Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kfětoslava píše:
My, co už nejsme na mateřské a chodíme do háku, nestíháme číst všechno. Takže Denisa je živá? A Ontario si to celé vymyslel? A vypátral už někdo, k čemu ten cirkus byl a kdo ho spustil? Mně to přijde, že někde z PL pouštěli na dovolenky…
to je spravna otazka k cemu byl ten cirkus?
to je treba zeptat se Ontaria ![]()
@Fokulinka píše:
to je spravna otazka k cemu byl ten cirkus?to je treba zeptat se Ontaria
A už se ho někdo zeptal?
Nebo Denisy?
@jahuhudka píše:
Pro mě je to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tajný život emimina, mejdany, zvrhlosti, swingers a já nic nevím a považuji to za neškodný maminkovský web
@Keyllah píše:
tak co si dát tu práci a zkusit zjistit, jestli opravdu zemřela či nikoli? máme den, kdy se to mělo stát i místo, to už přece pro zdejší detektivní kancelář maličkostprotože už vím minimálně od dvou dalších lidech, kteří z různých stran potvrdili úmrtí. Takže mě objevení se na scéně ve správný čas a mávání fotkou kdoví koho z kdoví kdy, tak úplně nepřesvědčí…
Já ale neznám Denisu. Já jen objevila zmínku o své osobě v předcházející diskusi a pochybnosti o existenci ontária. Tak jsem chtěla jen vysvětlit jeho existenci
@Fokulinka píše:
to je spravna otazka k cemu byl ten cirkus?to je treba zeptat se Ontaria
na to je třeba zeptat se tebe!
@pe-terka píše:
na to je třeba zeptat se tebe!
Ale Fokulinka to nespustila. Spustil to Ontario příspěvkem, který se nezakládal na pravdě a mě by třeba zajímaly pohnutky takových osob
@Markéta80 píše:
@misi11ted jako pár dní? To vypadá dobře
@jahuhudka píše:
Pro mě je to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tajný život emimina, mejdany, zvrhlosti, swingers a já nic nevím a považuji to za neškodný maminkovský web
haha, od tebe to sedí ![]()
@Kfětoslava píše:
Ale Fokulinka to nespustila. Spustil to Ontario příspěvkem, který se nezakládal na pravdě a mě by třeba zajímaly pohnutky takových osob
a mě by třeba zajímalo, jak víš, že to není pravda? protože to někdo, koho neznáš napíše na webu? ![]()
@Kfětoslava píše:
A už se ho někdo zeptal?Nebo Denisy?
tezko kdyz se oba dva vydavaji za mrtve ![]()
@Keyllah píše:
a mě by třeba zajímalo, jak víš, že to není pravda? protože to někdo, koho neznáš napíše na webu?
A jak víš, že to je pravda?
Ty ženské, co tu psaly, co všechno si v uzavřenkách Denisa navymýšlela, ty taky lžou?
@jahuhudka píše:![]()
Jak jako
my se škádlíme často
Ale chápu, jak to myslíš, ignoruju stejné diskuze jako ty ![]()
@Kfětoslava píše:
jak víš, že se jeho příspěvek nezakládal na pravdě?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat