Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, nevíte, který měsíc v roce bývají v časopise Marianne kuponky na slevy? Díky ![]()
Je to v září. časopis se prodává na konci srpna. Ale na jaře myslím bývá Shoping fever s kuponkami v časopise elle. A také bývají nákupy s Ona Dnes, ted nevím, jestli jednou nebo dvakrát do roka. ale upřímně, ty slevy jsou rok od roku méně výhodné…
Aha, holky díky. Já právě chtěla kvůli kočárku, ale pokud je to až kolem srpna a dál, tak to nemá smysl. Myslela jsem si, že to bývá 2× do roka.
@majkl8686 ale myslím že malvik má akce dárky pro tehule atd.. zkus mrknout na ne
@majkl8686 ještě bývají slevové akce v dětských časopisech (jako Maminka atd.). Ale to nemám moc přehled kdy.
V září, ale jak píší výše, tak jsou různé slevové akce. Např. Ona dnes, ale rok od roku méně slev a atraktivních obchůdků.
Elle má něco podobného kolem května - ale netuším, zda se slevy týkají i dětských věcí kočárků atd.
@Lavergne píše:
Elle má něco podobného kolem května - ale netuším, zda se slevy týkají i dětských věcí kočárků atd.
mám pocit, že snad už v dubnu, ale kočárky nejsou u zrovna tohoto typu lifestylového časopisu žádaným zbožím u cílové skupiny čtenářek.