Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jahuhudka píše:
Pro mě je to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tajný život emimina, mejdany, zvrhlosti, swingers a já nic nevím a považuji to za neškodný maminkovský web
taky tě na ty akce nepozvali?
asi nějakej jinej gang ![]()
@Klopotkova píše:
Nikdo tady netvrdí, že jsi Denisa, dotyčná psala, že působíš stejně, jako ona.
Mě by jen zajímalo a na to jsem seTě ptala několikrát, jak víš, že fotka, na které je Denisa v černých šatech je aktuální.
jako ona?
ja netvrdil ze svymu brachovi vychovavam dite ze mel autonehodu kdyz zije a zadnou nemel. netvrdim, ze jsem byla x krat tehotna a co rok tak to dite..Gabriel Oliver Agatka…nepisu nikomu ze mam doktorat z psychologie kdyz ho nemam, netvrdim ze jsem postavila barak a dostala jsem superba nesosam z nikoho info abych to proti nemu bratila a vyhrozovala jím tim tak atd
si tu jen kecam stejne jako kdokoliv z vas ![]()
U mě také vyzvidal co doma. Nikdy jsem nic nenapsala, telefon na mě taky ne. Mam muže a rozhodne nechci nic měnit. Taky jsme si přestali psát - z mě strany.
@jahuhudka píše:
Jak jako víš jak to tady chodí? Fakt mi tady uniká nějaký,,noční,, život či co
jsem tu od roku 2008
a ja jsem sem privedla Denisu s 3 dalsima holkama z modryho konika a damy.cz ![]()
@Keyllah píše:
mě by třeba zajímalo, jestli aspoň jedna z nich, znala jeho reálné jméno, než s ním spalaale jak je vidět, některým stačí málo…
Já si nechala ukázat občanku hned při setkání, takže ano, znala jsem jeho jméno
@Fokulinka píše:
jsem tu od roku 2008a ja jsem sem privedla Denisu s 3 dalsima holkama z modryho konika a damy.cz
Mě psal, ze bratr je mrzák. No a chtěl ta mnou dojet. To jsem ale odmítla.
@jahuhudka píše:No a co? J8 tu taky nejsem týden a na žádné zvrhlosti jsem nenarazila, údy mi do zpráv nechodí
Asi opravdu jinej gang
pockej az zacnou nezbavis se toho
ale s udama co me meho nazoru tyce, tak vede heineken ![]()
@Oldiesostrava76 píše:
Já si nechala ukázat občanku hned při setkání, takže ano, znala jsem jeho jméno
tak co si dát tu práci a zkusit zjistit, jestli opravdu zemřela či nikoli? máme den, kdy se to mělo stát i místo, to už přece pro zdejší detektivní kancelář maličkost
protože už vím minimálně od dvou dalších lidech, kteří z různých stran potvrdili úmrtí. Takže mě objevení se na scéně ve správný čas a mávání fotkou kdoví koho z kdoví kdy, tak úplně nepřesvědčí…
@Keyllah píše:
taky tě na ty akce nepozvali?asi nějakej jinej gang
taky mně nikdo nepozval, buď jako kočka nejsem sexy, nebo je to tím, že nepřispívám do sexuálních témat tady
@matkabagristy píše:
@stock ty si neuvědomuješ, jak děsně je důležité, jaká Denisa byla a kolik holek z epipi ojel Ontario?![]()
Ne, polepším se
. Brzy musí zase přijít nějaká bomba ![]()
@Fokulinka píše:
pockej az zacnou nezbavis se tohoale s udama co me meho nazoru tyce, tak vede heineken
Nějak nevím, proč by to dělali ![]()
@Fokulinka píše:
ja si tu ale nikoho nenabrnkla![]()
ja mam 15 let sveho manzela a tady jsem s nikym ani neflirtovala nikdy
vim jak to tady chodi a kdo vsechno tu jak skoncil zejmena vztahy kdo s kym jak a proc
ale chlapi tu lovi nebo zebraj penize kdyz to shrnu nebo si leci sve mindraky ale je to jen virtualni svet no nesmi se to tak zrat
Hlavně, že ty to nežereš.
![]()
My, co už nejsme na mateřské a chodíme do háku, nestíháme číst všechno. Takže Denisa je živá? A Ontario si to celé vymyslel? A vypátral už někdo, k čemu ten cirkus byl a kdo ho spustil? Mně to přijde, že někde z PL pouštěli na dovolenky…
@aiwwa píše:
Hlavně, že ty to nežereš.![]()
![]()
ja se tim bavim ono to ani jinak nejde
hele kdyby mi tu jista osoba nenapsala co tu Ontario zalozil ani bych sem nevlezla byla jsem tu naposledy nekdy po novym roce
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat