Dny marianne 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
14.9.17 17:35
@Elenloth píše:
@terinka4444 Alza má kódy na první stránce knížečky, je tam veliká reklama.

aha, no já už týden přemýšlím, kde vezmu kódy :mrgreen:

Takže ALZA

na 20% NYUYAWD722

NA 25% HWLR6T69UD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.17 17:36
@Burj Chalifa píše:
Prosím Vás, je součástí zářijového Marianne i slevová knížka jako v minulosti? Buď jsem ji někam zabordelila nebo tam fakt není a musí se stříhat stránky.

Určitě knížkaze stránek časopisu je ti to k ničemu, na to ti slevu nedají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
14.9.17 17:52

@kacees Reserved - redays17 25%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.9.17 17:52

Tady jsem našla nějaké kupóny. Je to teda většinou do eshopů a některé platí už od dneška, tak snad někomu pomůžou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.9.17 19:22

Mno, uvidím, co s tou Alzou…Když kód klapne, koupím si Foreo kartáček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.9.17 22:19

Lindex

Moc ráda bych poprosila o kód do eshopu Lindexu. Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.17 22:32
@Chaviva píše:
Moc ráda bych poprosila o kód do eshopu Lindexu. Předem moc děkuji.

nemá slevu na eshop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.9.17 01:02

Moc prosím o kód do eshopu Scanquilt. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.9.17 01:06

Tak už jsem ho našla tady http://designany.cz/…r-designany/
kdyby někdo sháněl, tak kód do Scanquilt je S9DM17.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.9.17 07:36
@Elenloth píše:
Haha, normálně přes net boty a tak nekupuju, ale když jsem zjistila, že na eobuv mají Furla kabelky, tak jsem byla ztracená. Dnes jsem půl dne vybírala jakou :oops: A ceny vypadají v pohodě, přibližně stejné jako v oficiálním obchodě. Tak snad s tím nepohnou.

Tak s cenama nepohli, ale na kabelky Furla (aspoň né na Metropolis) se kód nevztahuje :cert: Že jsem byla vůbec tak naivní a myslela si, že by se na to vztahovat mohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
15.9.17 07:36

Nedal by jste někdo prosím kod na alzu na tefal?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
15.9.17 07:51

@Agata124 Hmm, tak to jsme na tom s naivitou stejně. Ať si trhnou. Není tam ani Furla ani Coccinelle. :( Jako kdyby do toho inzerátu aspoň napsali, že je to na omezený sortiment…
To je jak Sephora. Přijde ti kupon na slevu 20% a pak se dovíš, že se to nevztahuje prakticky skoro na nic. Nevím teda, jak teď na ty dny, ale jinak prý zrušili slevy na exkluzivní značky.
Já jsem si naplánovala, jak nevyrazím na nákupy, ale dostala jsem takový bolebřuch, že nejedu asi nikam :zed:
Kabelka padla, tak teď jsem ještě zvědavá na elektro, jestli něco pořídím. :?

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
15.9.17 08:37

@Elenloth
Ja mam zalusk na Valera fen v Datartu, uz jsem asi tri roky zpet si na Marianne dny poridila s 20 nebo mozna i 25% slevou Philips Lumeu na odchlupovani a byla to fakt vyborna investice a tenkrat jsem na to usetrila pekne ctyri litry :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
15.9.17 08:59

@Hanka1 Tak Datart nezklamal, chtěla jsem sonický kartáček pro mámu a kulmu pro sebe a sleva byla. :dance:
IPL ti závidím, já do různého odchlupování vrazila děsný prachy a nic. A to jsem byla na několika místech. Takže na mě IPL teda nefunguje a přitom bych to tak potřebovala :zed: určité partie nemůžu holit :oops:
Stejně je mi pořád blbě, tak nemám na nákupy náladu :( Aspoň ušetřím, v parfumerkách stejně nemají slevy na to, co bych chtěla, jenom dárky k nákupu.

• Citovat
  • Upravit
2976
15.9.17 10:35

Kiehls kód

Holky mohla by některá napsat kód na e-shop Kiehl´s prosím? Vzala jsem si do práce jen kupóny a časopis s kódama mám doma :/ Děkuju!

Aha tak už nic, mají to na webu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák