Dobrý den, kozy ven

1212
25.5.18 19:02

Dobrý den, kozy ven :-D:-D

Holky, nechci žádnou radu, ale spíš jsem se dnes pobavila a dost udivila. Tak třeba při pátku pobavím i Vás. Byla jsem se synem na hřišti a byly tam dvě maminky. Bylo tam také spousta tatínku, pátek nooo. No a najednou mě zaujal jeden pohled, obě maminky kojily cca 4 lete děti, no co. To by mě nepobavilo, ale kluci se odtrhli a maminky místo toho aby své vyvalene vnady schovaly do šatů, obě schodne s kozama ven se vydaly za detma, tatinci nevěděli kde koukat a skluzavka byla hned prázdná, byli tam i větší děti, těm málem očka vypadla. Tak když bude na vaši oblíbené atrakci hodně děti, tak kozy ven :-D:-D:-D

Kde ten svět spěje…

To už asi byla nějaká úchylka co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7355
25.5.18 19:05

Nepronesl někdo tu úvodní hlášku? To je teda hustý :mrgreen:, ale jsem ráda, že jsem u toho nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
25.5.18 19:05

To jako vážně? 8o 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
1212
25.5.18 19:08

Jo to jako fakt. :lol: :lol: :lol: manžel ještě teď říká, že 4 kozy velikosti F - fuj to jsem se lekl ještě neviděl :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
25.5.18 19:09

Boze muj, jestli ony nemaji exhibicionisticke sklony a nerealizuji si je skrz kojeni skolkovych deti :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
25.5.18 19:09

No me se uprimne stalo ze jsem malyho kojila ve vlaku a zapomela jsem prso strcit zpatky. Vsimla jsem si toho az kdyz jsme meli vystupovat. Proste jak furt kojim tak uz mi to neprijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.18 19:10

Minule jsme byli na výletě v Babiččině údolí a tam nějaká maminka šla a nesla v náručí dítě (3-4roky) a KOJILA HO!?
Proti kojení určitě nejsem, i já kojím dvouletého synka, ale ne na veřejnosti a ne kozy ven :lol: :lol:
Na druhou stranu, kdyby všechny matky byly tak free, asi by emimi zkrachovalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
25.5.18 19:14

Lidi jsou ruzny. Ja kdyz chodila s dcerkou na plavani miminek se po plavani po obleceni male hned oblekala a to co nejdecentneji, co slo vzdy zahalene rucnikem…vetsina ostatnich maminek si tu nahotu snad uzivaly. Chodily tam nahate po mistnosti co slouzila jako herna, misto na svacinu atd…vubec jsem to nechapala a bylo mi to neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
25.5.18 19:15

Kojit čtyřleté dítě, to už je fakt hnus… to dítě z toho nic nemá, jen závislost… to ostatní má každý jinak, já bych na veřejnosti nekojila, někdo by nejraději měl ty prsa vystrčené pořád :roll:

• Citovat
  • Upravit
2067
25.5.18 19:17

Me spis, nez ze nechaly kozy ven, prijde uchylny kojit chodici dite. A o tech 2,3,4 letych kojenych detech se ani nebavím, to je na psychiatra. Tomu diteti to jic neda a matka je za ujetou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
25.5.18 19:20

@Doe_Jane ja s prvni taky na verejnosti nekojila s druhym uz to bohuzel nejde :? Nechci aktivity se starsi omezovat kvuli mladsimu a ten se koji klidne i po hodine a pul…ale tak poridila jsem kojící saty a hazu pres nas velkou plenu a i tak se necitim, ale co se da delat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12233
25.5.18 19:21

Boze :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
25.5.18 19:23
@Elen8 píše:
@Doe_Jane ja s prvni taky na verejnosti nekojila s druhym uz to bohuzel nejde :? Nechci aktivity se starsi omezovat kvuli mladsimu a ten se koji klidne i po hodine a pul…ale tak poridila jsem kojící saty a hazu pres nas velkou plenu a i tak se necitim, ale co se da delat…

to chápu, nic se nedá dělat, spíše jsem mluvila o těch, které fakt vystrčí prso všude a každý prostě vidí tu velkou vytahanou bradavku, chápeš :mrgreen:
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
7939
25.5.18 19:24
@Elen8 píše:
@Doe_Jane ja s prvni taky na verejnosti nekojila s druhym uz to bohuzel nejde :? Nechci aktivity se starsi omezovat kvuli mladsimu a ten se koji klidne i po hodine a pul…ale tak poridila jsem kojící saty a hazu pres nas velkou plenu a i tak se necitim, ale co se da delat…

A to je ta pointa. Kojit na verejnosti se da i decentne. A kazdy pochopi kojeni ditete do roku, ty dvouletaci a vyse uz to mohou mit (dle naturelu rodiny) jako ritual v soukromi, ale neni to nutna a prirozena potreba (jako u kojencu).
Navic treba me dcery mely rady i pri kojeni doma klid a plenu.
Ty krmis dite, nektere delaji show.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
25.5.18 19:29

Ja jsem vzdycky zase na prasky ze svagrove, jak koji dvouletaka. Vyhodi obe prsa, maly z jednoho pije a u druheho si macka rucickou bradavku. A pri kojeni me vzdycky svagrovka nutne musi neco duleziteho sdelit, takze se na ni musim podivat, i kdyz nechci. Jako nejsu proti kojeni starsich deti, sama jsem kojila 2,5 roku…Ale starsi vzdycky v soukromi. U svagrove teda nevim kam s ocima a je mi to neprijemne. A ona se nestydi ani pred nasima. To ja se teda stydim a pred rodicema nekojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová