DO PLAVEK

• Otevřená skupina

Naším cílem je být krásné a štíhlé a navzájem se v tom podporujeme!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
3.5.18 10:04

@Tiger-lily Hmm, telecí jsem neměla. Byla jsem na výletě ve Vídni a za telecí bych se asi nedoplatila, už takhle jsem žila velmi rozmařile. Ale kuřecí řízek hodnotím taky pozitivně. Jinak dneska už se držím :D Zrovna vařím těstoviny, rajčatovou omáčku s olivama a česnekem, k tomu trochu krůtího masíčka. A mám naplánovaných deset km, tak snad ten řízek vykompenzuju :D

@kaktusik Ten tvůj jídelníček taky zkusím, vypadá celkem chutně. Akorát tam teda chybí gramáže. protože on bude rozdíl dát si ke svačině šest lískáčů a nebo celej pytlík kešu. Případně lžíci tvarohu a nebo celou vaničku. Moc by mě zajímalo, kolik toho tak cca je. Taky mám do konce června plán shodit 5 kg ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
3.5.18 12:42

@Pruhovaný_mýval Tak já zas nemusím moc kuřecí, můj top řízek je fakt ten telecí. A dnes také těstoviny - u mě carbonara. 10 km jakým způsobem? Autem asi ne :D. Jinak co se týká gramáží, koukni na kalorické tabulky a zkus si odvážit tolik, kolik je pro tebe ok. Pak už množství odhadneš pohledem a nemusíš to tak hrotit. Třeba já si dávám jogurtu dvě vrchovaté lžíce, kostku tvarohu mám asi na 3×, oříšků 1 hrst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
4.5.18 09:13

Tak já mám oficiálně taky kilo dole, teď jen, aby se nevrátilo. Ale zatím tedy moc nesportuji, spíše jsem teď dost pracovala na zahradě, ale to je taky pohyb. A krotím jídelníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.18 21:55

Mužu se přidat? :)

• Citovat
  • Upravit
35438
6.5.18 17:59

@anonymkaa6 Uričtě!

A holky, co jste měly dobrého?
My dnes k obědu pstruha se zeleninou. Ke snídani smoothie, svačina jablka a hrozny, na večeři různé zbytky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.18 22:08

@Tiger-lily děkuji,škoda že není skupinka zavřená, jinak mám bmi 45 :,(

• Citovat
  • Upravit
10726
6.5.18 22:43
@Tiger-lily píše:
@tasa Dobrý nápad. ;) Nebo říct i někomu v okolí, ať ti to občas zopakuje, když tě uvidí s naloženým talířem :D.@Pruhovaný_mýval :pankac: Náhodou řízek je fajn a v malém množství určitě ničemu neuškodí. Taky si ho občas ráda dám - telecí s brkaší mňam

A co cvicis Ty? jen tak me napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.5.18 08:40
@anonymkaa6 píše:
@Tiger-lily děkuji,škoda že není skupinka zavřená, jinak mám bmi 45 :,(

To je už opravdu hodně… nabrala jsi takto po dětech? A teď začínáš hubnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.5.18 08:46
@tasa píše:
A co cvicis Ty? jen tak me napadlo
:D kde co. nejvíc času bruslím. jezdím horská kola. běhám málo - chtěla bych více, ale vyhovuje mi víc pohyb na in linech a taky trochu šidím plavání. jógu. tréninky typu hiit, tabata, kruháč, intervalový trénink… souhrnně pro mě pod názvem letní neboli suchá příprava :D snad jsem na něco nezapomněla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.18 20:18

@Tiger-lily ano,po čtyřech..byla jsem tehiná brzy po sobě a nebyl moc čas na hubnutí…ted si dáváme pauzu, chci zhubnout aspoň 30kg..

• Citovat
  • Upravit
35438
8.5.18 14:57

@anonymkaa6 :kytka: Držím palce. Hlavně na to nespěchej, přece jen jsi nabírala dlouho dobu, tak to zase bude nějakou dobu trvat, než půjdou kila dolů. Začni úpravou jídelníčku a nenamáhavým pohybem, až shodíš nejméně 20 kg, tak bych teprve vůbec uvažovala o tom, že půjdu do cvičení nějaké výzvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.18 12:11

@Tiger-lily já ted jedu 3den protein. dietu, mám 2kg dole a -5cm přes břicho..tak snad to vydržím. Když ne, tak najedu na zdravou stravu.Toto mě naučilo jíst 5-6× denne, pravidelně a hodně pít. Tak ještě ten pohyb musím zařadit…dvě děti mám ve školce, dvě doma..ale než uklidím, uvařím čas je fuč..1-2hod. mám asi čas kolem oběd, kdy děti spí..potom leda, že bych si s dětmi zabehala venku :-)))

• Citovat
  • Upravit
35438
9.5.18 13:37

@anonymkaa6 Však jo, zaběhej si s dětmi venku. Mám tři děti, takže naprosto chápu, jak je potřeba organizovat aktivity a dokázat si prostě ten čas najít a s dětmi to skloubit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.18 13:41

@Tiger-lily nemáme ani hlídání, manželovi rodiče zemřely, když byl v 1roč(je mu 44),moje mamka se sama stará o neteře a tatka je pracovně vytížen..takže tak no. OdZáří to bude, ale lepší. dcera jde do školky, takže budu doma jen s miminem…no s miminem, už má 9měsícu :srdce: Navíc stále kojím, tak to mi možná brzdí hubnutí?

• Citovat
  • Upravit
35438
9.5.18 13:44

@anonymkaa6 :( Tak to mě mrzí… co se týká kojení, každá to má jinak, někomu jdou kila dolů rychle, někomu ne, ale kojící má přece jen trochu jinou postavu, než až je dítě odstavené. Teď je krásné počasí, tak co ti brání v tom, abys dala děti na kočár a dala si pár kiláků svižné chůze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny