Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
59404
20.6.19 16:53

@malá_holka tone ale nepíše. Dlouho tady nebyl, pak se vrátil a ted zase zmizel. Celé je to divné :roll: Ale pokud tady naháněl ženský tak to Denisa nebyla :lol: Jedině že by mu nabourala účet když věděla že tady už dlouho není? :P

• načítám...
18001
20.6.19 16:54
@Fokulinka píše:
tak podle slov ontaria mela par kg ne? Pokud tohle je par kg tak ja jsem Tereza Maxova :lol: podle zdroje v podstate nedavna ;)

to je fakt :roll: jestli to je ona a je to aktuální.

• načítám...
689
20.6.19 16:54
@Klopotkova píše:
Ale jak víš, že je fotka aktuální?

od zdroje, který s ní byl asi nejvic v kontaktu zejmena za posledni 4 roky a znaji se leta ;) pred rokem u tohoto zdroje prespavala a bydlela ;)

• načítám...
18001
20.6.19 16:55
@Fokulinka píše:
tady je divnych veci pocinaje Ontariovo prvni diskuzi o jeji udajne smrti - ryba smrdi od hlavy :mrgreen:

to je djamatické :roll: :nevim:

• načítám...
25179
@Fokulinka píše:
Tak na to, ze je udajne mrtva se ma fajn asi ne? ;) fotecka, ktera se ke me dostala uplne vlastne omylem :D patraly jsme s holkama a uz tak nejak vicme jak se veci maji :jazyk: :mrgreen: lez jako ves, ze je mrtva :D

Prosím tebe už zalez :cert: Já zas vím, z dobře ověřených zdrojů, že mrtvá je - a užila si svoje :,( Což je asi blaho pro tvou zvrácenou duši :roll: Dej jí pokoj, nech ji odpočívat! Zalez do nory a styd se :roll:

• načítám...
116310
@Fokulinka píše:
od zdroje, který s ní byl asi nejvic v kontaktu zejmena za posledni 4 roky a znaji se leta ;) pred rokem u tohoto zdroje prespavala a bydlela ;)

ze kdy teda ta fotka je?

• načítám...
Klopotkova
20.6.19 16:56
@Fokulinka píše:
od zdroje, který s ní byl asi nejvic v kontaktu zejmena za posledni 4 roky a znaji se leta ;) pred rokem u tohoto zdroje prespavala a bydlela ;)

@ontario7 tak si ho přivoláme :mrgreen:

• Upravit
18001
20.6.19 16:56
@Fokulinka píše:
@pe-terka píše:
Prosím tebe už zalez :cert: Já zas vím, z dobře ověřených zdrojů, že mrtvá je - a užila si svoje :,( Což je asi blaho pro tvou zvrácenou duši :roll: Dej jí pokoj, nech ji odpočívat! Zalez do nory a styd se :roll:
:nevim: :nevim: :nevim: tak to už je úplně hotofson
  • načítám...
116310
20.6.19 16:58
  • načítám...
689
20.6.19 16:59
@pe-terka píše:
Prosím tebe už zalez :cert: Já zas vím, z dobře ověřených zdrojů, že mrtvá je - a užila si svoje :,( Což je asi blaho pro tvou zvrácenou duši :roll: Dej jí pokoj, nech ji odpočívat! Zalez do nory a styd se :roll:
:* :mavam: kazda vime sve asi tak :kytka:
  • načítám...
689
20.6.19 16:59
@Klopotkova píše:

Ontario je z Jihlavy a jmenuje se Petr :lol: muj zdroj je z Kadaně a nejmenuje se Petr :lol:

• načítám...
20.6.19 17:00
@mamina2017 píše:
@Oldiesostrava76 a to jsi rušila nick skrz Denisu?

Neznám Denisu, znala jsem Ontaria a nick jsem zrušila kvůli jinému uživateli, který se do mě nebezpečně zamiloval. Dokonce jsem na něj podala i TO. O tom jsem tu taky před temi lety psala.

@Klopotkova píše:
Byl s ním pěknej sex?

Ho zkntaktuj přes a uvidíš.

• načítám...
77042
20.6.19 17:00
@Klopotkova píše:

není zde dnes přítomen

• načítám...
689
20.6.19 17:01

No nic tak ja zase pujdu neco delat ;) hezky den vsem ;) :mavam:

• načítám...
Klopotkova
20.6.19 17:01
@Fokulinka píše: :* :mavam: kazda vime sve asi tak :kytka:

Tak zase ona zná dobře tu jeho bývalou milenku nebo aktuální nebo co, já Ti vše o Denise věřím, ale šestý smysl mi říká, že mrtvá je. :(
Z jakého měsíce je foto v černých šatech?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová