Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Jana.vys píše:
@terinka4444
Moc díky za info!
když bys potřebovala, tak ti pak pošlu ten kód do špuntíku, to je na eshop
@terinka4444
Jseš hodná, ale ve Špuntíku bohužel nemají ten kočárek, co chci, takže si stejně budu muset koupit kupony, abych mohla uplatnit v Kašpárkovi.
Holky, kdo už máte doma.. Měla by tam být sleva do Albi a Knihy Dobrovský, je to jenom do kamenného obchodu nebo i eshopy? Díky moc ![]()
@xEviš Albi jsme nasla jen kamenny, Dobrovsky oboje. Oni ty eshopy pisou v casaku
@LindaPraha A mohla bych tě poprosit o kód na ten eshop Dobrovsky? Nevyplatí se mi kvůli jednomu kódu časák kupovat a víc slev nemám možnost využít.. ![]()
Je tam i Datart? chci si koupit Valera fen a 20 procent by bodlo, uz jem si koupila takhle Philips Lumeu na odchlupovani, tam to hodilo pekne 4 litry slevy…
Jste mne navnadily, ze si snad skocim sem na benzinku, ne jdu radeji posekat travu, když mam vyvezenou biopopelnici… ![]()
@xEviš Dobrovský na eshopu není
dokonce na kuponu je napsáno, že sleva neplatí na eshop ![]()
Ale do eshopu je knihy grada na www.grada.cz kód Marianne17 a www.albatrosmedia.cz DM0917
@terinka4444 píše:
@Hanka1 funguje lumea, jsi s ní spokojená?
funguje, jsem… ![]()
Ja casopis uz nemam, jen slevy. Ale holky mrknete nektera do casopisu a tam je sekce eshop - a tam jsem knihy Dobrovsky myslim videla
@LindaPraha píše:
Ja casopis uz nemam, jen slevy. Ale holky mrknete nektera do casopisu a tam je sekce eshop - a tam jsem knihy Dobrovsky myslim videla
ne, prolistovala jsem to 2× a není tam. I na kupónu je psané mimo eshop