Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jsme na vlastnim, takze dlouho dokud se nam chce, akorat po 22h.je upozornuji, ze se musi na trampolime nebo v bazenu krotit, ze uz je nocni klid. Starsi lidi uz spi at na nas nezavolaji obecniho policajta, ze rusime.
Kolikrat si pustime v obyvaku tv a sedime po tme na terase a sledujeme z venku tv, mame ji tak aby bylo videt. Nejradeji Ceskou klasiku. My milujeme ty dny/vecery dokud se da byt venku hodne polehku, co by jsme delali doma. Kdyby nelitali komari, tak s deckama klidne spim v lete na terase. V pulce leta nasi sousedi maji zne (vsechny okolni pole), jak zacnou sekat uz se vecer ochladi, ze vic fouka. Pak uz to neni nikdy, takove. Cerven a cervenec je nej
.
@donutka píše:
@Aries6 : Tak mě celou dobu chodil po 20-19hodine spát, ale jak lítá unaví se a odpoledne si proste zdrímne, tak mi příjdě hloupý ho nenechat, pochybuju že mi 2× denně po druhým roce bude spátdnes třeba po očkování spal hodinu do pul 12 a ted od 15h do ted..tak je mi jasný že spát ve 20h neúůjde
Ale jo, výjimky beru. Ale dlouhodobě se mi to dobrý nezdá. Ale je na rodiči, jak to nastaví.