Dobrá koprovka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
30.5.11 13:50

Jsem ráda :-D ,že chutná,já probírala asi 100 receptů,než jsem našla tento,a jinou už nedělám :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25007
30.5.11 14:25

teda to jsem nevěděla, že koprovka je taková alchymie :lol: je fakt, že já jí nikdy nedělala, můj muž by jí nejedl, ale teď jí kvůli klukovi zkusím..zaujal mě recept od Dada1511..mám dotaz-můžu místo zakys.smetany dát jogurt? :nevim: žiju v zahraničí a u nás se zakys.smetana dá špatně sehnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
1.6.11 08:30

S jogurtem to určitě nebude ono :think: ,ta kys. smetana tomu právě dodává šmrnc :think: U poláků určitě seženeš :wink: .Právě moc chutná i dětem.

jj,alchymie :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5185
1.6.11 08:37

To je super, zrovna dnes mam koprovku v planu. Valim do obchodu pro zakys .smetanu a vyzkousim recept od
Dada1511. Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
1.6.11 13:39
eshta píše:
teda to jsem nevěděla, že koprovka je taková alchymie :lol: je fakt, že já jí nikdy nedělala, můj muž by jí nejedl, ale teď jí kvůli klukovi zkusím..zaujal mě recept od Dada1511..mám dotaz-můžu místo zakys.smetany dát jogurt? :nevim: žiju v zahraničí a u nás se zakys.smetana dá špatně sehnat..

eshto,
tak tu zakysanou smetanu prostě vynechej. Bude stačit, když omáčku opatrně dochutíš jen klasicky octem a cukrem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivisek71
3.8.12 18:30

prosím o radu

Prosím o recept na dobrou koprovku z naloženého kopru Dělala jsem jí jednou ale srazila se mi Děkuju za radu

• Citovat
  • Upravit
9548
3.8.12 21:29

A nebyla tam spíše jiná chyba, že se omáčka srazila? Protože jestli je kopr čerstvý nebo mražený nebo naložený, to je podle mě jedno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivisek71
3.8.12 21:31

Tak jsem jí právě dovařila a tentokrát je super Možná to bylo smetanou ale ted jsem to znovu riskla a je výborná

• Citovat
  • Upravit
9548
3.8.12 21:40

No super, já si to myslela ;) tak dobrou chuť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
3.8.12 21:45

Jsme měli zrovna dneska na oběd a jaká to byla ňamka :dance: :dance: :dance: nic nezbylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí