Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@vokishka píše:
to jsou teda ceny, to teda fakt zlaté Imodium![]()
stálo kolem 150 korun
Nech toho, doktorka Jana
ti snad jasně napsala, že je v tomhle případě nevhodné… ![]()
Ale jinak na „srajdu“ při cestování je fakt ideální… ![]()
@vokishka píše:
jaká Jana? psala to Lucka
Pardon Lucka už nevím čí jsem…vysazuji ale ten hylak radši brát nebudu na lacny žaludek
@Anonymní píše:
Pardon Lucka už nevím čí jsem…vysazuji ale ten hylak radši brát nebudu na lacny žaludek
Bus rád, že máš.
Hylak není k sehnání. Manzel mi ho sháněl. Ber toto nebo jiná probiotoka.Taky mám. U ATB se berou běžné.@Lucka 1111 já se po Azitromycinu osypala, teď mám Amoksiklav.Tak snad už se vykuryruju. U nás jsou penicilinova taky málo, těžko se shání.
@Anonymní píše:
tak nevím, proč jsi zakládal diskusi
![]()
doktorka ti napíše atb nevysazovat a Hylac používat,
ty vysazuješ a Hylac nechceš - víš co, tak si nakakej
@stinga píše:
tak nevím, proč jsi zakládal diskusi![]()
![]()
To už se stalo.
Psal dříve, zlatej Hylak.
Mě celkem rychle na průjem po atb pomohl Enterol, až jsem byla překvapená…
@stinga píše:
tak nevím, proč jsi zakládal diskusi![]()
![]()
ona napsala vysadit ATB, ne. že stačí těch pět dní
@vokishka píše:
ona napsala vysadit ATB, ne. že stačí těch pět dní
Ano vysadit psala ![]()
@Anonymní píše:
Ano vysadit psala
Tak i antibiotika se vysazují, jsou-li potíže jako průjem. A někdy se antibiotika dávají jen před zákrokem preventivně, takže se taky nic nedobírá, klidně i penicilinové antibiotikum jako Augmentin. Rezistence dnes není zdaleka o jednotlivé osobě. Rezistentní jsou bakterie, kterými se člověk nakazi odjinud, ty už jsou rezistentní na antibiotika a jestli jsem něco dobral, tak to ovlivní jen málo.
@Náhodný host píše:
Tak i antibiotika se vysazují, jsou-li potíže jako průjem. A někdy se antibiotika dávají jen před zákrokem preventivně, takže se taky nic nedobírá, klidně i penicilinové antibiotikum jako Augmentin. Rezistence dnes není zdaleka o jednotlivé osobě. Rezistentní jsou bakterie, kterými se člověk nakazi odjinud, ty už jsou rezistentní na antibiotika a jestli jsem něco dobral, tak to ovlivní jen málo.
navíc když ta antibiotika byla nasazená spíš na virozu jako v tomto případě. Tak tam nemají co léčit, takže jen škodí. A nemají na co vytvořit rezistenci. Po pěti dnech, pokud nemá projevy původní nemoci a má velký průjem, tak bych klidně vysadila.
Kvalitni med s acidofilnim mlekem pry vytvori vhodne prostredi pro to, aby si telo mikrofloru obnovilo samo.
Pridej k tomu rozhodne probiotika!!! Pokud zacinas brat ATB a Amoksiklav obzvlast, je potreba k tomu nasadit i probiotika, ktere udrzuji streva v poradku pri brani ATB.