Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak ja zvladla s ditkem Chodov. A Albi naroda, ale dalo se. Bambule je nova, prestehovana. Potkala jsem tam Absolonovou, co kupovala se synem asi 8 mega krabic lego duplo. A jeste jsme dali Batu, bohuzel bez slevy, boty uz byly o kilo levnejsi. Zbytek veci musim bez ditete, ale nevim kdy, protoze je vsedni den dopo a bylo vsude mraky lidi.
@LindaPraha píše:
Tak ja zvladla s ditkem Chodov. A Albi naroda, ale dalo se. Bambule je nova, prestehovana. Potkala jsem tam Absolonovou, co kupovala se synem asi 8 mega krabic lego duplo. A jeste jsme dali Batu, bohuzel bez slevy, boty uz byly o kilo levnejsi. Zbytek veci musim bez ditete, ale nevim kdy, protoze je vsedni den dopo a bylo vsude mraky lidi.
V patek je to vždycky vrazedne. Mne se nejlíp nakupovalo v nedeli, v patky vyrazily všechny matky a zelene vdovy, o vikendu pracujícího holky a zeny v partickach a v nedeli uz byl celkem klid… ![]()
@Hanka1 no i plno chlapu. Nezklamala Pandora, fronta az do tramtarie ![]()
@janajama mne to teda Albatros Media neukaze. Hodi me to na jejich stranky, kde maj zarijovou slevu 20%..
Ahoj holky, nemáte náhodou kod pro esprit, byla bych moc vděčná, díky moc
![]()
Ahoj holky, nenapsaly by jste prosím slevový kód na Bonami.cz, měla by tam být sleva 20 %. Díky!
Nevím, jestli to tady už není, ale tady jsou všechny kupony do eshopů docela přehledně
@Elenloth Přesně, napíšou si velice slevu 30% a na nic, co bych chtěla, to nejde aplikovat. Směšné. Mno já si místo Furly dnes v Olympii koupila batůžek v pudrově růžové od Korse a jsem taky spokojená ![]()
Hm, taky jsem myslela že půjdu „shoppovat“, nicméně jedno dítě padlo s hrtanem
venku má být zítra hnusolezo a věci / značk. prádlo / co jsem si tak někde okoukla tak „záhadně“ zdražili…pche
tak zajdu v klidu za 14 dnů, to snad bude již po „dnech“ a ceny se vrátí do běžné normy
a stejně je škoda že u nás nejsou akce typu black friday, skutečné sezonní výprodeje a tak…ne že by to bylo jakkoliv životně důležité, ale již pro ten „sport " by mohlo bejt, vobčas něco ulovit ve slevě prostě potěší, kdo si rád něco na sebe nekoupí za cenu "nekup to“
Bože, Alza jsou taky debilové! Chtěla jsem si tam koupit sonický kartáček Foreo, který normálně stojí 3490,–. Takže, sleva se „aplikovala“ tak, že mi to ukázalo: sleva bude aktivována, jakmile splníte podmínku minimální hodnoty nákupu. Takže nevim, kolik bych tam musela utratit, aby mi těch 25% odečetli. Trapné a jsem fakt zklamaná z těch eshopů…
Tak co se vám podařilo ulovit hezkého? Mě bohužel nic, protože ležím nemocná. Snad si to vynahradím příští rok, a to jsem chtěla už nakoupit na vánoce.
@krajta píše:
Tak co se vám podařilo ulovit hezkého? Mě bohužel nic, protože ležím nemocná. Snad si to vynahradím příští rok, a to jsem chtěla už nakoupit na vánoce.
Brzké uzdravení přeju! Já koupila jen v Dobrovském dárek na Vánoce, pak v Manufaktuře a konec. Pro sebe jsem chtěla oblečení a vše v XS, co se mi líbilo, bylo vyprodané. Z eshopů co jsem chtěla, tak na to se nevztahovala sleva ![]()