DO PLAVEK

• Otevřená skupina

Naším cílem je být krásné a štíhlé a navzájem se v tom podporujeme!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
12.6.18 13:52
@Tiger-lily píše:
@Pruhovaný_mýval To je potom hodně o tom, že je potřeba dopředu plánovat, kudy pojedeš. Na horáku je to celkem jedno. Často jedu někam, kde nevím, jaká bude cesta, hodně i lesní cesty, velká převýšení, takže proto horák. Ale ta představa, jak předjíždíš spoustu lidí :D musím tu silnici někde vypůjčit a vyzkoušet, jestli nedám rovinu s průměrem 40, tak bych byla zklamaná.

Tak záleží na tom, jak dlouhá ta rovina je. Jestli chceš jet 150 km s průměrem 40, tak asi zklamaná budeš. S motorem je nedělaj :D ale kdo ví, třeba jseš fakt drsná, v tom řípadě je to fakt super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.6.18 07:18

@Pruhovaný_mýval Tak takový drsoň zas nejsem :D :think: ale elektrokola normálně předjíždíme :D myslela jsem třeba dát si nějaký malý okruh, 30, 40 km a držet si rychlost. Jak jsem psala, většinou jezdím na horském a různé terény, kroužit 150 km po asfaltu a po rovině by mě asi nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
13.6.18 16:11
@Tiger-lily píše:
@Pruhovaný_mýval Tak takový drsoň zas nejsem :D :think: ale elektrokola normálně předjíždíme :D myslela jsem třeba dát si nějaký malý okruh, 30, 40 km a držet si rychlost. Jak jsem psala, většinou jezdím na horském a různé terény, kroužit 150 km po asfaltu a po rovině by mě asi nebavilo.

to se nedivím :D mě to taky nebaví. Hele, uvidíš, jak se ti to bude líbit. Já myslím, že jo a třeba tu 40 dáš, že jo. Já bych se posr… víš co. Zrovna jsem chtěla zrekvírovat muži jeho kolo a vyrazit, ale zas je tady bouřka. A včera tu byl takovej fičák, že to dokonce jednoho člověka zabilo, porazilo stromy v parku a vůbec, tragédie. Takže nikam nejedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
13.6.18 16:13

@Pruhovaný_mýval No vidíš… :think: :D a pak dnes někam choď si zasportovat.. :D :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
13.6.18 16:15
@Stargust píše:
@Pruhovaný_mýval No vidíš… :think: :D a pak dnes někam choď si zasportovat.. :D :?

no je to opruz, že jo. Si člověk v ptáci říká… až to skončí, půjdu na chvíli ven a houby z toho. zas musim koukat na telku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
13.6.18 16:18
@Pruhovaný_mýval píše:
no je to opruz, že jo. Si člověk v ptáci říká… až to skončí, půjdu na chvíli ven a houby z toho. zas musim koukat na telku

No to mi povídej, já doufám že se do pátečního rána vyprší :think: :roll: 8),ať se člověk může jít proběhnout.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.6.18 17:38

@Pruhovaný_mýval @Stargust :mavam: To je opravdu jak na potvoru, u nás taky počasí, které k projížďce ani proběhnutí neláká. Aspoň to doma vydržet a nevybílit ledničku! Jak se ti jezdí na mužově kole? Není moc velké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
14.6.18 07:38
@Tiger-lily píše:
@Pruhovaný_mýval @Stargust :mavam: To je opravdu jak na potvoru, u nás taky počasí, které k projížďce ani proběhnutí neláká. Aspoň to doma vydržet a nevybílit ledničku! Jak se ti jezdí na mužově kole? Není moc velké?

On je muž stejně velkej jako já, vlastně o vlásek menší, takže já si akorát trochu zvednu sedýlko. Jinak na příliš velkým nebo malým kole se jede holt blbě a žádnej požitek z toho neplyne, alespoň pro mě. Ale třeba sedlo si musím měnit za své, protože mě z toho pánskýho neuvěřitelně bolí ***** :zed: a to je pak mordor na tom jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
17.6.18 19:54
@Pruhovaný_mýval píše:
On je muž stejně velkej jako já, vlastně o vlásek menší, takže já si akorát trochu zvednu sedýlko. Jinak na příliš velkým nebo malým kole se jede holt blbě a žádnej požitek z toho neplyne, alespoň pro mě. Ale třeba sedlo si musím měnit za své, protože mě z toho pánskýho neuvěřitelně bolí ***** :zed: a to je pak mordor na tom jet.
:kytka: Tak to máš dobré. Nedovedu si totiž představit, že bych lezla na nějaký obří rám 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
18.6.18 09:27
@Tiger-lily píše: :kytka: Tak to máš dobré. Nedovedu si totiž představit, že bych lezla na nějaký obří rám 8o

Njn, zas nemůžu nosit boty s vysokým podpatkem, poněvadž vedle mě vypadá můj milý jako hobit. Ale kolo si půjčovat můžu :D Jinak jsem včera probírala s kamarády drsnokrutocyklisty jejich silniční průměry, a víceméně se shodujou, že se to dá na rovince s dobrým povrchem a bez křižovatek udržet trochu přes 30 km/ hod. Ti nejlepší to vytáhnou na 35, ale ti dávaj 200 km za den. Tak jsem na tebe zvědavá, třeba je totálně rozdrtíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.6.18 12:54

@Pruhovaný_mýval :think: No my si dali menší časovku a na horáku po rovině udržuju 35 - 38 km/h. Je fakt, že naprostou většinu spoluúčastníků cyklistů předjíždíme my. Jo a je to asi tak průměrná rychlost vozidel na našem místním obchvatu. Jednou se mi dokonce stalo, že mi schválně kdosi dělal tacháč :cert: připojil se mi kolo na kolo a měřil rychlost :lol: .200 denně nejezdím, ideál je tak ta stovka. A taky záleží na převýšení, když najedeme 2000 výškových, tak mi to bohatě stačí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
18.6.18 14:11

@Tiger-lily Tak asi záleží, no. Jestli držíš na horáku na 100 km 38 km/hod, tak jseš frajer největší a smekám hluboko. Nebo možná mluvíme každá o něčem jiným. Já beru průměr za celou vyjížďku, a tam se kluci shodli, že se to prostě nad 35 dát nedá, i kdyby si člověk nohy ušlapal. už proto, že se potřebuješ napít, někde se zastavuje, přejíždíš křižovatky, sem tam nějakej kopec, ve městě kličkuješ mezi lidma… Časovky jsme teda neřešili, protože to nikdo nedělá, takže tam nevím a asi budeš fakt v poho. Jinak mám další kilčo dole, začíná to vypadat dobře 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
19.6.18 06:58

@Pruhovaný_mýval Jejda průměr za celou vyjížďku určitě ne takový, to bych musela jet místy stovkou :D. Průměr na asfaltu po víceméně rovné cestě. Protože my jezdíme hodně kopce, hodně i mimo asfalt a to se místy táhneme 7 - 10 km/h, to pak v tom průměru z vyjížďky udělá taky to, že je průměr okolo 25. Ani sjezd z takového kopce ti to pak nenasčítá, protože ho nemůžeš jet rychle. ;)
:kytka: :kytka: A Gratuluji k tomu kilču dole. Máš víc pohybu, nebo jsi změnila něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
19.6.18 13:45
@Tiger-lily píše:
@Pruhovaný_mýval Jejda průměr za celou vyjížďku určitě ne takový, to bych musela jet místy stovkou :D. Průměr na asfaltu po víceméně rovné cestě. Protože my jezdíme hodně kopce, hodně i mimo asfalt a to se místy táhneme 7 - 10 km/h, to pak v tom průměru z vyjížďky udělá taky to, že je průměr okolo 25. Ani sjezd z takového kopce ti to pak nenasčítá, protože ho nemůžeš jet rychle. ;) :kytka: :kytka: A Gratuluji k tomu kilču dole. Máš víc pohybu, nebo jsi změnila něco jiného?

Jo já jsem si říkala, že asi každá myslíme něco jiného. Do kopce je to rasovina. Taky jsem včera jela odpoledne 50 km na koupaliště a zpátky… tam je to 15 km do kopce, pak prudkej sjezd a rovinka, no a zpátky je to ten strašlivej šupák vyšlapat, a pak už se jede parádně jenom dolů ;) Změnila jsem trochu stravu, jím méně a druhou teplou večeři jsem vysadila, celkem dost jsem přidala pohyb aerobní i silovej a konečně jsem si vyjasnila se šéfem v práci, co a jak, mám nové místo a už se tolik nestresuji. A jde to jako po másle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klea81
19.6.18 17:47

Ahoj, holky, už jsem shodila 5 kg, manžel 12. Vařím podle ebooku a asi to fakt funguje ;o) Pokud máte děti, recepty jsou vhodné pro celou rodinu.
Jídla jsou rychlá a chutná, žádné zrní a bobule ;o)

https://cestakpochopeni.cz/…-stravovani/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny