DO PLAVEK

• Otevřená skupina

Naším cílem je být krásné a štíhlé a navzájem se v tom podporujeme!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.5.18 13:56

@Tiger-lily hlavně si nemysli, že se vymlouvám to ne…jak jsem psala dvě děti mám ve školce, dve doma..ty do kočárku dám a většinou jezdím na bruslích 6km..pěšky to bude asi na déle, musím chodit ráno…už jednou jsem to podělala a pak mě bolela hlava, zvracela jsem celý večer..hruza stav..určitě to nějak vymyslím, možností mám spoustu jen se dokopat… :)

• Citovat
  • Upravit
35438
9.5.18 20:34

@anonymkaa6 :kytka: 6 km na bruslích každý den je perfektních. Chápu, že to nejde s více dětmi dělat to, co zrovna chceš, právě kdy chceš. Tak držím palce, ať se to daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
14.5.18 19:01

Ahoj holky, rada bych se pridala. Vezmete me?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
15.5.18 07:52
@dolorosa píše:
Ahoj holky, rada bych se pridala. Vezmete me?
:mavam: Ahoj, vítáme tě. Vrhla ses na hubnutí po dětech, nebo už máš nějaké dietování za sebou?
A ostatní, jak vy jste na tom?
Já včera kolo + hodina na in-linech a k obědu těstoviny carbonara a večeře zelenina + tuňák.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
15.5.18 21:09

@Tiger-lily
No, deti jsem nejak vykojila, ale navrat na plny uvazek - ten me dostal. 8kg za 6mesicu. Tak alespon cast z toho musi do leta pryc. Akorat to bude troch orisek - vcera jsem dorazila domu v pul devate, dnes v pul osme. Zitra uz snad bude lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.5.18 09:29

@dolorosa :think: Jeden by řekl, že jak nastane honička práce - děti, že kila musí jít ještě víc dolů. Kde obědváš? Nechodíš denně na meníčko? Na klasické? Hodně restaurací dnes už šlo s kvalitou jídla nahoru, ale obrovité porce zůstávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
17.5.18 09:56

@Tiger-lily
Tak menicka jsou v tom nevine. Spis celodeni sezeni u pocitace. S detmi byl clovek porad v pohybu.
Ale vcera se povedlo behani, dnes si chci zacvicit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
17.5.18 14:43

@dolorosa :palec: Dobrá zpráva. Zkus si vyhradit denně 20 minut ke cvičení, jakémukoliv. To je taková doba, která se dá nacpat i do kolotoče práce - děti - domácnost. A k sezení v kanclu - sice je málo pohybové aktivity, ale neměl by to být klíč k tloustnutí. Kupodivu při sezení nespálíš výrazně méně kalorií než při pohybu. A aktivita mozku je na kalorickou spotřebu větší, než třeba chůze. Na meníčka jsem se ptala, protože pracovní stravování je často děsné. Po té, co byly holky doma s dětmi a vymazlily si domácí kuchyni, tak je to nejen na kila na víc, ale i na žaludeční vředy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
4.6.18 15:31

Ahoj, tak já už letos do plavek u moře šla. Váha se nehnula ani o kilo, protože jsem prostě žravá jak kyselina, ale vorvaňů se tam válelo víc, vlastně většina. Takže jsem si koupila hezký plavky, svý špeky jsem světu ukázala a nic se nestalo. Takže třeba příští rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.6.18 19:19
@Pruhovaný_mýval píše:
Ahoj, tak já už letos do plavek u moře šla. Váha se nehnula ani o kilo, protože jsem prostě žravá jak kyselina, ale vorvaňů se tam válelo víc, vlastně většina. Takže jsem si koupila hezký plavky, svý špeky jsem světu ukázala a nic se nestalo. Takže třeba příští rok :D
:pankac: Tak samozřejmě, zase se člověk nemůže ochudit o dovolenou jen kvůli nějakém kilu navíc. A plavky jsou dnes pěkné a dokážou postavu opticky upravit. Tak snad příští rok v menší velikosti :D. No a aby sis nemyslela, tak občas mám taky žravou, nejhorší jsou pro mě hotelové snídaně :oops: asi kdybych bydlela na hotelu stále, stane se ze mne vorvaň nejtěžšího kalibru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
4.6.18 19:57

Ahojky holky. Jdu se k vám přidat. Jak si sem na mateřské a uz přestávám byt ze sebou spokojená. Chtěl bych tak 5kilo dolů, teda spis centimetrů ????ale nevim jak začít. Take nejsem extrém mam 167cm a 60kg. Zkoušel někdo HIIT cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.6.18 20:07

@aaronka2 HIIT není nic objevného nebo něco jednoznačně fungujícího. Důležité je najít si nějaký pohyb a motivaci. Pokud najdeš nějaké kamarádky na hiit, tak klidně do toho. ;) Každému určitě nebude vyhovovat všechno, hiit je (aspoň u nás :D) takový vysoce organizovaný a agitační, takže pokud máš ráda něco ve stylu rekreací roh, bude to tvoje parketa. Jestli se v tomto typu tréninku nenajdeš, zkus něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
4.6.18 22:24

@Tiger-lily cvičit musim sama jsem na mateřské a neni kdo by semnou cvičil. A jak casto cvičíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.6.18 06:58
@aaronka2 píše:
@Tiger-lily cvičit musim sama jsem na mateřské a neni kdo by semnou cvičil. A jak casto cvičíte?

Takže cvičíš podle videí? To je taky dobrý, aspoň máš nějaké virtuální spolubojovnice! Já cvičím denně i několik hodin… ale v mírné zátěži. Větší zátěž si dám tak 2× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.6.18 07:22

Rád bych se optal byť to je zřejmě netradiční… :think: :roll:,vezmete do skupiny i chlapa? :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny