DO PLAVEK

• Otevřená skupina

Naším cílem je být krásné a štíhlé a navzájem se v tom podporujeme!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
21.6.18 23:14
@Tiger-lily píše: :lol: Asi je jich tam dostatek. No a možná se zvednou z těch stád krav opodál a letí se rychle napít nějaké jemnější krve.

No je fakt že se krávy pasou v jednom místě kolem kterého běhávám… :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.6.18 07:27

@Stargust U nás hodně lítají i ovádi, tak nevím, jestli žijí v lese, nebo jsou od těch krav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
24.6.18 08:37

Zdravím, našla jsem tuhle diskuzi…a potřebuju trochu motivace, tak se ráda přidám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.6.18 08:39

@Venceslavka Tož se přidejte! :kytka: :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
24.6.18 08:41

Jaká máte výsledky?? Já hubnu 6 týdnu, spíš teda se snažím nabrat fyzičku, trochu svaly, trochu ubrat špek na břiše. Mám 2 kg dole, výsledek je vidět, vejdu se do letních sukní, co mam ve skříni, snažím se 4× týdně cvičit, stravu si zapisuju do kalorických tabulek. Ale včera jsem totálně ulítla, manžel večer přines magnum zmrzlinu v kelímku a já to sežrala ( doopravdy, snědla není výstižné) na posezení. :? Ta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.6.18 08:44

@Venceslavka Co se týká výsledků a pokroků ti asi spíše tady řeknou holky,já spíše běhávám,takže posiluji hýždě,svaly na nohou… :D ,takže s vrchními partiemi ty jdou jaksi mimo mně.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
24.6.18 15:23

@Stargust Já taky hlavně běham. A kolik km beháš? Já mam 5km okruh, ale už mi to přijde málo, buď budu muset měřit čas, abych to běhala s vyšším tempem nebo najít delší okruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.6.18 15:35
@Venceslavka píše:
@Stargust Já taky hlavně běham. A kolik km beháš? Já mam 5km okruh, ale už mi to přijde málo, buď budu muset měřit čas, abych to běhala s vyšším tempem nebo najít delší okruh.

Rovněž tak 5,6 km okruh :palec: jen nemám zatím nějakou aplikaci aby mi to změřila… :think: :nevim: ,tak přesně kolik to je nevím.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.6.18 15:39
@Stargust píše:
Rovněž tak 5,6 km okruh :palec: jen nemám zatím nějakou aplikaci aby mi to změřila… :think: :nevim: ,tak přesně kolik to je nevím.. :)

Běhání je dobré,příjemný relax.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
24.6.18 15:39

@Stargust Já teď taky žádnou apku nemam, měla jsem na minulém telefonu a moc mi nevyhovovala, tak jsem si ji už znovu nestahovala. Vim že je to přesně 5 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
24.6.18 16:24
@Venceslavka píše:
Zdravím, našla jsem tuhle diskuzi…a potřebuju trochu motivace, tak se ráda přidám. :)
:mavam: Ahoj, vítáme tě tady.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
24.6.18 16:24
@Venceslavka píše:
Jaká máte výsledky?? Já hubnu 6 týdnu, spíš teda se snažím nabrat fyzičku, trochu svaly, trochu ubrat špek na břiše. Mám 2 kg dole, výsledek je vidět, vejdu se do letních sukní, co mam ve skříni, snažím se 4× týdně cvičit, stravu si zapisuju do kalorických tabulek. Ale včera jsem totálně ulítla, manžel večer přines magnum zmrzlinu v kelímku a já to sežrala ( doopravdy, snědla není výstižné) na posezení. :? Ta
:hug: Však jsme jenom lidi. Občas se stane, že něco zachutná. :mrgreen: Naordinuj si dvojnásobný trénink následující den a bude to pryč.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
24.6.18 16:26
@Stargust píše:
@Venceslavka Co se týká výsledků a pokroků ti asi spíše tady řeknou holky,já spíše běhávám,takže posiluji hýždě,svaly na nohou… :D ,takže s vrchními partiemi ty jdou jaksi mimo mně.. :)

Při běhu zapojuješ mnohem víc svalových skupin, než si myslíš. Náhodou je běh poměrně komplexní cvičení. ;) A přirozený pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
25.6.18 11:52

@Tiger-lily No vidíš.. :) :palec: a já si myslel že se posilují pouze spodní partie,stehna,lýtka,prostě „spodek“ :) .Tak ono je koukám vše jinak.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
25.6.18 17:17

@Tiger-lily Jo, v neděli jsem byla dopoledne běhat a pak k večeru jsem stihla ještě posilku. Tak byl hned lepší pocit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny