DO PLAVEK
- Otevřená skupina
Naším cílem je být krásné a štíhlé a navzájem se v tom podporujeme!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Klea81 Ahoj a vítej zde..
.No vidíš s tím úbytkem váhy jsi na tom tak nějak jako já-bravo!
Ostatní co vy na to Tiger…a Mývale dobrá ne?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pruhovaný_mýval
Jj, kopce, občas na ně musí být nálada. Taky jezdím podle toho, jestli mám zrovna náladu se sedřít, nebo chci jet na pohodu. 15 km kopce je taky dobrá fuška.
My tady okolo máme samé kopce a máme je už tak různě očíslované a oblíbené a neoblíbené, zvlášť nás rozčiluje jeden, který se táhne 7 km a stále je prudší a prudší a bohužel ho musíme vyjet, když už máme za sebou třeba 70, 80 km najetých, tak to je pak masakr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stargust píše:
@Klea81 Ahoj a vítej zde...No vidíš s tím úbytkem váhy jsi na tom tak nějak jako já-bravo!
Ostatní co vy na to Tiger…a Mývale dobrá ne?
![]()
Jo dobrý. 5 kilo závidim, taky bych chtěla. Jinak já vařím zdravě a někdy i chutně, jen to prokládám arašídama a nanukama. Taky by mě zajímalo, jestli Klea jenom vaří podle kuchařky nebo taky sportuje a co dělá. A z kolika kil je ten úbytek
6 km, je príma. já teď neběhám, protože mě bolej kolena. Ale dneska jdu na kajak, tak se těšim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše:
@Pruhovaný_mývalJj, kopce, občas na ně musí být nálada. Taky jezdím podle toho, jestli mám zrovna náladu se sedřít, nebo chci jet na pohodu. 15 km kopce je taky dobrá fuška.
My tady okolo máme samé kopce a máme je už tak různě očíslované a oblíbené a neoblíbené, zvlášť nás rozčiluje jeden, který se táhne 7 km a stále je prudší a prudší a bohužel ho musíme vyjet, když už máme za sebou třeba 70, 80 km najetých, tak to je pak masakr.
fuj, to bych umřela. To už jsou lepší ty krátký smrťáky
Kopce mám očíslované taky a rovněž mají svou oblíbenost. Blbý je, že kopec na koupaliště je ten snad nejhnusnější, protože je dlouhej a ještě po šutrech. Bydlíš na kopci? Tady těch rovinek taky moc není a já bydlím v údolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pruhovaný_mýval píše:
Jo dobrý. 5 kilo závidim, taky bych chtěla. Jinak já vařím zdravě a někdy i chutně, jen to prokládám arašídama a nanukama. Taky by mě zajímalo, jestli Klea jenom vaří podle kuchařky nebo taky sportuje a co dělá. A z kolika kil je ten úbytek6 km, je príma. já teď neběhám, protože mě bolej kolena. Ale dneska jdu na kajak, tak se těšim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pruhovaný_mýval píše:
fuj, to bych umřela. To už jsou lepší ty krátký smrťákyKopce mám očíslované taky a rovněž mají svou oblíbenost. Blbý je, že kopec na koupaliště je ten snad nejhnusnější, protože je dlouhej a ještě po šutrech. Bydlíš na kopci? Tady těch rovinek taky moc není a já bydlím v údolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše:Mám dojem, že Klea byla reklama, takže ji nejspíš zrušili.
Vaření podle fajn kuchařky může přinést zdravou a vyváženou stravu, nové suroviny atd., ale podle mě je dostatek pohybu taky důležitý. I když někdo zhubne, je velký rozdíl mezi tělem vysportovaným a pouze hubeným. No a i když vaříš podle zdravé kuchařky, tak to není záruka, že zhubneš, zvlášť, když ti moc chutná.
AHa, jasně. Ještě se moc neorientuju, takže Klea jenom propagovala kuchařku. No nekoupím si ji. Taky se mi nelíběj ty holky, který jsou sice hubený, ale celý takový jakoby aspikovitý (rozuměj tak různě se ta hmota vlní, rozlévá bez ohledu na to, že je to velikost 36). Tímto směrem bych se právě nerada ubírala. A proto je pro mě hrozně těžký hubnout na kila. Objemy se mění, hmotnost zůstává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pruhovaný_mýval Asi ano, soudím podle toho, že ji smazali. Někdy je to těžké posoudit, jestli někdo dává odkaz na něco, co je zajímavé a kdy je to reklama, ale tahle to tu asi vyspamovala s odkazy, takže je smazaná.
Určitě je podstatné se dívat do zrcadla, jak píšeš, každý to má trochu jinak, u někoho je to vidět na kilech víc, u někoho na centimetrech, u někoho na změně tvaru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stargust píše:
Tak dnes oblíbených 6 km ranní běh lesem..![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše:Docela i závidím, zvlášť, že ranní. Odpolední i v lese musí být v tomto vedru na chcípnutí.
Tak pokud jdu navečer tak až kolem šesté,sedmé večerní to již jde,jinak při pohybu na mne třeba komáři nejdou ale pokud si dávám pauzu v polovině při které se věnuji dalším aktivitám(kliky atd…),tak jak se zastavím sesypou se na mne komáři jak je člověk zpocený a to je teprve „chuťovka“..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stargust
Komáři a spol. tě aspoň donutí pelášit rychle. A ty útoky na zpocené sportovce v lese znám
kde se tam tak znenadání vezmou, to teda nechápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše:
@Stargust![]()
Komáři a spol. tě aspoň donutí pelášit rychle. A ty útoky na zpocené sportovce v lese znám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše:
@Stargust![]()
Mě by zase zajímalo, čím se živěj, když nenarazej na klikujícího sportovce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pruhovaný_mýval píše:
Mě by zase zajímalo, čím se živěj, když nenarazej na klikujícího sportovce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- lucynka25 , 16.10.24 21:43
- MarieBojic , 24.5.23 15:30
- Keltinka , 3.10.22 09:46
- Věčná studentka , 8.11.21 22:17
- SwEeTTUnicorn , 2.11.21 00:17
- Stargust , 8.2.21 11:36
- Chauvinist , 20.11.20 07:59
- gozu , 23.9.20 05:55
- patybar , 22.9.20 15:30
- drewlet , 22.9.20 13:17
- KeckaJ , 22.9.20 12:13
- Markéta Rudná , 2.9.20 11:09
- KKKopretina , 30.7.20 20:52
- azalia , 30.7.20 17:15
- MKSP , 30.7.20 16:53
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Přebolí to někdy?
- 19.4.26 00:31
- Černá Madonna
- 2
Protokolující úřednice, vsú
- 18.4.26 22:16
- Anonymní
- 1
Estrofem nežádoucí účinky
- 18.4.26 22:04
- Anonymní
- 1
Silná menstruace
- 18.4.26 23:55
- Fazulina
- 6
Havarijko ikdyz bych mela kvalitni...
- 18.4.26 22:14
- Keyllah
- 3
Náš vztah - všichni mě odrazují
- 19.4.26 02:52
- Sadman
- 23
Velké tiskací písmo u příjimaček
- 18.4.26 23:26
- z-u-z-i
- 12
Celiakie u mě i dcery (4) – tipy na...
- 18.4.26 21:48
- Yxc28
- 8
Matrace do cestovní postýlky – je třeba?
- 18.4.26 20:56
- kavenka
- 10
Pozvánka na drink (Kladno a okolí)
- 18.4.26 21:23
- jege
- 5
Nové příspěvky
Přebolí to někdy?
- 19.4.26 03:32
- The Spaniard
- 3
Kdo z nás dvou je nohama na zemi?
- 19.4.26 03:29
- Neboj
- 271
Co děláte s dvouletými?
- 19.4.26 03:23
- zuza92
- 34
Náš vztah - všichni mě odrazují
- 19.4.26 02:52
- Sadman
- 23
Anketa: Je to urážka?
- 19.4.26 02:26
- Černá Madonna
- 35
Co dnes vaříte?
- 19.4.26 01:50
- KalamityJohn
- 64844
Je můj důvod k nekojení dostatečný?
- 19.4.26 01:39
- CatOnTheMoon
- 39
Jak si představujete ideální rodinné focení?
- 19.4.26 01:35
- IcePlanet7
- 11
Špatné výsledky ve škole, dítě nemá...
- 19.4.26 00:56
- IcePlanet7
- 40
Můj partner je neskutečný. A co ti vaši?
- 19.4.26 00:36
- jita555
- 79