Dny marianne 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
16.9.18 08:37
@jopo píše:
@Hanka1 dny marianne jsou jen bublina. Dřív, kdy ještě eshopy nebyly moc v kurzu, tak se tam dali něco koupit se slevou. Teď ne. Teda asi něco ano, ale běžně věci parfemy hračky lego oblečení vše je na eshopy levnější bez slevy než se slevou na hurá akci. Třeba lindex i hm mají běžně během roku x krát akci sleva 20pr tak nemusím běžet nakupovat tento víkend. Jednou mi řekl prodavač v Datartu, že den předem precenuji. Takže jsem vyléčená. Neříkám že sleva není na nic, ale je to fakt minimum. Ale všem co se chystají preji nejaky super ulovek.

Jj v HM i Lindexu maji ty dvacetiprocentni akce behem roku, si jeste pamatuju dobu, co na Jungmannaku v Praze byl designovy Adidas s kousky od Stelly McCartney a tam v patek rano pred otevrenim se uz houfovaly zenske…mne letos nastvalo, ze nebyla sleva do Sushitime, jime tam radi. Tak jsem tam s mladsim ditkem skakly v patek na obed a domu jsme k veceri prinesly nudle z Wokin :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31978
7.8.19 12:39

Holky nevíte jak to probíhá u Alzy ty slevy? V knížce je akorát odkaz na jejich výprodejovou stránku, samozřejmě klasicky s nereálnýma cenama, pak -40% a u toho pak normální cena. Ale jak to potom bude v září se slevou? Bude se to normálně odečítat z té aktuálně platné ceny? Protože jsem nikde nenašla poznámku o tom, že by se to odečítalo z původních cen… :think:

Případně ještě jinak dotaz… podařilo se tu někomu sehnat skutečně zlevněnou Roombu? Pokud ano, tak jak a kde? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.8.19 15:29

Tak na FB uz na mne skocily Marianne dny, ze budou slevy na Phase sedacky a ze si je lidi mohou objednat uz s předstihem…

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
18.8.19 09:03

@Hanka1 Byla jsi na Dny Marianne na ty kabelky Coccinelle? Mají tam fakt slevy nebo tam nastraží starší kolekce a tváří se jak je to super? Přemýšlím, že bych si udělala radost a bojím se kupovat takovou kabelku online.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.8.19 16:00
@Elenloth píše:
@Hanka1 Byla jsi na Dny Marianne na ty kabelky Coccinelle? Mají tam fakt slevy nebo tam nastraží starší kolekce a tváří se jak je to super? Přemýšlím, že bych si udělala radost a bojím se kupovat takovou kabelku online.

Byla, mne se bud kabelka libi nebo ne a je mi jedno, jaka je to kolekce. Tady slevy byly markantni, ale chce to naběhnout tam hned v patek dopoledne, pak si myslim, ze to bude vybrane…

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
21.8.19 18:40

@Hanka1 Dík za odpověď. Já to myslela hlavně kvůli těm cenám. Některé značky nastraží starší kolekce za ceny nových, takže se se slevou dostaneš na běžnou cenu. :zed: Když už ram pojedu, chci fakt slevu. ;) 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák