Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25179
20.6.19 17:15
@Oldiesostrava76 píše:
Důvěrni nevim, jezdil on ke mě a návštěvě u něj v bytě se dost branil. Až jsem ho začala podezírat, že žádný ani nemá. Bydle u rodičů, to vim 100%, ze skypu, když jsme si volali s kamerou

důvěrní myslím intimní 8) I když, pravda, to ještě není záruka, že se ti dva znají pravým jménem :nevim: Ale psala jsi, že jste se znali několik měsíců, takže to máš jistě ošéfované! Já ho reálně nikdy neviděla :think:

• načítám...
689
20.6.19 17:19
@Mango_Lassi píše:
Odkdy si chlapi vybírají podle profilovky?

no musis je necim zaujmout takze kdyz ne profilovkou, tak nazorem nebo smyslenim :think: :D u tebe si myslim, ze je profilovka marna takze jedine tema nazorama myslenkama a smyslenim no ;) :jazyk:

• načítám...
20.6.19 17:20
@pe-terka píše:
důvěrní myslím intimní 8) I když, pravda, to ještě není záruka, že se ti dva znají pravým jménem :nevim: Ale psala jsi, že jste se znali několik měsíců, takže to máš jistě ošéfované! Já ho reálně nikdy neviděla :think:

Viděla jsem jeho doklady. Jestli si dobře vzpomínám, tak Ty ho znas z diskuse „Nadrzena“?' Tak tam odtud se známe i my dvě. Když tam začal chodit, tak už jsme spolu nebyli

• načítám...
25179
20.6.19 17:21
@Mango_Lassi píše:
Odkdy si chlapi vybírají podle profilovky?

od té doby, co jim dal pánbůh oči na koukání :P

• načítám...
Mango_Lassi
20.6.19 17:22
@pe-terka píše:
tohle je má chyba, „znám“ ho pod přezdívkou, kterou jsem považovala za odvozeninu jména ;)
Info o skutečném úmrtí Denisy mám z jiného zdroje, ale nechce být zvežejněn :think: Je tu dlouho, je seriozní a všichni ho znáte :think:

Já to celé nechápu. Ontario měl napsat SZ lidem, kteří měli prokazatelně D. rádi a informovat je o této smutné události.
Místo toho tu skoro týden běží toto zbytečné dohadování. Úplně všechno špatně.

• Upravit
25179
20.6.19 17:24
@Oldiesostrava76 píše:
Viděla jsem jeho doklady. Jestli si dobře vzpomínám, tak Ty ho znas z diskuse „Nadrzena“?' Tak tam odtud se známe i my dvě. Když tam začal chodit, tak už jsme spolu nebyli

ty brdo, tak v Nadržené už jsem nebyla dlouhé roky :nevim: Dva tři určitě, navíc jsme tam nikdy nekralovala, spíš jen nakoukla :think: Tvůj původní nck znám, ale tak daleko má pamět nasahá, jestli jsme tam něco prohodily, nebo s Ontariem :think:? Je to možné :nevim:

• načítám...
20.6.19 17:27
@pe-terka píše:
ty brdo, tak v Nadržené už jsem nebyla dlouhé roky :nevim: Dva tři určitě, navíc jsme tam nikdy nekralovala, spíš jen nakoukla :think: Tvůj původní nck znám, ale tak daleko má pamět nasahá, jestli jsme tam něco prohodily, nebo s Ontariem :think:? Je to možné :nevim:

Znas původní nick? Tos mě poznala kvůli tomu stalkibgu nebo jak? Ja myslím, ze jsme se tam bavily a ano, je to cca 3,5 roku zpátky. Pak jsem potkala pana božského a uz neměla důvod tady trávit čas

• načítám...
25179
20.6.19 17:29
@Mango_Lassi píše:
Já to celé nechápu. Ontario měl napsat SZ lidem, kteří měli prokazatelně D. rádi a informovat je o této smutné události.
Místo toho tu skoro týden běží toto zbytečné dohadování. Úplně všechno špatně.

to asi měl, ale nejsem Ontario, tak nevím, proč to udělal takto :think: Každopádně o jejím úmrtí nelhal :think:

• načítám...
Klopotkova
20.6.19 17:31

@Oldiesostrava76 Ty ses poznala s Ontariem tady na em? Jeho nick je Ontario od začátku nebo tady byl pod jiným?

• Upravit
25179
20.6.19 17:31
@Oldiesostrava76 píše:
Znas původní nick? Tos mě poznala kvůli tomu stalkibgu nebo jak? Ja myslím, ze jsme se tam bavily a ano, je to cca 3,5 roku zpátky. Pak jsem potkala pana božského a uz neměla důvod tady trávit čas

znám, z různých starších diskusí si tě vybavuju :think: Ale nemusíš se bát, nemám potřebu ho nikde zveřejnovat :kytka:

• načítám...
20.6.19 17:32
@Klopotkova píše:
@Oldiesostrava76 Ty ses poznala s Ontariem tady na em? Jeho nick je Ontario od začátku nebo tady byl pod jiným?

Ano tady, já ho znám jen jako Ontario 7.

• načítám...
20.6.19 17:34
@pe-terka píše:
znám, z různých starších diskusí si tě vybavuju :think: Ale nemusíš se bát, nemám potřebu ho nikde zveřejnovat :kytka:

Mě by to nevadilo, já to rusila jen kvuli jinému uživateli, který mě stalkoval i po telefonu. Ted uz by snad neměl tu potřebu. Po telefonu uz dal pokoj po podání TO

• načítám...
14111
20.6.19 17:34

@Fokulinka Hele Denisa evidentne nebyla hodna a pravdomluvna, ale at uz je to s jeji smrti a Ontariem jakkoliv, ty bys toho mela nechat. Nebo se lecit. Tohle je stalking jak vysitej. Nejak moc zijes tema internetama… Vzdyt tady nemusi byt skutecneho vubec nic :nevim:

• načítám...
25179
20.6.19 17:46
@Oldiesostrava76 píše:
Mě by to nevadilo, já to rusila jen kvuli jinému uživateli, který mě stalkoval i po telefonu. Ted uz by snad neměl tu potřebu. Po telefonu uz dal pokoj po podání TO

tak to je fajn, že už máš od něj pokoj :kytka: Ale nechám si ho pro sebe, víš jak - čert nikdy nespí 8) :jazyk: :kytka:

• načítám...
16775
20.6.19 18:02
@Markéta80 píše:
@Fokulinka 8o, zase ta fotka může být staršího data. Ontario asi už taky zmizel ;) Je to celé zvláštní. Já s ní v uzavřence byla, ale asi tím že to téma nebyla jakkoliv vážné tak vždy ok. Jen pa jak měnila jména a pohlaví dětí bylo divné :roll:

Fotka je aktualni.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová