Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lokynka píše:
Prosím jsou tam eshopy kasa, knihy dobrovsky, sevt?
kasa 25% na tefal. A Philips a Sonicare a Saeco 20%, víc nic, Dobrovský není na eshop a Sevt tam není vůbec
@terinka4444 píše:
Kdyby ještě někdo chtěl na eshopy nějaké kódy, tak klidně pište
Prosím Tě, je tam footshop.cz? Děkuji!
@Agata124 píše:
Prosím Tě, je tam footshop.cz? Děkuji!
jo jo 25% kód M4R14NN3
@terinka4444 Ahoj Teri, dotaz.. Slevy do eshopů (konkrétně do babiez) platí jenom ve dnech Marianne? Díky za odpověď.
Já pořád čekám na tu appku, co měla bejt k dispozici na konci srpna a ty blbci to ještě nespustili.. ![]()
@Jana.vys píše:
@terinka4444 Ahoj Teri, dotaz.. Slevy do eshopů (konkrétně do babiez) platí jenom ve dnech Marianne? Díky za odpověď.
Já pořád čekám na tu appku, co měla bejt k dispozici na konci srpna a ty blbci to ještě nespustili..
jo, jen v ty dny. Já to mám doma, ale využiju asi jen urban store a s dcerou do Lindexu, jinak nic letos.
@Ellusa píše:
Moje zkušenost je, že hodně kšeftů se do těch dnů oficiálně nezapojuje, ale ve stejné dny dají vlastní slevy a jen to třeba inzerují na fb nebo přímo na kamenné prodejně. Takže to, že něco není v časopisu, ještě neznamená, že nebudou mít nějakou akci.
já bych potřebovala topgal, ale to se asi nedočkám
@terinka4444 Díky. Uvidim, kolik to bude stát v appce.. prý to má být dražší než časák. My se chystáme už po několikátý se ségrou, tak toho snad využijem víc.. Jen by se hodil sponzor..
Manžel mi dá na kočárek, tak nechci úplně prudit..
Pro nás se ségrou je to taková tradice. Loni jsme nebyly, malá měla 3 měsíce.. Už se těšim, že vypadnu, kafíčko, oběd, nakupování.. Prostě holčičí den. ![]()
@terinka4444 píše:
jo jo 25% kód M4R14NN3
Moc ti děkuji, měj hezkou neděli ![]()
Ahoj holky, prosím je v kuponech i kupon do Bershky? Ráda bych tam koupila ségře dárek online, tak kdyby tam byl, byl by někdo ochotný mi poslat kód? Děkuji
@mischelinka píše:
Ahoj holky, prosím je v kuponech i kupon do Bershky? Ráda bych tam koupila ségře dárek online, tak kdyby tam byl, byl by někdo ochotný mi poslat kód? Děkuji
není
Mohu poprosit o kod do eshopů na oblečení House, Trenýrkárna, Mohito a Urbanstore prosím? ![]()
Ještě jednou ahoj, chci se zeptat, je v kuponech i kupon do HM pro nákup online? A mohla byste mi prosím některá poslat ten kód nebo tím, že mi ho zašlete, si ho deaktivujete?