Dobrý den, kozy ven

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Linamati
25.5.18 21:03

Jsem si vzpomněla jak jsem byla na návštěvě a tam jsme si my ženské povídali, najednou přišel kluk 3 roky k mámě a z ničeho nic jí vytáhl prso z výstřihu, pocucal a odešel.. 8o a takhle během těch 2 hodin co jsme tam seděli, tak jestli se to stalo třeba 30×?
No já byla v šoku 8o přišlo mi že ani nekojila. Že prostě pocucal a odešel. Přišlo mi to úchylné.
A na tom hřišti… Já nevím, asi bych odešla. Ale znám svého manžela, ten by to vtipně okomentoval před paní.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
149379
25.5.18 21:04
@Rive píše:
Jaj, boze a ja se vzdycky vsude snazila nekde ukryvat, kolikrat jsem fakt uz lezla do hlubokeho lesa a tam sedela na parezu, jen aby nahodou nekdo neprisel. Kdyz jsme v restauraci nebo kdekoliv, kde jsou lidi, tak jdu kojit do auta.
Tohle bych fakt nezvladla.
Hlavne clovek nikdy nevi, kam se ma divat a jak se ma chovat, kdyz nekdo takhle krmi.

Kluka jsem kojila jenom půl roku, ale po hodině, a nikdy jsem nepoznala tolik schovek :lol: kojila jsem na kládách v lese, v kukuřici, dokonce jednou i ve fotbalových šatnách kam mě pořadatel pustil(bylo to od něj hezké, chtěla jsem se původně schovat kamsi za kabiny nebo tak).
Nevadí mi kojení, ani kojení do x let, ale ta absence studu, to se svou stydlivostí moc nepobírám.

Příspěvek upraven 25.05.18 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
25.5.18 21:04

@weyky A proč, když už hezky jí? Nechci, aby to vyznělo zle, a k tématu - procházet se na veřejnosti mimo nudapláž s odhalenými prsy mi v naší společnosti taky přijde nevhodné. Ale nechápu, jak někdo dospěje k závěru, že na mateřské mléko je už dítě velké (některé tady psaly o nevhodnosti kojení chodícíh či mluvících dětí a pod., jiné jako ty o dětech, co už jí), ale „náhradní kojeneckou výživu“ potřebuje. Přece se to jmenuje náhradní, protože to nahrazuje mateřské mléko, když toto není k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
25.5.18 21:09
@Apaji píše:
Ty hele, já mám taky své sexuální fantazie :lol: (naštěstí je manžel plní bez keců :lol: ) a kdyby ne, že bych si to kompenzovala alespoň trochu dítětem :think: Asi si to neuvědomují, ale je to zu viel :poblion:Jako Růžičková se Slunce, seno: „Chci aby jsi to byl poprvé ty, Nicolasi, někdo mladý, silný, něžný…“ :lol:

Ze ja jsem v jedne diskuzi zahledla tveho muze? A jestli ta fotka byla realna, ty zalez do kouta a nestezuj si :mrgreen: :kytka:!
Ty mas Angeliku in natura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
25.5.18 21:10

@selia já psala, že mi přišel už moc zubatý a to jídlo byl jen takový dodatek. Mě chytej za slovo :roll: A ano, jí hezky a ne, kojit jsem déle nechtěla a ano, mléko na noc ho uklidnuje ke spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
25.5.18 21:13
@osvc píše:
Taky mám jednu historku „kozy ven“ ale z restaurace, kde paní vedle našeho stolu kojila tak cca pětiletého chlapce takovým způsobem, že měla prso celé venku a on si různě přibíhal ucucávat :poblion: Pak se cítila dotčeně, když ji číšník upozornil, že jsou slušný podnik, tak se na něho rozkřičela, že kojení je ta nejpřirozenější věc mezi matkou a dítětem :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5455
25.5.18 21:14
@vonajebohyne píše:
Ze ja jsem v jedne diskuzi zahledla tveho muze? A jestli ta fotka byla realna, ty zalez do kouta a nestezuj si :mrgreen: :kytka:!
Ty mas Angeliku in natura.

Oj, děkuji za kompliment :kytka: :andel: Je reálná, ale přece jen už před hodně roky :kytka: Já to beru dohromady :kytka: - jak některé matky používají mateřský plurál, tak my používáme manželský: „my si uděláme svářečák“, „my jsme zkušební komisař“, „my jsme upekli větrníky“ :jazyk: :mrgreen: Takže děkujeme za kompliment :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
25.5.18 21:14

@weyky Mně vůbec neudivuje, když někdo přestane kojit 8msíční, protože třeba kouše nebo škrábe apod., to úplně chápu. Ale vyznělo to, že to používáš jako argument o obecně vhodném věku k ukončení kojení (=v diskusi, která je krom jiného o tom, jak velké dítě už není vhodné kojit) - a tomu nerozumím, protože např. všechny děti nekoušou, tj. to důvod k ukončení kojení být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
25.5.18 21:20

@selia Tak to vyznít nemělo. Syn měl už 8 zubů a vždy mě chytil mezi zuby a natáhl. To je jen pro fajnšmejkry a tak jsem to vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
25.5.18 21:21

@weyky To se nedivím :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
25.5.18 21:25
@Apaji píše:
Oj, děkuji za kompliment :kytka: :andel: Je reálná, ale přece jen už před hodně roky :kytka: Já to beru dohromady :kytka: - jak některé matky používají mateřský plurál, tak my používáme manželský: „my si uděláme svářečák“, „my jsme zkušební komisař“, „my jsme upekli větrníky“ :jazyk: :mrgreen: Takže děkujeme za kompliment :lol:

Neni zac, cetla jsem ten pribeh a ani nemela silu nejak reagovat (smysluplne, krome opevnych vzdechu). Takze gratulka a pozdravuji vas tandem. Bylo skvely to cist :kytka:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
25.5.18 21:26

@selia no že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.5.18 21:28

Asi si naběhnu, ale co já jsem poznala kojící maminky, co kojí dítě nad 3 let, tak to bylo jenom z pohodlnosti, že nemusí řešit svačiny, či obědy dokonce, prostě vytáhnou prso a je..
Nevím, jak to kdo má, ale je pravda, že dva, tři jsem znala.. že prostě čas svačiny, tak co, tak se vytáhne prso.. A když jsem se dvou na to přímo zeptala, tak mi to potvrdily, že je jednodušší toto, jak venku řešit např. namastěný rohlík nosit a nebo jogurt atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 21:29

Největší pecka, co jsem zažila já, byla matka, co nechala svoje čtyřleté dítě kojit během konzultace na úřadě práce. I v roli poradkyně, tedy z pozice autority a z moci úřední :jazyk: jsem byla tak mimo, že jsem jí na to ani nic neřekla. Prostě řešila se mnou práci jako by se nechumelilo a během našeho hovoru její dcera sála a ještě k tomu dělala: „Mňam mňam mňam…“

• Citovat
  • Upravit
36504
25.5.18 21:32
@Janasas píše:
Asi si naběhnu, ale co já jsem poznala kojící maminky, co kojí dítě nad 3 let, tak to bylo jenom z pohodlnosti, že nemusí řešit svačiny, či obědy dokonce, prostě vytáhnou prso a je..
Nevím, jak to kdo má, ale je pravda, že dva, tři jsem znala.. že prostě čas svačiny, tak co, tak se vytáhne prso.. A když jsem se dvou na to přímo zeptala, tak mi to potvrdily, že je jednodušší toto, jak venku řešit např. namastěný rohlík nosit a nebo jogurt atd..

no tedy co je to za lemry líné? Manžela taky kojí, aby se nenadělalo nádobí? Nu, nedivím se, že jsou ženské k smíchu, proto že mateřství je zbavilo rozumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová