Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
28075
18.6.19 09:07
@aiwwa píše:
Mně omrzl když jsem ho na podzim ostříhala moc u země. Lepší ostříhat až na jaře. A na zimu prihrnuju a dávám chvojí - stejná péče jako u růží.

ty je stříháš? Já ne a je takový jaký je. :dance:

• načítám...
5598
18.6.19 09:09
@opozice píše:
Budu muset změnit strategii. :mrgreen: Asi zasponzoruji pár bab, aby tu vyhlásily, jak jsem dobrej a přijde kýžený výsledek. :mrgreen:

Tím to asi nevylepšíš :mrgreen:

• načítám...
28075
18.6.19 09:09
@Šáruší píše:
to tak není, nebo nemusí být, internetové prostředí svádí až ke kyberšikaně, tak to prostě je. Takže když se to nakupí, tak prostě řešením je zrušit starý účet a založit nový. Tím tě staří pronásledovatelé ztratí z dohledu.

to je pravda a já se nedivím, protože na sebe někteří napráší co se dá a potom se rozhádají a to je průser. :zed:

• načítám...
116221
18.6.19 09:10
@opozice píše:

Jo, jinak by nás vystěhoval. :mrgreen:

• načítám...
28075
18.6.19 09:10
@Katy 7 píše:
Tím to asi nevylepšíš :mrgreen:

to by jsi se divila, jak na to baby jdou. Ty jo a já ne? Tak to tedy ne, toho musím mít taky. :mrgreen:

• načítám...
Klopotkova
18.6.19 09:13
@opozice píše:
to by jsi se divila, jak na to baby jdou. Ty jo a já ne? Tak to tedy ne, toho musím mít taky. :mrgreen:

Ty jsi tady s některou spal?
Já se dvěma muži a jednou ženou.

• Upravit
25179
@opozice píše:
to by jsi se divila, jak na to baby jdou. Ty jo a já ne? Tak to tedy ne, toho musím mít taky. :mrgreen:

Mě by to spíš odradilo, i kdyby (teoreticky) byla na lovu. Nějakej místní šustil, co oklátí kdejakou :roll:? Nejsem zvyklá se o chlapa dělit :pankac:

• načítám...
rokris
@Tableta píše:
Pro mě jaká znamená, že žádnou nezná. Kdyby jich znal víc, očekávala bych spíš otázku která Radka :mrgreen:

Přesně to mě napadlo. :)

• Upravit
28075
@aiwwa píše:
Jo, jinak by nás vystěhoval. :mrgreen:

mám je na ohnutém žebříčku z kari sítě cca 2 metry a chci je spojit. příští rok už budou u sebe.

• načítám...
5598
18.6.19 09:14
@opozice píše:
:mrgreen: Myslíš? :think: Já jsem úplně z jiného těsta a taková sebeprezentace by mě nadobro odradila.
  • načítám...
6439
18.6.19 09:15
@Katy 7 píše:
Přesně. :palec: Krom toho to mohl napsat do SZ a já bych se ho na skle zastala. Ale nic takového se nestalo.
@free333 Nespala jsem tu s nikým. Takže moje odpověď je celkem jasná. 0 ;)

Fakt? A jsi si jistá, neříkej že jsi na mě zapomněla. :,( A o ty pize jsi taky mohla vědět, co vím od Radky, tak jste měly taky nějaký mechtle. :oops: ;)

• načítám...
28075
18.6.19 09:15
@pe-terka píše:
Mě by to spíš odradilo, i kdyby (teoreticky) byla na lovu. Nějakej místní šustil, co oklátí kdejakou :roll:? Nejsem zvyklá se o chlapa dělit :pankac:

ještě to tak, mít ho jenom polovinu. :mrgreen:

• načítám...
11923
18.6.19 09:16
@opozice píše:

já taky nestříhám

• načítám...
28075
18.6.19 09:16
@samá práce píše:
Fakt? A jsi si jistá, neříkej že jsi na mě zapomněla. :,( A o ty pize jsi taky mohla vědět, co vím od Radky, tak jste měly taky nějaký mechtle. :oops: ;)

a je to venku. Je fakt, že se tu nic neutají. :mrgreen: ;)

• načítám...
25179
18.6.19 09:17
@Šáruší píše:
jo clematis, tak ten mi už 3× vymrzl. :zed: Pardon za OT.

já ho vůbec nestříhám, a zatím to dává, krásně se pne. Ale na Opozičníka nemám, vůbec jsme netušila, že jsou i plnokvěté plaménky :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová