Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, poradil by mi nekdo dobreho tatera ktery tetuje kvalitne ale nema prehnane ceny? v okoli moravskoslezskeho kraje (Opava, Ostrava, Bruntal..) a nebo Olomoucky kraj? Diky
![]()
Samozřejmě, že je nejlepší „můj“tatér z Nového Jičína.
Tak nejen proto, že jsem já spokojená, ale má obrovskou klientelu a jen pozitiva.http://www.paveltattoo.cz/
Za malý obrázek jsem platila 1000kč, ale používal i jemnou jehlu atd.Za větší co mám na krku 2000kč. Nejlepší je, že to maloval doslova se mnou, upravovali jsme návrh, vymýšleli, dlouho a pořádně konzultovali. Prostě nebylo to sedni si a jdeme na to. V klidu jsme to probrali a výsledek je skvělý.
A jaka je cekaci doba?
vim ze u nekterych se musi objednavat 3mesice a nekdy i pul roku dopredu, a u nelterych to jde hned do mesice ![]()
@petii06 píše:
A jaka je cekaci doba?vim ze u nekterych se musi objednavat 3mesice a nekdy i pul roku dopredu, a u nelterych to jde hned do mesice
Na dobrého tatéra se prostě čeká ![]()
Na to první velké jsem byla objednaná a čekala asi měsíc. Nedávno mi dělal malou(cca 3,5hod.) a bylo to hned. Přišla jsem se objednat a vzal mě hned.Brzo ráno a odpoledne dělá takové ty malinké třeba i bez objednání a přes den má objednané velké kérky a dodělávky. Samozřejmě není stroj, taky to bere podle sebe, když může.
Jedině se domluvit po telefonu.
@axlpol Ja prave chci pritelovi dat k vanocum tetovani ale aby to mel jeste pred vanoci, v prosinci.
@petii06 Já můžu jen doporučit Pavla Ulricha z NJ na stránkách co jsem napsala výše má i tel a přes něj se domluvit nebo tam zajít. Je v průjezdu pod Čekou Poštou, kousek od sport baru.Je to lehké najít. Na maila moc nereaguje, je spíše na osbní domluvu.