Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
41283
20.6.19 18:41
@jahuhudka píše:
Pro mě je to 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o tajný život emimina, mejdany, zvrhlosti, swingers a já nic nevím a považuji to za neškodný maminkovský web

taky tě na ty akce nepozvali? :think: asi nějakej jinej gang :mrgreen:

• načítám...
689
20.6.19 18:41
@Klopotkova píše:
Nikdo tady netvrdí, že jsi Denisa, dotyčná psala, že působíš stejně, jako ona.
Mě by jen zajímalo a na to jsem seTě ptala několikrát, jak víš, že fotka, na které je Denisa v černých šatech je aktuální.

8o 8o jako ona? :D ja netvrdil ze svymu brachovi vychovavam dite ze mel autonehodu kdyz zije a zadnou nemel. netvrdim, ze jsem byla x krat tehotna a co rok tak to dite..Gabriel Oliver Agatka…nepisu nikomu ze mam doktorat z psychologie kdyz ho nemam, netvrdim ze jsem postavila barak a dostala jsem superba nesosam z nikoho info abych to proti nemu bratila a vyhrozovala jím tim tak atd ;) si tu jen kecam stejne jako kdokoliv z vas :jazyk:

• načítám...
Anonymní
20.6.19 18:42

U mě také vyzvidal co doma. Nikdy jsem nic nenapsala, telefon na mě taky ne. Mam muže a rozhodne nechci nic měnit. Taky jsme si přestali psát - z mě strany.

• Upravit
689
20.6.19 18:42
@jahuhudka píše:
Jak jako víš jak to tady chodí? Fakt mi tady uniká nějaký,,noční,, život či co

jsem tu od roku 2008 ;) a ja jsem sem privedla Denisu s 3 dalsima holkama z modryho konika a damy.cz ;)

• načítám...
20.6.19 18:43
@Keyllah píše:
mě by třeba zajímalo, jestli aspoň jedna z nich, znala jeho reálné jméno, než s ním spala :mrgreen: ale jak je vidět, některým stačí málo…

Já si nechala ukázat občanku hned při setkání, takže ano, znala jsem jeho jméno

• načítám...
jahuhudka
20.6.19 18:44
@Fokulinka píše:
jsem tu od roku 2008 ;) a ja jsem sem privedla Denisu s 3 dalsima holkama z modryho konika a damy.cz ;)
:nevim: No a co? J8 tu taky nejsem týden a na žádné zvrhlosti jsem nenarazila, údy mi do zpráv nechodí :nevim: Asi opravdu jinej gang
  • Upravit
Anonymní
20.6.19 18:46

Mě psal, ze bratr je mrzák. No a chtěl ta mnou dojet. To jsem ale odmítla.

• Upravit
689
20.6.19 18:46
@jahuhudka píše: :nevim: No a co? J8 tu taky nejsem týden a na žádné zvrhlosti jsem nenarazila, údy mi do zpráv nechodí :nevim: Asi opravdu jinej gang

pockej az zacnou nezbavis se toho :lol: ale s udama co me meho nazoru tyce, tak vede heineken :lol:

• načítám...
41283
20.6.19 18:47
@Oldiesostrava76 píše:
Já si nechala ukázat občanku hned při setkání, takže ano, znala jsem jeho jméno

tak co si dát tu práci a zkusit zjistit, jestli opravdu zemřela či nikoli? máme den, kdy se to mělo stát i místo, to už přece pro zdejší detektivní kancelář maličkost ;) protože už vím minimálně od dvou dalších lidech, kteří z různých stran potvrdili úmrtí. Takže mě objevení se na scéně ve správný čas a mávání fotkou kdoví koho z kdoví kdy, tak úplně nepřesvědčí…

• načítám...
76958
20.6.19 18:48
@Keyllah píše:
taky tě na ty akce nepozvali? :think: asi nějakej jinej gang :mrgreen:

taky mně nikdo nepozval, buď jako kočka nejsem sexy, nebo je to tím, že nepřispívám do sexuálních témat tady

• načítám...
24748
20.6.19 18:49
@matkabagristy píše:
@stock ty si neuvědomuješ, jak děsně je důležité, jaká Denisa byla a kolik holek z epipi ojel Ontario? :cert: :mrgreen:

Ne, polepším se :lol: :lol:. Brzy musí zase přijít nějaká bomba :mrgreen:

• načítám...
jahuhudka
20.6.19 18:49
@Fokulinka píše:
pockej az zacnou nezbavis se toho :lol: ale s udama co me meho nazoru tyce, tak vede heineken :lol:

Nějak nevím, proč by to dělali :think:

• Upravit
116270
20.6.19 18:50
@Fokulinka píše:
ja si tu ale nikoho nenabrnkla :nevim: :nevim: ja mam 15 let sveho manzela a tady jsem s nikym ani neflirtovala nikdy ;) vim jak to tady chodi a kdo vsechno tu jak skoncil zejmena vztahy kdo s kym jak a proc :mrgreen: ale chlapi tu lovi nebo zebraj penize kdyz to shrnu nebo si leci sve mindraky ale je to jen virtualni svet no nesmi se to tak zrat :lol:

Hlavně, že ty to nežereš. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
14980
20.6.19 18:50

My, co už nejsme na mateřské a chodíme do háku, nestíháme číst všechno. Takže Denisa je živá? A Ontario si to celé vymyslel? A vypátral už někdo, k čemu ten cirkus byl a kdo ho spustil? Mně to přijde, že někde z PL pouštěli na dovolenky…

• načítám...
689
20.6.19 18:52
@aiwwa píše:
Hlavně, že ty to nežereš. :lol: :lol: :lol:

ja se tim bavim ono to ani jinak nejde :lol: :lol: hele kdyby mi tu jista osoba nenapsala co tu Ontario zalozil ani bych sem nevlezla byla jsem tu naposledy nekdy po novym roce :jazyk: :jazyk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová