Dobrat antibiotika?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
6.5.23 18:51
@vokishka píše:
to jsou teda ceny, to teda fakt zlaté Imodium :mrgreen: :mrgreen: stálo kolem 150 korun

Nech toho, doktorka Jana :mrgreen: :mrgreen: ti snad jasně napsala, že je v tomhle případě nevhodné… :lol:
Ale jinak na „srajdu“ při cestování je fakt ideální… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.23 18:51
@vokishka píše:
jaká Jana? psala to Lucka

Pardon Lucka už nevím čí jsem…vysazuji ale ten hylak radši brát nebudu na lacny žaludek

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
6.5.23 19:05
@Anonymní píše:
Pardon Lucka už nevím čí jsem…vysazuji ale ten hylak radši brát nebudu na lacny žaludek

Bus rád, že máš. :kytka: Hylak není k sehnání. Manzel mi ho sháněl. Ber toto nebo jiná probiotoka.Taky mám. U ATB se berou běžné.@Lucka 1111 já se po Azitromycinu osypala, teď mám Amoksiklav.Tak snad už se vykuryruju. U nás jsou penicilinova taky málo, těžko se shání.

• Citovat
  • Upravit
76450
6.5.23 19:11
@Anonymní píše:

tak nevím, proč jsi zakládal diskusi :zed: :zed: :zed:
doktorka ti napíše atb nevysazovat a Hylac používat,
ty vysazuješ a Hylac nechceš - víš co, tak si nakakej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.5.23 19:15
@stinga píše:

To už se stalo. :mrgreen: Psal dříve, zlatej Hylak.

• Citovat
  • Upravit
201
6.5.23 19:49

Mě celkem rychle na průjem po atb pomohl Enterol, až jsem byla překvapená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65118
6.5.23 20:14
@stinga píše:

ona napsala vysadit ATB, ne. že stačí těch pět dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.23 20:25
@vokishka píše:
ona napsala vysadit ATB, ne. že stačí těch pět dní

Ano vysadit psala :palec:

• Citovat
  • Upravit
2603
6.5.23 20:33
@Anonymní píše:
Ano vysadit psala :palec:

Tak i antibiotika se vysazují, jsou-li potíže jako průjem. A někdy se antibiotika dávají jen před zákrokem preventivně, takže se taky nic nedobírá, klidně i penicilinové antibiotikum jako Augmentin. Rezistence dnes není zdaleka o jednotlivé osobě. Rezistentní jsou bakterie, kterými se člověk nakazi odjinud, ty už jsou rezistentní na antibiotika a jestli jsem něco dobral, tak to ovlivní jen málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
6.5.23 22:21
@Náhodný host píše:
Tak i antibiotika se vysazují, jsou-li potíže jako průjem. A někdy se antibiotika dávají jen před zákrokem preventivně, takže se taky nic nedobírá, klidně i penicilinové antibiotikum jako Augmentin. Rezistence dnes není zdaleka o jednotlivé osobě. Rezistentní jsou bakterie, kterými se člověk nakazi odjinud, ty už jsou rezistentní na antibiotika a jestli jsem něco dobral, tak to ovlivní jen málo.

navíc když ta antibiotika byla nasazená spíš na virozu jako v tomto případě. Tak tam nemají co léčit, takže jen škodí. A nemají na co vytvořit rezistenci. Po pěti dnech, pokud nemá projevy původní nemoci a má velký průjem, tak bych klidně vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.5.23 02:22

Kvalitni med s acidofilnim mlekem pry vytvori vhodne prostredi pro to, aby si telo mikrofloru obnovilo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.5.23 06:11

Pridej k tomu rozhodne probiotika!!! Pokud zacinas brat ATB a Amoksiklav obzvlast, je potreba k tomu nasadit i probiotika, ktere udrzuji streva v poradku pri brani ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí