Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
41283
20.6.19 19:25
@Fokulinka píše:
zkus si to overit na Kadaňské matrice zlato :*

tak už zlato? ;) já to ověřené mám, a ty? ;)

• načítám...
Mango_Lassi
20.6.19 19:27
@jahuhudka píše:
Pošeptáš mi to do zprávy? Si připadám jako v jiné dimenzi

Jaká zpráva? Podle toho se dá natočit 453. rada Dallasu

Příspěvek upraven 20.06.19 v 19:28

• Upravit
Klopotkova
20.6.19 19:28
@Kfětoslava píše:
To se teda divím, že ho Klopotková nezná :lol:

Mně byl protivný a psal jak Tatar, nesympatický, urážlivý. Nebrat.
To jsou tady jiní muži, se kterými jsem se vyspala.

• Upravit
66815
20.6.19 19:28
@jahuhudka píše:
Já je snad ani neignoruju, asi mám nějakou slepotu nebo nechápu 8o Furt tady vidím hleníky, pupíky, něco co už nikdy nechci a nebudu řešit a tady je takové hnízdo neřesti 8o 8o 8o Jako kde? Nemají nějaká tajná poznávací znamení v profilu? 8o

vždyť písšu, že ignorujeme stejné diskuze :mrgreen:

• načítám...
25179
20.6.19 19:30
@Kfětoslava píše:
Vzhledem k tomu, že byl Ontario ve spoustě bodech odhalen, že lže, vydával se za dlouholetého partnera a spousta dalších nesrovnalostí, bych řekla, že jeden za 18 druhý bez dvou za dvacet. Jinak každý ať si věří čemu chce. V prvním příspěvku jsem mu vyjádřila soustrast. Ale teď už si na 90% myslím, že to není pravda. A ty si mysli zase podle svého úsudku

neříkám, že je Ontario svatej, je možné, že je i trochu mimoň :think: Ale to neznamená, že nemohl milovat a nemůže truchlit nad úmrtím milované osoby ;) Tvůj názor respektuju, je to holt virtuální prostředí a naživo se známe málokdo :think:

• načítám...
Mango_Lassi
20.6.19 19:30

Hele, potkal někdo na emiminu normálního chlapa? :mrgreen:

• Upravit
14980
20.6.19 19:32
@Mango_Lassi píše:

Naživo neznám žádné, ale někteří mi jsou názory a stylem psaní sympatičtí

• načítám...
76939
20.6.19 19:33
@Mango_Lassi píše:

no pár je jich tu snad normálních

• načítám...
689
20.6.19 19:33
@Mango_Lassi píše:

jedeinej trosku normalni byl Heineken byla s nim sranda, nezebral od nikoho penize a ulovil tu jen jednu zenskou nespal s vetsinou ;) a byl i relativne hezkej ;) mel manzelku s kterou mu to nefungovalo a tady si nasel novou pritelkyni ;)

• načítám...
25179
20.6.19 19:36
@Fokulinka píše:
jedeinej trosku normalni byl Heineken byla s nim sranda, nezebral od nikoho penize a ulovil tu jen jednu zenskou nespal s vetsinou ;) a byl i relativne hezkej ;) mel manzelku s kterou mu to nefungovalo a tady si nasel novou pritelkyni ;)

tak hlavně že znáš jeho penis, vid? Byl to slušnák jak se patří :pankac: A že nespal s většinou emimina, to je taky bonus :mrgreen:

• načítám...
jahuhudka
20.6.19 19:37
@Fokulinka píše:
jedeinej trosku normalni byl Heineken byla s nim sranda, nezebral od nikoho penize a ulovil tu jen jednu zenskou nespal s vetsinou ;) a byl i relativne hezkej ;) mel manzelku s kterou mu to nefungovalo a tady si nasel novou pritelkyni ;)
Jako nějak nevím, co ti na tom přijde normální 8o Ani to, že se tady dělí o těch pár zoufalců 8o
  • Upravit
jahuhudka
20.6.19 19:38
@pe-terka píše:
tak hlavně že znáš jeho penis, vid? Byl to slušnák jak se patří :pankac: A že nespal s většinou emimina, to je taky bonus :mrgreen:

Ještě je otázka, jestli to bylo jeho rozhodnutí, nebo ho prostě (doufám) většina kopla do řiti. Až na těch pár znalkyň zdejších penisů. Fakt jsem v šoku

• Upravit
689
20.6.19 19:38
@pe-terka píše:
tak hlavně že znáš jeho penis, vid? Byl to slušnák jak se patří :pankac: A že nespal s většinou emimina, to je taky bonus :mrgreen:

znam protoze jsem s nim mela uzavrenku a po 1,5 roce natlaku nas vsech zenskych tam ho hodil do placu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
20855
20.6.19 19:39

Dobrý večer,

Díky všem za příspěvky i za upozornění!

Myslím, že případ Denisa - Ontario dostal v našich diskusích už prostoru dost. Zamykám toto téma a stejně tak i další vlákna na toto téma budeme od této chvíle mazat. Fakta byla řečená všechna a víc z diskuse už nedostaneme, ani to v on-line prostoru nijak nerozsoudíme. Diskuse je už dávno mimo pravidla fóra a je na čase ji ukončit :)

Děkuji všem, kdo se v dobré vůli na diskusi podíleli :mavam:

Za tým adminek,

Josefina

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová