Dobrý den, kozy ven

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
26.5.18 14:55

@nestarejtese no mě to nenaštvalo ;) jen teda mě pobavil ten rudý zaskočený manžel :mrgreen: a také mi pak řekl, ty jsi takhle nikde nekojila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.5.18 21:43
@Tinuvien píše:
Já myslím, že to vystihla. Exhibujících cvoků je fakt na světě hromada.

osmilety dite fakt neni exhibicujici cvok :D proste to zenete z extremu do extremu, ale to je na epipi normal :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.5.18 21:45
@brumdinka píše:
osmilety dite fakt neni exhibicujici cvok :D proste to zenete z extremu do extremu, ale to je na epipi normal :andel:

Když od mala vedeš dítě k tomu, aby bylo na veřejnosti oblečené pochopí to mnohem dříve, než v 8 letech. Obzvlášť holka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149394
26.5.18 21:53
@brumdinka píše:
osmilety dite fakt neni exhibicujici cvok :D proste to zenete z extremu do extremu, ale to je na epipi normal :andel:

A to čteš kde? :lol: Absolutně si to nepochopila.To dítě samozřejmě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.5.18 22:40

@brumdinka
Pak se muzeme divit, ze se prvnacka hrouti, ze ve tride se nevyslece, aby ji nekdo nevidel.
Nepochopim, jak nekdo muse srovnavat vystavovani prs u dospele a prevlekani ditete napr. u vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149394
26.5.18 23:25
@Kelsey píše:
@brumdinka
Pak se muzeme divit, ze se prvnacka hrouti, ze ve tride se nevyslece, aby ji nekdo nevidel.
Nepochopim, jak nekdo muse srovnavat vystavovani prs u dospele a prevlekani ditete napr. u vody.

Však dělejte jak myslíte. Každého věc. Někdo nechá běhat nahou holku na veřejnosti ještě v osmi, někdo ne. Některá máma kojí s prsy venku mezi lidma, jiná ne. A tak je to se vším. Ať každý dělá jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
26.5.18 23:38
@brumdinka píše:

Jde o to, ze si tu 8letou holku muze nejaky ouchyla fotit nebo natacet, coz vubec neni mimo. Cetla jsem clanek o saunovani deti, kde se vyslovne nedoporucovalo chodit s detma do spolecnych saun. Hrozi, ze si tam ty deti nekdo vyhlidne a muze jim.pak nekde ublizit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
27.5.18 08:46

@robínek sorry ale tohle uz je vylozene histerie… jasne hned si je kazdej nataci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
27.5.18 08:54
@brumdinka píše:
@robínek sorry ale tohle uz je vylozene histerie… jasne hned si je kazdej nataci :P

Tak kdyz si myslis, ze je to nesmysl, tak se tim nezabyvej. Ja jen vysvetluju, jak to bylo mysleno. Urcite si je nenataci hned kazdy, ale ty pripady byly. I takove, ze se nahate fotky deti z FB objevily na pedofilskych webech. Nekdo to za rizijo poazuje, nekdo ne. To je cele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
27.5.18 09:09

Ja se teda naucila spis tomu zahalovani i deti, pritom ja samotna stydliva nejsem, nahota mi nevadi, ale naucila jsem se brat v potaz i nazor nekoho jineho. Treba jsme jednou jeli kolem rybnika, dcera 4 roky se chtela vykoupat, ja bych ji nechala nahatou, nebylo to zadne ofic. koupaliste, ale lidi tam byli. Manzel se rozhlid po pritomnych chlapech a pry ne, ze uz je na to velka, tak jsem musela hrabat v kufru plavky. Manzel u nas doma sprchuje vecer deti, protoze ja varim. Jednou mela 7leta dcera na vikend kamaradku, poslali jsme he do sprchy, ale myt jsem je sla ja, asi by nepusobilo.moc dobre, kdyby ta holcicka doma vypravovala, ze ji myl strejda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
27.5.18 09:20
@růžový achát píše:
Za chvilku v Lidlu pujdou na dračku hidžaby, a ne kvuli migraci :P

No uprimne ty celoplavky burkiny by byly v pripade nekterych spoluobcanek esteticke dobrodini. Tajy o nich uvazuju… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.5.18 09:51

@robínek já osobně bych se na koupališti klidně zahalila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149394
27.5.18 10:50
@růžový achát píše:
My co delame sporty se nahoty nebojime navic mame i co ukazat ;), takze na shromaždišti nikoho holej zadek ani koza nepohorší, nikdo z toho neni paf a převlíkat do sucheho se musíme, nikdo si nikoho nenatačí přijde nam to všem tak normální, že by nikoho nenapadlo řešit nahotu.

V pořádku. Opakuji, ať si každý dělá jak myslí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149394
27.5.18 11:04
@robínek píše:
Ja se teda naucila spis tomu zahalovani i deti, pritom ja samotna stydliva nejsem, nahota mi nevadi, ale naucila jsem se brat v potaz i nazor nekoho jineho. Treba jsme jednou jeli kolem rybnika, dcera 4 roky se chtela vykoupat, ja bych ji nechala nahatou, nebylo to zadne ofic. koupaliste, ale lidi tam byli. Manzel se rozhlid po pritomnych chlapech a pry ne, ze uz je na to velka, tak jsem musela hrabat v kufru plavky. Manzel u nas doma sprchuje vecer deti, protoze ja varim. Jednou mela 7leta dcera na vikend kamaradku, poslali jsme he do sprchy, ale myt jsem je sla ja, asi by nepusobilo.moc dobre, kdyby ta holcicka doma vypravovala, ze ji myl strejda… :lol:

Loni jsem čirou náhodou zjistila že jeden nerudný soused natáčel děti z balkonu, jak běhají po hřišti, sice se nedočkal kýženého výsledku odsouzení kterak jsou ti parchanti hluční, naopak, většina mu v komentářích vynadala že jsou to děti atd atd, ale to je jiná věc, jde o to že těch baráků je okolo hodně, není v mých silách znát všechny sousedy, nevím kdo co vsechno může natáčet, fotit…prostě bych tam já dítě běhat nahé nenechala, je mi opravdu jedno co si kdo myslí, radoby vtipné poznámky o burkách moje názory nezmění, tím bych to uzavřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
27.5.18 11:36

@Anna766 :palec:

Mas normalni, zdravy nazor. Nechapu, co na tom nekomu prijde smesne. Ode zdi ke zdi fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová