Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
689
20.6.19 18:31
@Oldiesostrava76 píše:
Nevím, jestli má manželku, ale v roce 2015 žádnou neměl a ještě chvíli v roce 2016 mi psal, jak jsem mu rozchodem ublizila atd. Pochybuju, že by to tak rychle stihnul, ale nevim.
:think: :nevim: ani ja ne rikam jen co vim ja ;) a taky te pak schyzoval po sms a volal ti porad a psal nesmysle?
  • načítám...
24748
20.6.19 18:32

Hahaha, tahle diskuze je vohromna sranda. Ta Denisa, neznam ji, at živá či mrtva, se musí smát, až se za břicho popada. Dosáhla svého, je středem pozornosti.:lol:. Ten ontario, neznám ho, se někde začíná potit, ne kvůli počasí. Ta F-linka, neznám ji, je ve spojení s nima oběma, záměrně to stengruje, trosku nakrmi, zmizí, jede v aute, nemůže psát, až dojede, zase se ozve. Pac kdyby ten ontario nebyl sexuální loudil, jak ho tady prezentuji, tak se už dávno ozval a přiznal barvu. Ale to on neudělá, diskuze by tím skončila. Je to jak soap opera. :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
689
20.6.19 18:33
@stock píše:
Hahaha, tahle diskuze je vohromna sranda. Ta Denisa, neznam ji, at živá či mrtva, se musí smát, až se za břicho popada. Dosáhla svého, je středem pozornosti.:lol:. Ten ontario, neznám ho, se někde začíná potit, ne kvůli počasí. Ta F-linka, neznám ji, je ve spojení s nima oběma, záměrně to stengruje, trosku nakrmi, zmizí, jede v aute, nemůže psát, až dojede, zase se ozve. Pac kdyby ten ontario nebyl sexuální loudil, jak ho tady prezentuji, tak se už dávno ozval a přiznal barvu. Ale to on neudělá, diskuze by tím skončila. Je to jak soap opera. :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

uz nejedu autem kočko :* jeli jsme jen k vode cca 15 min :* :lol:

• načítám...
Klopotkova
20.6.19 18:34
@Fokulinka píše:
ale denisa nejsem a to muze potvrdit cca 5 uzivatelek em co jsou tu se mnou od roku 2008 a s kteryma to resim na fb :jazyk: a ktery vi kdo jsem nez jsem zmenila nick ;) nicmene ja tu nikomu nebudu dokazovat ze nejsem denisa to fakt ne :lol: :lol: :lol:

Nikdo tady netvrdí, že jsi Denisa, dotyčná psala, že působíš stejně, jako ona.
Mě by jen zajímalo a na to jsem seTě ptala několikrát, jak víš, že fotka, na které je Denisa v černých šatech je aktuální.

• Upravit
jahuhudka
20.6.19 18:34

@Fokulinka co vás vede k tomu si někde na emiminu nabrnknout loudila, kterému jde jen o to někde zanořit 8o

• Upravit
66816
20.6.19 18:35

@stock ty si neuvědomuješ, jak děsně je důležité, jaká Denisa byla a kolik holek z epipi ojel Ontario? :cert: :mrgreen:

• načítám...
689
20.6.19 18:36
@Klopotkova píše:
Nikdo tady netvrdí, že jsi Denisa, dotyčná psala, že působíš stejně, jako ona.
Mě by jen zajímalo a na to jsem seTě ptala několikrát, jak víš, že fotka, na které je Denisa v černých šatech je aktuální.

je z jejího webu ;)

• načítám...
41283
20.6.19 18:36
@stock píše:
Hahaha, tahle diskuze je vohromna sranda. Ta Denisa, neznam ji, at živá či mrtva, se musí smát, až se za břicho popada. Dosáhla svého, je středem pozornosti.:lol:. Ten ontario, neznám ho, se někde začíná potit, ne kvůli počasí. Ta F-linka, neznám ji, je ve spojení s nima oběma, záměrně to stengruje, trosku nakrmi, zmizí, jede v aute, nemůže psát, až dojede, zase se ozve. Pac kdyby ten ontario nebyl sexuální loudil, jak ho tady prezentuji, tak se už dávno ozval a přiznal barvu. Ale to on neudělá, diskuze by tím skončila. Je to jak soap opera. :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

asi tak, jen to už začíná být trochu na hraně. Navíc tady můžou lhát úplně všichni, neb dnes se dá fotka jakkoli upravit, vytvořit úmrtní list atd. Jen že se teda tady nedá nijak ověřit, protože kdoví kdo na té fotce je, ze kdy skutečně atd. Nicméně načasování má úžasné, info taky, asi nad tím tráví hodně času…

• načítám...
76958
20.6.19 18:37

@matkabagristy je to důležité, nemusíme si zapínat televizi :mrgreen:

• načítám...
689
20.6.19 18:38
@jahuhudka píše:
@Fokulinka co vás vede k tomu si někde na emiminu nabrnknout loudila, kterému jde jen o to někde zanořit 8o

ja si tu ale nikoho nenabrnkla :nevim: :nevim: ja mam 15 let sveho manzela a tady jsem s nikym ani neflirtovala nikdy ;) vim jak to tady chodi a kdo vsechno tu jak skoncil zejmena vztahy kdo s kym jak a proc :mrgreen: ale chlapi tu lovi nebo zebraj penize kdyz to shrnu nebo si leci sve mindraky ale je to jen virtualni svet no nesmi se to tak zrat :lol:

• načítám...
jahuhudka
@matkabagristy píše:
@stock ty si neuvědomuješ, jak děsně je důležité, jaká Denisa byla a kolik holek z epipi ojel Ontario? :cert: :mrgreen:

Pro mě je to 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o tajný život emimina, mejdany, zvrhlosti, swingers a já nic nevím a považuji to za neškodný maminkovský web

• Upravit
24748
@Fokulinka píše:
uz nejedu autem kočko :* jeli jsme jen k vode cca 15 min :* :lol:

Presne podle scenare :lol: ;)

• načítám...
41283
20.6.19 18:39
@matkabagristy píše:
@stock ty si neuvědomuješ, jak děsně je důležité, jaká Denisa byla a kolik holek z epipi ojel Ontario? :cert: :mrgreen:

mě by třeba zajímalo, jestli aspoň jedna z nich, znala jeho reálné jméno, než s ním spala :mrgreen: ale jak je vidět, některým stačí málo…

• načítám...
jahuhudka
20.6.19 18:40
@Fokulinka píše:
ja si tu ale nikoho nenabrnkla :nevim: :nevim: ja mam 15 let sveho manzela a tady jsem s nikym ani neflirtovala nikdy ;) vim jak to tady chodi a kdo vsechno tu jak skoncil zejmena vztahy kdo s kym jak a proc :mrgreen: ale chlapi tu lovi nebo zebraj penize kdyz to shrnu nebo si leci sve mindraky ale je to jen virtualni svet no nesmi se to tak zrat :lol:

Jak jako víš jak to tady chodí? Fakt mi tady uniká nějaký,,noční,, život či co

• Upravit
20.6.19 18:41
@Fokulinka píše: :think: :nevim: ani ja ne rikam jen co vim ja ;) a taky te pak schyzoval po sms a volal ti porad a psal nesmysle?

Nevim, jestli on. Seznámila a sešla jsem se tu ještě s jedním a hned po prvním setkání to ukončila. Pak začal teror, prozvaneni ze skrytého cisla v noci, sms z internetu. Výhrůžky smrtí mych dětí, vycitani me nové lásky. Skončilo to, az když jsem podala TO s uvedením podezřelého pachatele, uvedla jsem dva. Měnila jsem kvůli tomu i svůj mnoholety nick

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová