Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18001
20.6.19 16:42
@Fokulinka píše:
na te se pracuje :pankac:

to bude asi taky denisa ne? :think:

• načítám...
18001
20.6.19 16:43
@aiwwa píše:
tojo, třeba dostanou pokojík spolu. Jako jestli se někdo vydává za mrtvou, tak je to divný, ale to co se tu strhlo je ještě divnější. Taky se mohl Ontario pomátnout a třeba je tohle pomsta.

jako všechno je možný a je to psycho

• načítám...
Klopotkova
20.6.19 16:43
@Fokulinka píše:
na te se pracuje :pankac:

Já Ti věřím, její fotku jsem nikdy neviděla, ale pamatuji si, jak psala, že má velkou p.del, to je v těch šatech evidentní.
Jak víš, že je ta fotka v černých šatech aktuální a víš to jistě?

• Upravit
116270
20.6.19 16:44

@Fokulinka prosím tě, fotka může být klidně stará, to nic nedokazuje. A že jsi Denisou posedlá, to je fakt.

• načítám...
2950
20.6.19 16:44
@malá_holka píše:
to bude asi taky denisa ne? :think:

To mě už napadlo taky

• načítám...
Klopotkova
20.6.19 16:45
@Fokulinka píše:
vubec ne…jen slusne pisi svuj nazor na vec bez urazek a na svuj nazor mam pravo a plne stalking je uplne neco jineho to si pletes pojmy z dojmy ;) a fotky klidne smaznu to neni problem pokud tu nekomu vadi ;)
:palec: :palec:
  • Upravit
59403
20.6.19 16:46

@Fokulinka 8o, zase ta fotka může být staršího data. Ontario asi už taky zmizel ;) Je to celé zvláštní. Já s ní v uzavřence byla, ale asi tím že to téma nebyla jakkoliv vážné tak vždy ok. Jen pa jak měnila jména a pohlaví dětí bylo divné :roll:

• načítám...
18001
20.6.19 16:48
@Markéta80 píše:
@Fokulinka 8o, zase ta fotka může být staršího data. Ontario asi už taky zmizel ;) Je to celé zvláštní. Já s ní v uzavřence byla, ale asi tím že to téma nebyla jakkoliv vážné tak vždy ok. Jen pa jak měnila jména a pohlaví dětí bylo divné :roll:

Ontario is dead? 8o

• načítám...
76952
@lucenka píše:
Ale odpovídá to mojí představě o ní… Připomíná mi ženský od kolotočů.

mojí představě taky odpovídá, ezoterička posedlá sexem, občas milá, občas krutá, na svůj věk zachovalá a docela hezká

• načítám...
689
@aiwwa píše:
@Fokulinka prosím tě, fotka může být klidně stará, to nic nedokazuje. A že jsi Denisou posedlá, to je fakt.

vubec ne jen ji znam z vas asi nejlip s par dalsima a vim ceho vseho je schopna ;) ale top tezko budu vysvetlovat nekoho kdo veri, ze uz neni mezi nama ;)

• načítám...
689
20.6.19 16:50
@aiwwa píše:
@Fokulinka prosím tě, fotka může být klidně stará, to nic nedokazuje. A že jsi Denisou posedlá, to je fakt.

tak podle slov ontaria mela par kg ne? Pokud tohle je par kg tak ja jsem Tereza Maxova :lol: podle zdroje v podstate nedavna ;)

• načítám...
689
20.6.19 16:50
@malá_holka píše:
Ontario is dead? 8o

dalsi? 8o 8o sakra dalsi smrt :lol:

• načítám...
Klopotkova
20.6.19 16:51
@Fokulinka píše:
vubec ne jen ji znam z vas asi nejlip s par dalsima a vim ceho vseho je schopna ;) ale top tezko budu vysvetlovat nekoho kdo veri, ze uz neni mezi nama ;)

Ale jak víš, že je fotka aktuální?

• Upravit
116270
20.6.19 16:51
@Fokulinka píše:
vubec ne jen ji znam z vas asi nejlip s par dalsima a vim ceho vseho je schopna ;) ale top tezko budu vysvetlovat nekoho kdo veri, ze uz neni mezi nama ;)

já nevěřím ani jedné verzi, protože se to nedá ověřit. nevím kde je pravda. Ale zjišťovat si o někom info o rodině, slídit a dávat jeho fotky do veřejné diskuze je přinejmenším divné.

• načítám...
689
20.6.19 16:53
@aiwwa píše:
já nevěřím ani jedné verzi, protože se to nedá ověřit. nevím kde je pravda. Ale zjišťovat si o někom info o rodině, slídit a dávat jeho fotky do veřejné diskuze je přinejmenším divné.

tady je divnych veci pocinaje Ontariovo prvni diskuzi o jeji udajne smrti - ryba smrdi od hlavy :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová