Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@aiwwa píše:
tojo, třeba dostanou pokojík spolu. Jako jestli se někdo vydává za mrtvou, tak je to divný, ale to co se tu strhlo je ještě divnější. Taky se mohl Ontario pomátnout a třeba je tohle pomsta.
jako všechno je možný a je to psycho
@Fokulinka píše:
na te se pracuje
Já Ti věřím, její fotku jsem nikdy neviděla, ale pamatuji si, jak psala, že má velkou p.del, to je v těch šatech evidentní.
Jak víš, že je ta fotka v černých šatech aktuální a víš to jistě?
@Fokulinka prosím tě, fotka může být klidně stará, to nic nedokazuje. A že jsi Denisou posedlá, to je fakt.
@malá_holka píše:
to bude asi taky denisa ne?
To mě už napadlo taky
@Fokulinka píše:
vubec ne…jen slusne pisi svuj nazor na vec bez urazek a na svuj nazor mam pravo a plne stalking je uplne neco jineho to si pletes pojmy z dojmya fotky klidne smaznu to neni problem pokud tu nekomu vadi
@Fokulinka
, zase ta fotka může být staršího data. Ontario asi už taky zmizel
Je to celé zvláštní. Já s ní v uzavřence byla, ale asi tím že to téma nebyla jakkoliv vážné tak vždy ok. Jen pa jak měnila jména a pohlaví dětí bylo divné ![]()
@Markéta80 píše:
@Fokulinka, zase ta fotka může být staršího data. Ontario asi už taky zmizel
Je to celé zvláštní. Já s ní v uzavřence byla, ale asi tím že to téma nebyla jakkoliv vážné tak vždy ok. Jen pa jak měnila jména a pohlaví dětí bylo divné
Ontario is dead? ![]()
@lucenka píše:
Ale odpovídá to mojí představě o ní… Připomíná mi ženský od kolotočů.
mojí představě taky odpovídá, ezoterička posedlá sexem, občas milá, občas krutá, na svůj věk zachovalá a docela hezká
@aiwwa píše:
@Fokulinka prosím tě, fotka může být klidně stará, to nic nedokazuje. A že jsi Denisou posedlá, to je fakt.
vubec ne jen ji znam z vas asi nejlip s par dalsima a vim ceho vseho je schopna
ale top tezko budu vysvetlovat nekoho kdo veri, ze uz neni mezi nama ![]()
@aiwwa píše:
tak podle slov ontaria mela par kg ne? Pokud tohle je par kg tak ja jsem Tereza Maxova
podle zdroje v podstate nedavna ![]()
@Fokulinka píše:
vubec ne jen ji znam z vas asi nejlip s par dalsima a vim ceho vseho je schopnaale top tezko budu vysvetlovat nekoho kdo veri, ze uz neni mezi nama
Ale jak víš, že je fotka aktuální?
@Fokulinka píše:
vubec ne jen ji znam z vas asi nejlip s par dalsima a vim ceho vseho je schopnaale top tezko budu vysvetlovat nekoho kdo veri, ze uz neni mezi nama
já nevěřím ani jedné verzi, protože se to nedá ověřit. nevím kde je pravda. Ale zjišťovat si o někom info o rodině, slídit a dávat jeho fotky do veřejné diskuze je přinejmenším divné.
@aiwwa píše:
já nevěřím ani jedné verzi, protože se to nedá ověřit. nevím kde je pravda. Ale zjišťovat si o někom info o rodině, slídit a dávat jeho fotky do veřejné diskuze je přinejmenším divné.
tady je divnych veci pocinaje Ontariovo prvni diskuzi o jeji udajne smrti - ryba smrdi od hlavy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat