a nejedou :zed:

Dost trapny pokus o reklamu a jeste si kvuli tomu zalozit nick :pocitac: nahlaseno adminum

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák