Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
teda to jsem nevěděla, že koprovka je taková alchymie
je fakt, že já jí nikdy nedělala, můj muž by jí nejedl, ale teď jí kvůli klukovi zkusím..zaujal mě recept od Dada1511..mám dotaz-můžu místo zakys.smetany dát jogurt?
žiju v zahraničí a u nás se zakys.smetana dá špatně sehnat..
S jogurtem to určitě nebude ono
,ta kys. smetana tomu právě dodává šmrnc
U poláků určitě seženeš
.Právě moc chutná i dětem.
jj,alchymie
![]()
To je super, zrovna dnes mam koprovku v planu. Valim do obchodu pro zakys .smetanu a vyzkousim recept od
Dada1511. Diky!
eshta píše:
teda to jsem nevěděla, že koprovka je taková alchymieje fakt, že já jí nikdy nedělala, můj muž by jí nejedl, ale teď jí kvůli klukovi zkusím..zaujal mě recept od Dada1511..mám dotaz-můžu místo zakys.smetany dát jogurt?
žiju v zahraničí a u nás se zakys.smetana dá špatně sehnat..
eshto,
tak tu zakysanou smetanu prostě vynechej. Bude stačit, když omáčku opatrně dochutíš jen klasicky octem a cukrem ![]()
Prosím o recept na dobrou koprovku z naloženého kopru Dělala jsem jí jednou ale srazila se mi Děkuju za radu
A nebyla tam spíše jiná chyba, že se omáčka srazila? Protože jestli je kopr čerstvý nebo mražený nebo naložený, to je podle mě jedno ![]()
Tak jsem jí právě dovařila a tentokrát je super Možná to bylo smetanou ale ted jsem to znovu riskla a je výborná
Jsme měli zrovna dneska na oběd a jaká to byla ňamka
nic nezbylo ![]()
Jsem ráda
,že chutná,já probírala asi 100 receptů,než jsem našla tento,a jinou už nedělám