Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
689
20.6.19 18:53
@Kfětoslava píše:
My, co už nejsme na mateřské a chodíme do háku, nestíháme číst všechno. Takže Denisa je živá? A Ontario si to celé vymyslel? A vypátral už někdo, k čemu ten cirkus byl a kdo ho spustil? Mně to přijde, že někde z PL pouštěli na dovolenky…

to je spravna otazka k cemu byl ten cirkus? ;) to je treba zeptat se Ontaria :lol:

• načítám...
15005
20.6.19 18:54
@Fokulinka píše:
to je spravna otazka k cemu byl ten cirkus? ;) to je treba zeptat se Ontaria :lol:

A už se ho někdo zeptal? :D Nebo Denisy?

• načítám...
24791
20.6.19 18:55
@jahuhudka píše:
Pro mě je to 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o tajný život emimina, mejdany, zvrhlosti, swingers a já nic nevím a považuji to za neškodný maminkovský web
:mrgreen: :mrgreen: Moc hezkej komentar :lol: :lol: :lol: :lol: :palec: :palec:
  • načítám...
20.6.19 18:57
@Keyllah píše:
tak co si dát tu práci a zkusit zjistit, jestli opravdu zemřela či nikoli? máme den, kdy se to mělo stát i místo, to už přece pro zdejší detektivní kancelář maličkost ;) protože už vím minimálně od dvou dalších lidech, kteří z různých stran potvrdili úmrtí. Takže mě objevení se na scéně ve správný čas a mávání fotkou kdoví koho z kdoví kdy, tak úplně nepřesvědčí…

Já ale neznám Denisu. Já jen objevila zmínku o své osobě v předcházející diskusi a pochybnosti o existenci ontária. Tak jsem chtěla jen vysvětlit jeho existenci

• načítám...
25179
20.6.19 18:58
@Fokulinka píše:
to je spravna otazka k cemu byl ten cirkus? ;) to je treba zeptat se Ontaria :lol:

na to je třeba zeptat se tebe!

• načítám...
59409
20.6.19 18:59

@misi11 8o ted jako pár dní? To vypadá dobře :lol:

• načítám...
15005
20.6.19 19:00
@pe-terka píše:
na to je třeba zeptat se tebe!

Ale Fokulinka to nespustila. Spustil to Ontario příspěvkem, který se nezakládal na pravdě a mě by třeba zajímaly pohnutky takových osob

• načítám...
jahuhudka
20.6.19 19:04
@Markéta80 píše:
@misi11 8o ted jako pár dní? To vypadá dobře :lol:
:nevim: :nevim: Ale zas byla v černým, třeba mířila na pohřeb
  • Upravit
66844
@jahuhudka píše:
Pro mě je to 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o tajný život emimina, mejdany, zvrhlosti, swingers a já nic nevím a považuji to za neškodný maminkovský web

haha, od tebe to sedí :D

• načítám...
41503
@Kfětoslava píše:
Ale Fokulinka to nespustila. Spustil to Ontario příspěvkem, který se nezakládal na pravdě a mě by třeba zajímaly pohnutky takových osob

a mě by třeba zajímalo, jak víš, že to není pravda? protože to někdo, koho neznáš napíše na webu? :think:

• načítám...
jahuhudka
20.6.19 19:05
@matkabagristy píše:
haha, od tebe to sedí :D
:think: :think: Jak jako
  • Upravit
689
20.6.19 19:06
@Kfětoslava píše:
A už se ho někdo zeptal? :D Nebo Denisy?

tezko kdyz se oba dva vydavaji za mrtve :lol:

• načítám...
15005
20.6.19 19:06
@Keyllah píše:
a mě by třeba zajímalo, jak víš, že to není pravda? protože to někdo, koho neznáš napíše na webu? :think:

A jak víš, že to je pravda? :think: Ty ženské, co tu psaly, co všechno si v uzavřenkách Denisa navymýšlela, ty taky lžou?

• načítám...
66844
20.6.19 19:07
@jahuhudka píše: :think: :think: Jak jako

my se škádlíme často ;) Ale chápu, jak to myslíš, ignoruju stejné diskuze jako ty :hug:

• načítám...
25179
20.6.19 19:07
@Kfětoslava píše:
Ale Fokulinka to nespustila. Spustil to Ontario příspěvkem, který se nezakládal na pravdě a mě by třeba zajímaly pohnutky takových osob

jak víš, že se jeho příspěvek nezakládal na pravdě?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová