Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@aiwwa píše:
Mně omrzl když jsem ho na podzim ostříhala moc u země. Lepší ostříhat až na jaře. A na zimu prihrnuju a dávám chvojí - stejná péče jako u růží.
ty je stříháš? Já ne a je takový jaký je. ![]()
@opozice píše:
Budu muset změnit strategii.Asi zasponzoruji pár bab, aby tu vyhlásily, jak jsem dobrej a přijde kýžený výsledek.
Tím to asi nevylepšíš ![]()
@Šáruší píše:
to tak není, nebo nemusí být, internetové prostředí svádí až ke kyberšikaně, tak to prostě je. Takže když se to nakupí, tak prostě řešením je zrušit starý účet a založit nový. Tím tě staří pronásledovatelé ztratí z dohledu.
to je pravda a já se nedivím, protože na sebe někteří napráší co se dá a potom se rozhádají a to je průser. ![]()
@opozice píše:
ty je stříháš? Já ne a je takový jaký je.
Jo, jinak by nás vystěhoval. ![]()
@Katy 7 píše:
Tím to asi nevylepšíš
to by jsi se divila, jak na to baby jdou. Ty jo a já ne? Tak to tedy ne, toho musím mít taky. ![]()
@opozice píše:
to by jsi se divila, jak na to baby jdou. Ty jo a já ne? Tak to tedy ne, toho musím mít taky.
Ty jsi tady s některou spal?
Já se dvěma muži a jednou ženou.
@opozice píše:
to by jsi se divila, jak na to baby jdou. Ty jo a já ne? Tak to tedy ne, toho musím mít taky.
Mě by to spíš odradilo, i kdyby (teoreticky) byla na lovu. Nějakej místní šustil, co oklátí kdejakou
? Nejsem zvyklá se o chlapa dělit ![]()
@Tableta píše:
Pro mě jaká znamená, že žádnou nezná. Kdyby jich znal víc, očekávala bych spíš otázku která Radka
Přesně to mě napadlo. ![]()
@aiwwa píše:
Jo, jinak by nás vystěhoval.
mám je na ohnutém žebříčku z kari sítě cca 2 metry a chci je spojit. příští rok už budou u sebe.
@opozice píše:
@Katy 7 píše:
Přesně.Krom toho to mohl napsat do SZ a já bych se ho na skle zastala. Ale nic takového se nestalo.
@free333 Nespala jsem tu s nikým. Takže moje odpověď je celkem jasná. 0
Fakt? A jsi si jistá, neříkej že jsi na mě zapomněla.
A o ty pize jsi taky mohla vědět, co vím od Radky, tak jste měly taky nějaký mechtle.
![]()
@pe-terka píše:
Mě by to spíš odradilo, i kdyby (teoreticky) byla na lovu. Nějakej místní šustil, co oklátí kdejakou? Nejsem zvyklá se o chlapa dělit
ještě to tak, mít ho jenom polovinu. ![]()
@opozice píše:
ty je stříháš? Já ne a je takový jaký je.
já taky nestříhám
@samá práce píše:
Fakt? A jsi si jistá, neříkej že jsi na mě zapomněla.A o ty pize jsi taky mohla vědět, co vím od Radky, tak jste měly taky nějaký mechtle.
![]()
a je to venku. Je fakt, že se tu nic neutají.
![]()
@Šáruší píše:
jo clematis, tak ten mi už 3× vymrzl.Pardon za OT.
já ho vůbec nestříhám, a zatím to dává, krásně se pne. Ale na Opozičníka nemám, vůbec jsme netušila, že jsou i plnokvěté plaménky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat