Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Oldiesostrava76 píše:
Už se přestěhoval do Jihlavy? Za našeho stykani bydlel u rodičů jinde a do Ji dojížděl za prací. Jméno souhlasí
Hele me taky tvrdil ze je z Jihlavy ![]()
@pe-terka píše:
Ontario se nejmenuje Petr!
Jako Petr se mi predstavil
@misi11 píše:
Mě tak jako Petr z Jihlavy, syna a rozvedený. Chtěl se sejít, chtěl fotku a chlubil se vařením.
Koukám Ontario tady lovil jak na běžícím pásu. Taky koukám takový slušný charakterní muž.
@Anonymní píše:
Mě tak jako Petr z Jihlavy, syna a rozvedený. Chtěl se sejít, chtěl fotku a chlubil se vařením.
U me porad vyzvidal jak to mam doma, prestala jsem odepisovat. Po par sz zamilovany
o synovi psal, mel pry doma frigidu, ale navic bych si to musela precist znova ty sz..
Mam ale pocit ze ty ryby smrdi 2 ![]()
@pe-terka píše:
Prosím tebe už zalezJá zas vím, z dobře ověřených zdrojů, že mrtvá je - a užila si svoje
Což je asi blaho pro tvou zvrácenou duši
Dej jí pokoj, nech ji odpočívat! Zalez do nory a styd se
s tím se připojuju, taky to mám potvrzeno. Jen by mě zajímalo, co za člověka má zapotřebí to pořád vytahovat a vymýšlet si pořád a pořád dokola. Minimálně z písemného projevu působí stejně mákle jako Denisa, kterou popisuje…
@Keyllah píše:
s tím se připojuju, taky to mám potvrzeno. Jen by mě zajímalo, co za člověka má zapotřebí to pořád vytahovat a vymýšlet si pořád a pořád dokola. Minimálně z písemného projevu působí stejně mákle jako Denisa, kterou popisuje…
ale denisa nejsem a to muze potvrdit cca 5 uzivatelek em co jsou tu se mnou od roku 2008 a s kteryma to resim na fb
a ktery vi kdo jsem nez jsem zmenila nick
nicmene ja tu nikomu nebudu dokazovat ze nejsem denisa to fakt ne
![]()
@misi11 píše:
U me porad vyzvidal jak to mam doma, prestala jsem odepisovat. Po par sz zamilovanyo synovi psal, mel pry doma frigidu, ale navic bych si to musela precist znova ty sz..
Mam ale pocit ze ty ryby smrdi 2
mam info, ze ma byt postizena jeho manzelka o to vic je to humus pokud tvrdi, ze je to frigida
je stejnej ubozak jako ona svuj k svemu
![]()
@misi11 píše:
Hele me taky tvrdil ze je z Jihlavy
V Jihlavě měl byt, který po čas našeho stykani se rekonstruoval. Ukazoval mi fotky, ale nikdy mě ram nechtěl vzit, tak jsem mu přestala věřit, že ten byt má. Fotky mohl stáhnout na netu. Nicméně rozvedeny opravdu byl a syna mi ukazoval na společné fotce, tak snad byl jeho.
@Fokulinka píše:
ale denisa nejsem a to muze potvrdit cca 5 uzivatelek em co jsou tu se mnou od roku 2008 a s kteryma to resim na fba ktery vi kdo jsem nez jsem zmenila nick
nicmene ja tu nikomu nebudu dokazovat ze nejsem denisa to fakt ne
![]()
![]()
já neříkám, že si Denisa, ale že se dost podobáš obrazu, který tady o ní tvoříš…
@misi11 píše:
už jsem vysvětlila svůj omyl ![]()
@Fokulinka píše:
mam info, ze ma byt postizena jeho manzelka o to vic je to humus pokud tvrdi, ze je to frigida![]()
je stejnej ubozak jako ona svuj k svemu
![]()
Nevím, jestli má manželku, ale v roce 2015 žádnou neměl a ještě chvíli v roce 2016 mi psal, jak jsem mu rozchodem ublizila atd. Pochybuju, že by to tak rychle stihnul, ale nevim.
@Šáruší píše:
Koukám Ontario tady lovil jak na běžícím pásu. Taky koukám takový slušný charakterní muž.
tak aspoň konečně víme, proč tady ti chlapi jsou
a nebude s tímto důvodem sám
@Oldiesostrava76 píše: @Anonymní píše:V Jihlavě měl byt, který po čas našeho stykani se rekonstruoval. Ukazoval mi fotky, ale nikdy mě ram nechtěl vzit, tak jsem mu přestala věřit, že ten byt má. Fotky mohl stáhnout na netu. Nicméně rozvedeny opravdu byl a syna mi ukazoval na společné fotce, tak snad byl jeho.
ano protoze tu fotku posilala denisa te osobe od ktere ja mam info a u ktere jeden cas bydlela..ten byt ji sliboval ze zrekonstruuje a budou tam spolu bydlet ale seslo z toho k nicemu se nemel ona se kvuli nemu rozvedla ale pak od nej odesla za jinym co nemel deti a Ontario ji porad psal a volal a obtezoval mela ho mit plny zuby a psychicky to nedavala uz..zjistila, ze ma doma postizenou zen u o ktere ji nerekl o synovi vedela
byl pry podkrovní ten byt ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat