Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Muzu poprosit o kody do eshopu: Oxalis, S. Oliver, Reserved, eobuv, tchibo? ![]()
Ahoj holky,
nevíte kdy bude dostupná aplikace na Dny Marianne? ![]()
@terinka4444 píše: špuntík píše na vybrané značky, nejsou specifikované, Kašpárek 20% píšeí na veškerý sortiment v kamenných prodejnách vyjma již zlevněného zboží a vyjma vybraného akčního zboží, babiez píš 20% na svůj nákup a navíc dárek. Na značky Bogaboo, Joolz, Baby Jogger a Mutsy platí sleva jen 10%. Slevy neplatí na Britax Römer.A Handy Praha píše sleva 20% na vybrané produkty Jané, Be Cool a Uppababy Vista-kočárky, autosedačky, jídelní židle, přebalovací pulty a ostatní kojenecké zboží. Takhle doslovně
Díky moc, vyčerpávající odpověď
Akorát ty věci co chci, mají v akci, takže smůla ![]()
Nemá prosím někdo kód na mall.cz? Mají tam mít slevu na spotřebiče Whirpool. Akorát se teda nemůžu dočíst, jestli to bude platit i na již zlevněné, protože to co chceme koupit už ve slevě je…
@chodanda píše:
Nemá prosím někdo kód na mall.cz? Mají tam mít slevu na spotřebiče Whirpool. Akorát se teda nemůžu dočíst, jestli to bude platit i na již zlevněné, protože to co chceme koupit už ve slevě je…
DNYWHIRLPOOL žádné pokyny na co se to vztahuje nebo nevztahuje tam nejsou
@Agata124 píše:
Prosím, je tam nějaký slevový kód do Eobuv.cz? Děkuji
MARIANNE a sleva je 30%
Tak vám povím, že jsou ty eshopy pěkný parchanti, už týden mám uložené boty na urbanstore.cz že je zítra s kuponem koupím a dneska je všechny zdražily o 30%, aby to zítra s tím slevovým kuponem 30% vyšlo stejně draho, jako ještě včera normální cena.
@terinka4444 píše:
Tak vám povím, že jsou ty eshopy pěkný parchanti, už týden mám uložené boty na urbanstore.cz že je zítra s kuponem koupím a dneska je všechny zdražily o 30%, aby to zítra s tím slevovým kuponem 30% vyšlo stejně draho, jako ještě včera normální cena.
Hehe, přesně! Už včera byly ale zdražený. Chtěla jsem Conversky, stály 1399, a dneska už pěkně 1899. Ale oni to dělají běžně…Dojde mi mail, že mají slevovy kod 20% - to taky ano, ale zároveň zvednou ceny, takže v konečném výsledku to vyjde nastejno. Šmejdi falešní, asi jim to napíšu ![]()
@Agata124 píše:
Hehe, přesně! Už včera byly ale zdražený. Chtěla jsem Conversky, stály 1399, a dneska už pěkně 1899. Ale oni to dělají běžně…Dojde mi mail, že mají slevovy kod 20% - to taky ano, ale zároveň zvednou ceny, takže v konečném výsledku to vyjde nastejno. Šmejdi falešní, asi jim to napíšu
ti mi tak hnuli žlučí, ještě dneska tady běžela reklama, jak jsem na ně klikala, tak mi nabíhá a ty boty co chi, tam ještě dneska v reklamě v liště mají s červeným 50%, ale ofiko v eshopu už jen za 20%, takže zítra, když si je s kuponem koupím, budou ještě dražší, než byly doteď celé září. parchanti to jsou. Už jsem jim to napsala ofiko na facebookový stránky a poslal jsem stížnost pořadatelům akce dny marianne. V tom případě je to jen fraška, nic víc.
@terinka4444 Dík za info, aspoň vím, že se nebudu namáhat a kde určitě nebudu nakupovat. Mám vypsané ceny z jiných obchodů, že to zkontroluju, než to koupím, ale u urbanstore jsem to neudělala.
@terinka4444 píše:
ti mi tak hnuli žlučí, ještě dneska tady běžela reklama, jak jsem na ně klikala, tak mi nabíhá a ty boty co chi, tam ještě dneska v reklamě v liště mají s červeným 50%, ale ofiko v eshopu už jen za 20%, takže zítra, když si je s kuponem koupím, budou ještě dražší, než byly doteď celé září. parchanti to jsou. Už jsem jim to napsala ofiko na facebookový stránky a poslal jsem stížnost pořadatelům akce dny marianne. V tom případě je to jen fraška, nic víc.
Dobře jsi udělala! Si asi myslí, že všichni lidi jsou blbí a nikdo jim na to nepřijde.
@terinka4444 jojo, tu naši vybranou Whirpoolku zdražili taky :-/ Moc díky za kod ![]()
@terinka4444 no sleva bude mírně větší než byla to zdražení, ve výsledku ušetřímě proti ceně před zdražením asi dvě stovky
U zboží za 17 000, takže fakt super