Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Michalka80 píše:
Ja jsem vzdycky zase na prasky ze svagrove, jak koji dvouletaka. Vyhodi obe prsa, maly z jednoho pije a u druheho si macka rucickou bradavku. A pri kojeni me vzdycky svagrovka nutne musi neco duleziteho sdelit, takze se na ni musim podivat, i kdyz nechci. Jako nejsu proti kojeni starsich deti, sama jsem kojila 2,5 roku…Ale starsi vzdycky v soukromi. U svagrove teda nevim kam s ocima a je mi to neprijemne. A ona se nestydi ani pred nasima. To ja se teda stydim a pred rodicema nekojim…
hey tak to je extra humáč
není nic hnusnějšího než vykojený cecky, ty velký dvorce a okousaná bradavka, fuj. a ještě to dělat pravidelně kdekoliv, třepba v restauraci. člověk jí a vedle ženská pomalu stříká mlíkem
mňamka. trochu soudnosti
to je jak kdybych začla někde masturbovat a argumentovala, že to je přirozený a potřebuju to teď a tady a je to normàlní ![]()
@Zuzanec píše:
Jj, ale to je i např. chozeni na WC a nebo sex a většinou to před zraky jiných neprovozujene ????
@Klopotkova píše:
Není nic příšernýho vidět ženskou s kozama venku, jak nahání 4leté dítě, aby si cuclo?
@Celina píše:
přesně tak, kdo určuje, co vše je "normální " a "přirozené "??.pokud kojí matka kojence (miminko), otočí se k okolí zády, aby měla soukromí, rozhodně mi to nevadí. Ale pokud jde o dítě, které chodí, mluví a má plnou pusu zubů a matka vyloženě exhibuje tuhle nechutnost, je mi z toho naV restauraci jsem tuhle scénu viděla několikrát, bez ohledu na to, že několika lidem taková matka překazila oběd, pokračovala vesele ve své nechutné exhibici
![]()
tak tak, a celej svět to musí tolerovat a jak ne, tak je pomalu označenej za rasistu kojení ![]()
@malá_holka píše:![]()
![]()
![]()
a ještě mačkalo druhý prso u toho co?
stejně ty jo, jsou ořebalovací a kojící místnosti
ještě by tak hrozilo, že se začne přebalovat všude možně, třeba ve vlaku
ten smrad, nechtěla bych
No, je to mazec to kojení. Ale kdybys jela v nacpaném vlaku a byla v oddělení matky s dětmi, asi by ses k tomu „potupnému“ přebalení uchýlila taky. Jeli jsme takhle z Čech až na Moravu a musela jsem jednou přebalit počůranou plínku. Jaká úleva, když i matka vedle mě řekla, že nevadí a že taky bude přebalovat, než vystoupí. Člověk to fakt nedělá naschvál ostatním cestujícím a proto si taky vybere to oddělení, aby co nejmíň „provokovat“ nedětné cestující. Od té doby, co mám dítě, jsem mnohem shovívavější, protože vím, jaké jsou to občas nervy při cestování. A to jsme vlak na tak dlouhou vzdálenost využili poprvé. Teď už je to brnkačka s 3,5 letým dítětem.
@malá_holka píše:
tak tak, a celej svět to musí tolerovat a jak ne, tak je pomalu označenej za rasistu kojení
S prvním jsem jezdívala vlakem 5,5 hod. jízdu celkem běžně a div se světe, v tom vlaku jsem ikojila i přebalovala.
@Russet ale tak jo, já to beru, ale nezávidím se drkotat s miminem co má plinky hromadnou. Musí to být o nervy, pro okolí i pro tu matku ![]()
@malá_holka píše:
@Russet ale tak jo, já to beru, ale nezávidím se drkotat s miminem co má plinky hromadnou. Musí to být o nervy, pro okolí i pro tu matku
@selia píše:
S prvním jsem jezdívala vlakem 5,5 hod. jízdu celkem běžně a div se světe, v tom vlaku jsem ikojila i přebalovala.
tak to je nářez. ![]()
@malá_holka píše:
tak to je nářez.
A co by sis jako představovala? Že nechám kojence sedm hodin o hladu v jedné plíně?
@selia píše:
A co by sis jako představovala? Že nechám kojence sedm hodin o hladu v jedné plíně?
ne, že nebudeš cestovat s kojencem 7h vlakem. když už se mě na to ptáš
vždyť je to tvoje věc, tak to neřeš.
Mně nevadí kojení na veřejnosti a ani přebalování dětí kdekoliv.
Co mně vadí, je ta nesnášenlivost některých ke všemu kolem, sebestřednost a hloupost.
@malá_holka Choila jsem za rodiči. Přece neomezíme setkávání s rodiči pouze proto, že bydlíme daleko.
@selia píše:
Tak asi by radši poslouchala řev než dvě minuty přebalování a snad decentního krmení bez nutnosti ukazovat oba dvorce ![]()
@Russet Ne, ona by radši, abych s miminkem nevycházel z domu na dobu delší než dobe mezi dvěma kojeními, tj. v některých případech třeba max. na hodinu.