DO PLAVEK

• Otevřená skupina

Naším cílem je být krásné a štíhlé a navzájem se v tom podporujeme!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
6.6.18 08:07
@aaronka2 píše:
Zjišťoval jste si nekdo kolik kalorii mate sníst? Nejake rady a info co, kde,… Abych věděla… Mam opacny problem, jist me nebaví, tak myslim, ze mam menší příjem a pak se mi ukládá tuk.

Zkus cvičně vyplnit kalorické tabulky. Fakt jen cvičně, protože to samozřejmě nebude nikdy úplně přesné, jen pro zjištění, jestli aspoň rámcově jíš tak, jak bys asi měla. Ono zase jíst častěji v menších porcích se spíš doporučuje. A je úplně v pořádku, když jen zobneš - třeba oříšky, ty zasytí i v malém množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
6.6.18 10:03
@Tiger-lily píše: :lol: Tak si zkus dát nějaký limit - třeba max 3 sušenky. A zanést do nějakého plánu, že za každou 10 dřepů s výskokem. ;) Sušenky třeba nemusím, ale kafe a kousek čokolády si dám ráda. Potřeba to nepřehnat. A jestli ráda jíš, tak zařadit potraviny, které mají málo kalorií. Takže jich můžeš sníst objemově hodně.

dala jsem si 3. Já zas právě nemusím tu čokoládu. Ale ujíždím na oříšcích, a to těžce. Jinak ty vysokoobjemový nízkokalorický potraviny se snažím jíst, ale moc mi teda nechutnaj. Teď jsem koukla na váhu a mám o kilo míň. Takže aktivní dovolená očividně přinesla ovoce. Nyní 66 kg/ 172 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.6.18 10:57
@Pruhovaný_mýval píše:
dala jsem si 3. Já zas právě nemusím tu čokoládu. Ale ujíždím na oříšcích, a to těžce. Jinak ty vysokoobjemový nízkokalorický potraviny se snažím jíst, ale moc mi teda nechutnaj. Teď jsem koukla na váhu a mám o kilo míň. Takže aktivní dovolená očividně přinesla ovoce. Nyní 66 kg/ 172 cm.
:kytka: Náhodou, to jsi docela v pohodě s váhou, to chce opravdu určitě jen tvarovat a nepatrně něco sundat. Co si ty potraviny pěkně okořenit? Třeba teď začíná cuketová sezona, tak mladé cuketky posypat kořením, opéct, zakapat olejem… mně to tedy chutná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
6.6.18 22:30

Když už je ta debata o stravě vůbec, co třeba tvaroh(myslím tedy ten v té vaničce) :).Kolega mi říkal že si do toho dá lžičku či dvě granka :) a je to -mňam :* -a nemělo by to být snad kaloricky hodnotné, samozřejmě mám na mysli vaničku třeba 2 za týden jako přídavek.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
6.6.18 22:56

@Pruhovaný_mýval Já tedy nevím… :),ale to je na ženu fajn váha ne? :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.6.18 08:20

@Stargust Tvaroh je určitě super - obsahuje hodně dobře stravitelných bílkovin. Teda při slově granko se mi zvedá kufr :poblion:, ale třeba s jarní cibulkou, paprikou a trochou sýra a majonézy je to vynikající pomazánka. Nebo jakkoliv jinak. Nebo s ovocem, vyšlehat s trochou smetany, lžickou medu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
7.6.18 10:29

@Tiger-lily Copak granko nechutná?.. :think: :D Ten med je rovněž lákavý, zkusím to já jen aby to nebyla nějaká kalorická bomba.. :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
7.6.18 12:21

@Tiger-lily Chichi, já si př slově Granko vždycky vybavím ty světle hnědý blivajzy, co nám nalejvali ve školce nebo na základce. Jak taky svoji motnost nepovažuju za katastrofickou. Jde o to, že pomalu salámovou metodou přibírám. Před 10 lety jsem měla o 10 kilo míň a pomalu to narůstá :D A dokud ještě není pozdě, tak bych to chtěla zastavit. Až budu mít třeba 80, tak už to bude fakt hodně bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.6.18 12:37

@Stargust @Pruhovaný_mýval :think: Mně teda granko smrdí a opravdu nechutná :D Je fakt, že jak si člověk zajede nějakou menší chybu, tak přibývání je sice pomalé, ale stálé… mám na sobě vyzkoušené, že kdybych měla špatný režim, že taky budu kynout jedna báseň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.6.18 08:19

Tak já dneska nahlašuju první letošní stovku na kole a louhuju si zadek v heřmánku :lol:. Rovněž nahlašuju o další půl kilo méně. Takže jestli pojedu letos ještě k moři, jako že asi jo, tak už by to mohlo být s lepší hmotnostní bilancí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.6.18 08:22

@Pruhovaný_mýval :kytka: :kytka: Pěkně. :potlesk: :potlesk: Nezastihla tě i nějaká bouřka během vyjížďky? Že bys to měla i se sprchou :mrgreen:. Já totiž nestačila ujíždět, počasí bylo tento víkend opravdu nevyzpytatelné. A dala sis rovinku nebo nějaké převýšení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.6.18 08:29
@Tiger-lily píše:
@Pruhovaný_mýval :kytka: :kytka: Pěkně. :potlesk: :potlesk: Nezastihla tě i nějaká bouřka během vyjížďky? Že bys to měla i se sprchou :mrgreen:. Já totiž nestačila ujíždět, počasí bylo tento víkend opravdu nevyzpytatelné. A dala sis rovinku nebo nějaké převýšení?

Zastihl mě slejvák příšernej :D poslední minutu jsem prolila jako blázen. Docela jsem to i ocenila, byla jsem už dost uvařená, celou dobu bylo 35°C (nežiju v ČR). Jelo se hlavně po rovince + pár kopců, ale malejch, ale hlavně jsem nejela na silničce, nýbrž na horákoj, a to ještě nemám letos nalítáno. Tak mi těch 100 docela stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.6.18 13:05

@Pruhovaný_mýval 8o 35 stupňů, to bych možná byla ráda za osvěžení. Když se člověk nachází aspoň v blízkosti nějaké hospody, tak to tak nevadí :). Jak se ti jezdí na silničce ve srovnání s horákem? Já jezdím jen na horském, silniční bych chtěla vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.6.18 13:15
@Tiger-lily píše:
@Pruhovaný_mýval 8o 35 stupňů, to bych možná byla ráda za osvěžení. Když se člověk nachází aspoň v blízkosti nějaké hospody, tak to tak nevadí :). Jak se ti jezdí na silničce ve srovnání s horákem? Já jezdím jen na horském, silniční bych chtěla vyzkoušet.

No já právě jela takovejma dírama, že hospody nebyly a v jednu chvíli jsem si myslela, že bude po mě. Silnice je o dost rychlejší. Jakože s horákem jsem schopná jet komfortně třeba kolem 22km/hod, se silnicí 28 km/ hod. Jinak je citlivější na terén a dost drncá, jak nemá pružení, takže třeba štěrkovka už bývá problém. Taky záleží, jak má seštelovnou přehazovačku, u některých modelů je problém ušlapat kopec. Že jsou převody moc těžký (ale po rovnice o to líp jedou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.6.18 18:48

@Pruhovaný_mýval To je potom hodně o tom, že je potřeba dopředu plánovat, kudy pojedeš. Na horáku je to celkem jedno. Často jedu někam, kde nevím, jaká bude cesta, hodně i lesní cesty, velká převýšení, takže proto horák. Ale ta představa, jak předjíždíš spoustu lidí :D musím tu silnici někde vypůjčit a vyzkoušet, jestli nedám rovinu s průměrem 40, tak bych byla zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny