Dny marianne 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26250
15.9.17 11:32

Tak ja zvladla s ditkem Chodov. A Albi naroda, ale dalo se. Bambule je nova, prestehovana. Potkala jsem tam Absolonovou, co kupovala se synem asi 8 mega krabic lego duplo. A jeste jsme dali Batu, bohuzel bez slevy, boty uz byly o kilo levnejsi. Zbytek veci musim bez ditete, ale nevim kdy, protoze je vsedni den dopo a bylo vsude mraky lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.9.17 12:10

Můžu poprosit o kód do Orsay? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.9.17 12:47
@LindaPraha píše:
Tak ja zvladla s ditkem Chodov. A Albi naroda, ale dalo se. Bambule je nova, prestehovana. Potkala jsem tam Absolonovou, co kupovala se synem asi 8 mega krabic lego duplo. A jeste jsme dali Batu, bohuzel bez slevy, boty uz byly o kilo levnejsi. Zbytek veci musim bez ditete, ale nevim kdy, protoze je vsedni den dopo a bylo vsude mraky lidi.

V patek je to vždycky vrazedne. Mne se nejlíp nakupovalo v nedeli, v patky vyrazily všechny matky a zelene vdovy, o vikendu pracujícího holky a zeny v partickach a v nedeli uz byl celkem klid… :think:

• Citovat
  • Upravit
26250
15.9.17 13:23

@Hanka1 no i plno chlapu. Nezklamala Pandora, fronta az do tramtarie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26250
15.9.17 14:11

@janajama mne to teda Albatros Media neukaze. Hodi me to na jejich stranky, kde maj zarijovou slevu 20%..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.9.17 14:49

Ahoj holky, nemáte náhodou kod pro esprit, byla bych moc vděčná, díky moc
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26250
15.9.17 15:23

@ivule11 Esprit pry nema na eshop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.9.17 16:48

Ahoj holky, nenapsaly by jste prosím slevový kód na Bonami.cz, měla by tam být sleva 20 %. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.9.17 18:21

Nevím, jestli to tady už není, ale tady jsou všechny kupony do eshopů docela přehledně

https://kuponka.cz/…-2017-slevy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.9.17 21:30

@Elenloth Přesně, napíšou si velice slevu 30% a na nic, co bych chtěla, to nejde aplikovat. Směšné. Mno já si místo Furly dnes v Olympii koupila batůžek v pudrově růžové od Korse a jsem taky spokojená :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
15.9.17 21:37

Hm, taky jsem myslela že půjdu „shoppovat“, nicméně jedno dítě padlo s hrtanem :roll: :roll: venku má být zítra hnusolezo a věci / značk. prádlo / co jsem si tak někde okoukla tak „záhadně“ zdražili…pche

tak zajdu v klidu za 14 dnů, to snad bude již po „dnech“ a ceny se vrátí do běžné normy

:think:

a stejně je škoda že u nás nejsou akce typu black friday, skutečné sezonní výprodeje a tak…ne že by to bylo jakkoliv životně důležité, ale již pro ten „sport " by mohlo bejt, vobčas něco ulovit ve slevě prostě potěší, kdo si rád něco na sebe nekoupí za cenu "nekup to“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.9.17 10:03

Bože, Alza jsou taky debilové! Chtěla jsem si tam koupit sonický kartáček Foreo, který normálně stojí 3490,–. Takže, sleva se „aplikovala“ tak, že mi to ukázalo: sleva bude aktivována, jakmile splníte podmínku minimální hodnoty nákupu. Takže nevim, kolik bych tam musela utratit, aby mi těch 25% odečetli. Trapné a jsem fakt zklamaná z těch eshopů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
16.9.17 11:13

Holky mohla by jste mi některá poslat slevu na c&a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
17.9.17 00:04

Tak co se vám podařilo ulovit hezkého? Mě bohužel nic, protože ležím nemocná. Snad si to vynahradím příští rok, a to jsem chtěla už nakoupit na vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.9.17 09:15
@krajta píše:
Tak co se vám podařilo ulovit hezkého? Mě bohužel nic, protože ležím nemocná. Snad si to vynahradím příští rok, a to jsem chtěla už nakoupit na vánoce.

Brzké uzdravení přeju! Já koupila jen v Dobrovském dárek na Vánoce, pak v Manufaktuře a konec. Pro sebe jsem chtěla oblečení a vše v XS, co se mi líbilo, bylo vyprodané. Z eshopů co jsem chtěla, tak na to se nevztahovala sleva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák