Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Oldiesostrava76 píše:
Důvěrni nevim, jezdil on ke mě a návštěvě u něj v bytě se dost branil. Až jsem ho začala podezírat, že žádný ani nemá. Bydle u rodičů, to vim 100%, ze skypu, když jsme si volali s kamerou
důvěrní myslím intimní
I když, pravda, to ještě není záruka, že se ti dva znají pravým jménem
Ale psala jsi, že jste se znali několik měsíců, takže to máš jistě ošéfované! Já ho reálně nikdy neviděla ![]()
@Mango_Lassi píše:
Odkdy si chlapi vybírají podle profilovky?
no musis je necim zaujmout takze kdyz ne profilovkou, tak nazorem nebo smyslenim
u tebe si myslim, ze je profilovka marna takze jedine tema nazorama myslenkama a smyslenim no
![]()
@pe-terka píše:
důvěrní myslím intimníI když, pravda, to ještě není záruka, že se ti dva znají pravým jménem
Ale psala jsi, že jste se znali několik měsíců, takže to máš jistě ošéfované! Já ho reálně nikdy neviděla
Viděla jsem jeho doklady. Jestli si dobře vzpomínám, tak Ty ho znas z diskuse „Nadrzena“?' Tak tam odtud se známe i my dvě. Když tam začal chodit, tak už jsme spolu nebyli
@Mango_Lassi píše:
Odkdy si chlapi vybírají podle profilovky?
od té doby, co jim dal pánbůh oči na koukání ![]()
@pe-terka píše:
tohle je má chyba, „znám“ ho pod přezdívkou, kterou jsem považovala za odvozeninu jména
Info o skutečném úmrtí Denisy mám z jiného zdroje, ale nechce být zvežejněnJe tu dlouho, je seriozní a všichni ho znáte
Já to celé nechápu. Ontario měl napsat SZ lidem, kteří měli prokazatelně D. rádi a informovat je o této smutné události.
Místo toho tu skoro týden běží toto zbytečné dohadování. Úplně všechno špatně.
@Oldiesostrava76 píše:
Viděla jsem jeho doklady. Jestli si dobře vzpomínám, tak Ty ho znas z diskuse „Nadrzena“?' Tak tam odtud se známe i my dvě. Když tam začal chodit, tak už jsme spolu nebyli
ty brdo, tak v Nadržené už jsem nebyla dlouhé roky
Dva tři určitě, navíc jsme tam nikdy nekralovala, spíš jen nakoukla
Tvůj původní nck znám, ale tak daleko má pamět nasahá, jestli jsme tam něco prohodily, nebo s Ontariem
? Je to možné ![]()
@pe-terka píše:
ty brdo, tak v Nadržené už jsem nebyla dlouhé rokyDva tři určitě, navíc jsme tam nikdy nekralovala, spíš jen nakoukla
Tvůj původní nck znám, ale tak daleko má pamět nasahá, jestli jsme tam něco prohodily, nebo s Ontariem
? Je to možné
Znas původní nick? Tos mě poznala kvůli tomu stalkibgu nebo jak? Ja myslím, ze jsme se tam bavily a ano, je to cca 3,5 roku zpátky. Pak jsem potkala pana božského a uz neměla důvod tady trávit čas
@Mango_Lassi píše:
Já to celé nechápu. Ontario měl napsat SZ lidem, kteří měli prokazatelně D. rádi a informovat je o této smutné události.
Místo toho tu skoro týden běží toto zbytečné dohadování. Úplně všechno špatně.
to asi měl, ale nejsem Ontario, tak nevím, proč to udělal takto
Každopádně o jejím úmrtí nelhal ![]()
@Oldiesostrava76 Ty ses poznala s Ontariem tady na em? Jeho nick je Ontario od začátku nebo tady byl pod jiným?
@Oldiesostrava76 píše:
Znas původní nick? Tos mě poznala kvůli tomu stalkibgu nebo jak? Ja myslím, ze jsme se tam bavily a ano, je to cca 3,5 roku zpátky. Pak jsem potkala pana božského a uz neměla důvod tady trávit čas
znám, z různých starších diskusí si tě vybavuju
Ale nemusíš se bát, nemám potřebu ho nikde zveřejnovat ![]()
@Klopotkova píše:
@Oldiesostrava76 Ty ses poznala s Ontariem tady na em? Jeho nick je Ontario od začátku nebo tady byl pod jiným?
Ano tady, já ho znám jen jako Ontario 7.
@pe-terka píše:
znám, z různých starších diskusí si tě vybavujuAle nemusíš se bát, nemám potřebu ho nikde zveřejnovat
Mě by to nevadilo, já to rusila jen kvuli jinému uživateli, který mě stalkoval i po telefonu. Ted uz by snad neměl tu potřebu. Po telefonu uz dal pokoj po podání TO
@Fokulinka Hele Denisa evidentne nebyla hodna a pravdomluvna, ale at uz je to s jeji smrti a Ontariem jakkoliv, ty bys toho mela nechat. Nebo se lecit. Tohle je stalking jak vysitej. Nejak moc zijes tema internetama… Vzdyt tady nemusi byt skutecneho vubec nic ![]()
@Oldiesostrava76 píše:
Mě by to nevadilo, já to rusila jen kvuli jinému uživateli, který mě stalkoval i po telefonu. Ted uz by snad neměl tu potřebu. Po telefonu uz dal pokoj po podání TO
tak to je fajn, že už máš od něj pokoj
Ale nechám si ho pro sebe, víš jak - čert nikdy nespí
![]()
@Markéta80 píše:
@Fokulinka, zase ta fotka může být staršího data. Ontario asi už taky zmizel
Je to celé zvláštní. Já s ní v uzavřence byla, ale asi tím že to téma nebyla jakkoliv vážné tak vždy ok. Jen pa jak měnila jména a pohlaví dětí bylo divné
Fotka je aktualni.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat