Do kolika let dudlík?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
6.9.19 10:09

@warita ty jo, tak to jsem na jine matky musela pusobit dost pohodlne, protoze dcera se v 3,5 letech cpala k synovi 2 roky do sportaku porad :lol: a to byla a je velmi zive dite. S pohybem rozhodne nema zadny problem a ano, byla to pohoda za ni porad nebehat, kdyz chvilku sedela. Dudlik nemel ani jeden, nechteli ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
6.9.19 10:50

Souhlasím s holkama…
Holky vám co se stává že vaše děti často někdo řeší, přeju ať je těch chytrolinu co nejméně, nic si s toho nedělejte jen ubozak řeší ostatní…ať jsou vaše děti spokojené a v rámci možností zdravé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
6.9.19 13:16
@Zumpa píše:
Hele, mě nepřekecáš, stačí, když tu své názory pouštím po dávkách a hodně lidí s tím má problém. Na plno věcí už ani nereaguji, ono to nemá smysl u lidí, když jejich pravopis skončil někde v páté třídě základní školy. Součástí této společnosti jsem, ale nenechám se ohnout k dnešním trendům.

tak ono nejde ani tak o nazor, jako spis o tu formu, s kterou ty nazory prezentujes. Vse se da rict i diplomaticky, ale to ty bud neumis, nebo nechces umet. Sve nazory jen velice rad prezentujes tak, aby podrazdily co nejvetsi pocet lidi. To mas pak tezky.

Osobne mi hodne vadi lidi, kteri se schovavaji za stit pravdy, kdyz se chteji chovat jako hulvati. To pak padaji hlasky jako „vzdyt jenom rikam pravdu“ a „pravda boli, co?“ Jo jasne, ono kdyz je to pravda, tak slusne chovani jde komplet stranou. Na co brat nejake ohledy na city jinych lidi, kdyz se po nich da slapat, ze?

Jinak, v ne malo diskuzich s tebou v jadru souhlasim. Mas obcas postrehy k veci… nicmene, opet ta forma a urazlivy ton to vsechno znici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
6.9.19 14:12

@warita tak celkem to odpovida jmenu pod kterym zde ta sva moudra trousi. Nema cenu se jim zabyvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí