Dobrý dětský psycholog v Praze?

Anonymní
6.9.17 21:43

Dobry detsky psycholog v Praze

Dobry den, mohu vas poprosit o osobni recenze na dobreho psychologa v Praze?
Dekuji Vam

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20874
7.9.17 15:12

Dobrý den,
našla jsem na eMiminu obsáhlejší diskuze Dobrý dětský psycholog Praha? nebo Dětský psycholog Praha - doporučte - všechny s tipy a kontakty. Případně zkuste vyhledat jiné diskuze, třeba i podle části Prahy.

Pro rychlou online radu ještě doporučím místní poradnu dětského psychologa.

Držím palce! :hug:
admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
7.9.17 16:59

@admin
Dekuji vam, v obouch diskuzich jsem byla, ale bohuzel si nevybrala.
Ale i tak moc dekuji za starost a omlouvam se tedy za zalozeni noveho tematu.
Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.4.21 16:07

Obnovuji diskuzi, prosím znáte nějakého dobrého dětského psychologa v Praze? Klidně i placeného? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.21 19:10

Obnovuji. Hledám dětského psychologa, který poslouchá, co se mu říká a chápe, že je u dětí normální, že se chovají v různých situacích různě a nesvadi vše na rozmazlenost.

• Citovat
  • Upravit
2381
8.11.21 19:26

Třeba najdete v seznamu vzp, do kterého se zapojili někteří psychoterapeuti pro děti, https://dusevnizdravi.vzp.cz/…m-terapeutu/ Praha — zaměření na děti

Prohlédněte si webovky, recenze, nějaká hodnocení jsou na https://www.znamylekar.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.21 19:32

@jejjej rada bych osobní zkušenost. Na seznamu jsem našla naposledy a bylo to to, co nechci.
Hlavně portálu Známý lékař nevěřím. Často se mažou negativní zkušenosti, naopak dopisují ty pozitivní.

• Citovat
  • Upravit
2381
8.11.21 19:45

Slyšela jsem od známé dobré hodnocení na MUDr Matušku Má vyšší ceník. Kdyby nebyl dobrý, lidi by k němu nechodili. 2500kč sezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
8.11.21 19:50

Markéta Řeřichová v Cestou necestou v Praze

Ale je psychoterapeutka

Příspěvek upraven 08.11.21 v 19:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
8.11.21 19:52

Hanka Krejsová https://www.detsky-psycholog-praha.com/
Ale netuším, jak je na tom s termíny, prý je to teď všude špatné, že se dlouho čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
8.11.21 20:23

Jiri Kysilka - Equita Therapy. Je neuvěřitelný, člověk na správném místě. Dělá širokou škálu priztkovych terapii, vytváří vseprijimajici bezpečné prostředí. Chápe veškeré situace a vidí důvody, u něj opravdu na přístup, že dítě je rozmazlené, nenarazíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.5.25 19:40
@lovethelife píše: Více

To snad mohl napsat jedině on sám. Z Equity briskně „sám odešel“. Nejspíš potřebuje psychologa, podle mě není schopen běžné komunikace nebo vytváření běžných vztahu s lidmi Já bych s ním děti o samotě nenechal, zejména ne chlapce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.6.25 18:32
@Karel9922 píše: Více

Ten je spíš na Chocholouška! Děti nemá, partnera taky ne, komunikovat s lidmi neumí, nechápe ani běžné emoce. Kolika lidem už zničil vztahy? Kolik lidí bylo kvůli němu vyhozeno ze zaměstnání? Rozhodně nedoporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí