DO PLAVEK

• Otevřená skupina

Naším cílem je být krásné a štíhlé a navzájem se v tom podporujeme!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
5.6.18 07:29
@Stargust píše:
Rád bych se optal byť to je zřejmě netradiční… :think: :roll:,vezmete do skupiny i chlapa? :) :kytka:
:kytka: Chlapa bereme. Tak povídej, jaké máš cíle se vzhledem „do plavek“ a co pro to děláš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.6.18 07:32
@Tiger-lily píše: :kytka: Chlapa bereme. Tak povídej, jaké máš cíle se vzhledem „do plavek“ a co pro to děláš?

No v těchto dnech ubírám na stravě, jinak pokud je čas ob den se chodím proběhnout tak 5,6 km :).V současné době vážím asi kolem 96 kg, ale rád bych minimálně na 90 kg.. ;) :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
5.6.18 08:02
@Tiger-lily píše:
Takže cvičíš podle videí? To je taky dobrý, aspoň máš nějaké virtuální spolubojovnice! Já cvičím denně i několik hodin… ale v mírné zátěži. Větší zátěž si dám tak 2× týdně.

Hele, a to denně cvičíš ty hodiny doma před videem, v posilovně, jsi lektorka, nebo prostě děláš nějakej sport, kterej si ten denní tréning žádá? Jinak já asi před týdnem přistoupila k radikálnímu kroku, a to zmenšit porce, když nic jinýho nepomohlo. Přestávám se cpát večer. No a mam furt před spaním hlad, je to otrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
5.6.18 08:23

Tak já zatím tak nějak pomalu. Vysadila jsem sladké a takové to plácání před spaním a přidala drobný pohyb. Ale zatím ještě nezvládám nějaké pravidelné cvičení, spíše procházky se psem (máme tu kopcovitý terén, takže to tréning celkem je) a zjistila jsem, že u úklidu a práce na zahradě se taky slušně zapotím. Prozatím se mi podařilo dostat 2kg dolů, ale ještě tak ty 4kg alespoň bych chtěla. Ale i tohle je znát, cítím se lépe. Hlavně to sladké dělá hodně, už nemám tak nafouklé břicho.
Ale s manželem jsme teď usoudili, že asi půjdeme ještě do jednoho prcka, tak to beru tak vlažněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.6.18 09:54
@Stargust píše:
No v těchto dnech ubírám na stravě, jinak pokud je čas ob den se chodím proběhnout tak 5,6 km :).V současné době vážím asi kolem 96 kg, ale rád bych minimálně na 90 kg.. ;) :think: :D
:pankac: Tak hodně úspěchů. Nevím, kolik měříš, takže k váze nic neříkám, teoreticky můžeš být docela hubeňour :D. Jako chlap bych dávala pozor a neubrala moc a zařadila opravdu dostatek tréninku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.6.18 10:00
@Pruhovaný_mýval píše:
Hele, a to denně cvičíš ty hodiny doma před videem, v posilovně, jsi lektorka, nebo prostě děláš nějakej sport, kterej si ten denní tréning žádá? Jinak já asi před týdnem přistoupila k radikálnímu kroku, a to zmenšit porce, když nic jinýho nepomohlo. Přestávám se cpát večer. No a mam furt před spaním hlad, je to otrava
:palec: Zmenšení porcí je nejlepší krok, pokud je jinak strava vyhovující. Jako druhou večeři si dej trochu zeleniny. Nebudeš mít pocit hrozného hladu a kaloricky tě to nezničí. Před videem necvičím, jsem trenérka, takže proto nemám plnou zátěž, protože sice trenér jde příkladem a někdy se musím vyhecovat do pořádných výkonů, ale jinak věnuju dost času tomu, že pouze předvádím a pak šteluju ostatní. No a pak dělám některé sporty nebo cvičení pro vlastní potěšení. A tam jedu na příjemnou tepovku a příjemnou únavu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
5.6.18 11:05
@Tiger-lily píše: :palec: Zmenšení porcí je nejlepší krok, pokud je jinak strava vyhovující. Jako druhou večeři si dej trochu zeleniny. Nebudeš mít pocit hrozného hladu a kaloricky tě to nezničí. Před videem necvičím, jsem trenérka, takže proto nemám plnou zátěž, protože sice trenér jde příkladem a někdy se musím vyhecovat do pořádných výkonů, ale jinak věnuju dost času tomu, že pouze předvádím a pak šteluju ostatní. No a pak dělám některé sporty nebo cvičení pro vlastní potěšení. A tam jedu na příjemnou tepovku a příjemnou únavu.

Jasný. Mě spíš zarazilo, že bys po normálním pracovním dni a vyřízení domácnosti ještě měla čas a energii několik hodin cvičit. To já totiž nemám, a i když sport miluju, tak po práci se zmůžu leda na hodinku běhu nebo lezení. Zmenšení porcí asi bude jediná schůdná metoda. Myslím si, že nejím žádné sajrajty, víceméně vyváženě, ale zřejmě asi moc, no. I u toho moře jsem si ze sladkostí dala všehovšudy jednu deci vína a jeden kopeček zmrzliny, a to jsem prosím neležela u moře, ale poctivě se smažila na skalách a potila krev. A hmotnost se ani nehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.6.18 12:53

@Pruhovaný_mýval Jestli si dáš hoďku denně, tak to určitě stačí. :palec: Taky nemám čas na všechno, co bych chtěla dělat (sportovně) ;) Chce to hlavně vytrvat. Cíle nemáš doufám nereálné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.6.18 12:55
@Tiger-lily píše: :pankac: Tak hodně úspěchů. Nevím, kolik měříš, takže k váze nic neříkám, teoreticky můžeš být docela hubeňour :D. Jako chlap bych dávala pozor a neubrala moc a zařadila opravdu dostatek tréninku.

No měřím tak 177 a hubeňour tedy nejsem :D, dle tabulek mám rozhodně nadváhu! :D :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.6.18 13:02
@Stargust píše:
No měřím tak 177 a hubeňour tedy nejsem :D, dle tabulek mám rozhodně nadváhu! :D :?
:andel: Tak to jo. U chlapů je ten váhový rozptyl velký. Nějaký dvoumetrovec by zase s méně kily vypadal jak propuštěný z koncentráku :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
5.6.18 14:24
@Tiger-lily píše:
@Pruhovaný_mýval Jestli si dáš hoďku denně, tak to určitě stačí. :palec: Taky nemám čas na všechno, co bych chtěla dělat (sportovně) ;) Chce to hlavně vytrvat. Cíle nemáš doufám nereálné?

nene, řekla bych, že cíle jsou velmi reálné. Třeba o víkendu se mi podařilo jednoho sportovního dosáhnout (už jsem skoro ani nedoufala). Jen bych chtěla sundat tak 3 - 5 kilo špeku, abych byla lehčí a taková méně prorostlá. A prostě mi to zoufale nejde. Já tak hrozně ráda jím a špatně se mi toho vzdává. Třeba teď bych si dala po obědě kafe a k němu třeba pár sušenek. No a musím si ho dát bez nich a skoro fyzicky mě to ničí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.6.18 16:00

Já třeba chodívávám se proběhnout, tak 5,6 km ob den, tedy pokud čas, práce dovolí… :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
5.6.18 23:28

Zjišťoval jste si nekdo kolik kalorii mate sníst? Nejake rady a info co, kde,… Abych věděla… Mam opacny problem, jist me nebaví, tak myslim, ze mam menší příjem a pak se mi ukládá tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
6.6.18 01:49

@aaronka2 Já tedy ne.. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.6.18 08:03
@Pruhovaný_mýval píše:
nene, řekla bych, že cíle jsou velmi reálné. Třeba o víkendu se mi podařilo jednoho sportovního dosáhnout (už jsem skoro ani nedoufala). Jen bych chtěla sundat tak 3 - 5 kilo špeku, abych byla lehčí a taková méně prorostlá. A prostě mi to zoufale nejde. Já tak hrozně ráda jím a špatně se mi toho vzdává. Třeba teď bych si dala po obědě kafe a k němu třeba pár sušenek. No a musím si ho dát bez nich a skoro fyzicky mě to ničí :D
:lol: Tak si zkus dát nějaký limit - třeba max 3 sušenky. A zanést do nějakého plánu, že za každou 10 dřepů s výskokem. ;) Sušenky třeba nemusím, ale kafe a kousek čokolády si dám ráda. Potřeba to nepřehnat. A jestli ráda jíš, tak zařadit potraviny, které mají málo kalorií. Takže jich můžeš sníst objemově hodně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny