Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
689
20.6.19 19:18
@Keyllah píše:
a kolik z nich tady tvrdí, že nezemřela? jedna jediná? nerozporuju, že se tak mohla v těch uzavřenkách chovat, já ji tak nezažila, takže nemůžu tvrdit tak či tak. Ale automaticky nevěřím někomu, kdo se přiřítí jako velká voda, píše jednu senzačnější historku za druhou (které se ovšem ověřit moc nedají). Proč by si někdo vymýšlel něčí smrt? Proč?

je videt zes ji neznala ale vubec uz jednu smrt predstirala nejen v uzavrence ;) vsak jsem to tu psala jeji udajna autonehoda a komat a mrtvice a reinkarnace do jakeho si zvirete a objeveni noveho sveta :mrgreen: my ji tak litovaly hotovy jsme z toho byly a jen toho vyuzila zraly jsme ji to i s naviakem a dodneska nevime proc to udelala kdyz jsme s eji zeptaly vyhazela nas z uzavrenky a zacala vyhrizovat ze vse vynese ven vcetne fotek a ani tobe by se nelibilo kdyby ses tam vrila ze nemuzete mit deti protoze manzel nema spermie a tak mate dite s darcem a ted kdyby ti napsala, ze to rekne v cele tve vesnici ;) takze ty jeji mrtvice a komaty a reinkarnace jsou stejne falesny jako cela jeji smrt a ontariovo zalozeni techle diskuzi :pankac:

• načítám...
2788
20.6.19 19:18
@pe-terka píše:
Nikdo nezpochybnuje, že Denisa o svém životě kecala! A proto je podle tebe nesmrtelná?

Diskuze mi přijde až neuvěřitelná, ale tohle mě opravdu rozesmálo :mrgreen: Asi si začnu taky vymýšlet, abych byla nesmrtelná :cert: :lol:

• načítám...
jahuhudka
20.6.19 19:19
@Kfětoslava píše:
Vzhledem k tomu, že byl Ontario ve spoustě bodech odhalen, že lže, vydával se za dlouholetého partnera a spousta dalších nesrovnalostí, bych řekla, že jeden za 18 druhý bez dvou za dvacet. Jinak každý ať si věří čemu chce. V prvním příspěvku jsem mu vyjádřila soustrast. Ale teď už si na 90% myslím, že to není pravda. A ty si mysli zase podle svého úsudku

Jestli ojede co se hýbe a nastaví, tak i dvouletý vztah mu mohl přijít jako mnoholetý

• Upravit
16775
20.6.19 19:20
@jahuhudka píše: :nevim: :nevim: Ale zas byla v černým, třeba mířila na pohřeb

Jako na svuj? :mrgreen:

• načítám...
14980
20.6.19 19:21
@jahuhudka píše:
Jestli ojede co se hýbe a nastaví, tak i dvouletý vztah mu mohl přijít jako mnoholetý

To se teda divím, že ho Klopotková nezná :lol:

• načítám...
689
@misi11 píše:
Jako na svuj? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: dobře ty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
19388

@admin děláte si legraci? V tom musí být nějaký záměr, jinak si ti nedokážu vysvětlit

• načítám...
Mango_Lassi
@jahuhudka píše:
Já je snad ani neignoruju, asi mám nějakou slepotu nebo nechápu 8o Furt tady vidím hleníky, pupíky, něco co už nikdy nechci a nebudu řešit a tady je takové hnízdo neřesti 8o 8o 8o Jako kde? Nemají nějaká tajná poznávací znamení v profilu? 8o

No jeje. Já toho zase vím tolik! ;) :jazyk:

• Upravit
2788

@Keyllah Mohla bych ti poslat zprávu? Je to úplně mimo tuhle diskuzi ;)

• načítám...
25179
20.6.19 19:22
@Fokulinka píše:
hele ma cenu ti neco vsvetlovat kdyz veris ze zije? :nevim: ;) ne vid? takze :pankac: se nikdy pak neshodneme my dve urcite ne ;)

udělej si v tom jasno - já věřím, že je mrtvá, ty to vvracíš :roll:

• načítám...
41287
@Fokulinka píše:
je videt zes ji neznala ale vubec uz jednu smrt predstirala nejen v uzavrence ;) vsak jsem to tu psala jeji udajna autonehoda a komat a mrtvice a reinkarnace do jakeho si zvirete a objeveni noveho sveta :mrgreen: my ji tak litovaly hotovy jsme z toho byly a jen toho vyuzila zraly jsme ji to i s naviakem a dodneska nevime proc to udelala kdyz jsme s eji zeptaly vyhazela nas z uzavrenky a zacala vyhrizovat ze vse vynese ven vcetne fotek a ani tobe by se nelibilo kdyby ses tam vrila ze nemuzete mit deti protoze manzel nema spermie a tak mate dite s darcem a ted kdyby ti napsala, ze to rekne v cele tve vesnici ;) takze ty jeji mrtvice a komaty a reinkarnace jsou stejne falesny jako cela jeji smrt a ontariovo zalozeni techle diskuzi :pankac:

neznám tě, ale pokud mi někdo, s kým jsem v kontaktu několik let a věřím mu, řekne, že si tuto informaci ověřoval a že to tak opravdu je, tak tomu dotyčnému, na kterého je spoleh, uvěřím spíš, než někomu, koho vůbec neznám a kdo chrlí jednu neuvěřitelnější historku za druhou.

• načítám...
jahuhudka
@Mango_Lassi píše:
No jeje. Já toho zase vím tolik! ;) :jazyk:

Pošeptáš mi to do zprávy? Si připadám jako v jiné dimenzi

• Upravit
689
20.6.19 19:23
@Keyllah píše:
neznám tě, ale pokud mi někdo, s kým jsem v kontaktu několik let a věřím mu, řekne, že si tuto informaci ověřoval a že to tak opravdu je, tak tomu dotyčnému, na kterého je spoleh, uvěřím spíš, než někomu, koho vůbec neznám a kdo chrlí jednu neuvěřitelnější historku za druhou.

zkus si to overit na Kadaňské matrice zlato :*

• načítám...
Mango_Lassi
20.6.19 19:24
@jahuhudka píše:
Pošeptáš mi to do zprávy? Si připadám jako v jiné dimenzi

A k těm poznávacím znamením. Hledej kosočtverec v avataru :oops: ;)

• Upravit
41287
20.6.19 19:24
@pe-terka píše:
udělej si v tom jasno - já věřím, že je mrtvá, ty to vvracíš :roll:

tak vzhledem k tomu, že my dvě se pohybuje trochu v jiných kruzích uživatelů a já to mám taky potvrzené, tak už tady těch lidí, co si to zjišťovalo a potvrdilo se jim, že zemřela bude víc ;) ale chápu, že to nezní tak senzačně a absurdně jako jiné zdejší historky :-))

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová