Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20.6.19 17:02
@Fokulinka píše:
Ontario je z Jihlavy a jmenuje se Petr :lol: muj zdroj je z Kadaně a nejmenuje se Petr :lol:

Už se přestěhoval do Jihlavy? Za našeho stykani bydlel u rodičů jinde a do Ji dojížděl za prací. Jméno souhlasí

• načítám...
25179
20.6.19 17:02
@Fokulinka píše:
Ontario je z Jihlavy a jmenuje se Petr :lol: muj zdroj je z Kadaně a nejmenuje se Petr :lol:

Ontario se nejmenuje Petr!
Edit, omyl :kytka:

Příspěvek upraven 20.06.19 v 18:33

• načítám...
20.6.19 17:03
@pe-terka píše:

Jmenuje se Petr, viděla jsem jeho doklady

• načítám...
Klopotkova
20.6.19 17:03
@Fokulinka píše:

Jo, Petr je, v dubnu nebo květnu mi psal, že se Petr jmenuje a loudil moje jméno přes sz.

• Upravit
Mango_Lassi
20.6.19 17:04
@pe-terka píše:

Tvl, to je schiza. :mrgreen:
@Oldiesostrava76 že by ti předstíral, že je Petr? Viděla jsi jeho občanku? :lol:

• Upravit
689
20.6.19 17:08
@Oldiesostrava76 píše:
Už se přestěhoval do Jihlavy? Za našeho stykani bydlel u rodičů jinde a do Ji dojížděl za prací. Jméno souhlasí

podle dalsiho zdroje primo z jejiho mela, kde mela TP a mamku tak u nej mela Denisa chvili bydlet po rozvodu s manzelem v podkrovnim byte, kde ji sliboval, ze to daj do kupy byt atd ale nemel se k nicemu a nefungovalo to a skoncilo to odesla od nej za nekym jinym a on ji pak nahanel jak to slo ;) a pak mi nejaka slecna psala v SZ ze Denisa zjistila, ze ma postizenou manzelku a syna protoze na ten problem narazila ona kdyz mela s Petrem techtle mechtle evidente nejaka slecna kterou mel cosi pred Denisou ale potvrzeno, ze spolu drive nejaky pomer měly ;)

• načítám...
Mango_Lassi
20.6.19 17:08

Mně nechodí žádné sexuální nabídky, sakra! Jsem o tato dramata ochuzená :mrgreen:

• Upravit
25179
20.6.19 17:09
@Oldiesostrava76 píše:
Jmenuje se Petr, viděla jsem jeho doklady

Omlouvám se, jeho přezdívku jsem pokládala ze jméno, resp odvozeninu :oops: Naprosto nezpochybnuju, že jsi lépe informovaná, byli jste důvěrní přátelé :kytka:

• načítám...
@Mango_Lassi píše:
@Oldiesostrava76 že by ti předstíral, že je Petr? Viděla jsi jeho občanku? :lol:

Ano, prvni setkání jsme strávili v hotelu, kde jsme se prokazovali OP a tajy jsem s nim byla kupovat auto

• načítám...
689

Ja uz ridim blbe se mi pise a cte :zed:

• načítám...
689
20.6.19 17:11
@Mango_Lassi píše:
Mně nechodí žádné sexuální nabídky, sakra! Jsem o tato dramata ochuzená :mrgreen:

zkus zmenit profilovku :nevim: :think: :lol:

• načítám...
25179
20.6.19 17:11
@Mango_Lassi píše:
@Oldiesostrava76 že by ti předstíral, že je Petr? Viděla jsi jeho občanku? :lol:

tohle je má chyba, „znám“ ho pod přezdívkou, kterou jsem považovala za odvozeninu jména ;)
Info o skutečném úmrtí Denisy mám z jiného zdroje, ale nechce být zvežejněn :think: Je tu dlouho, je seriozní a všichni ho znáte :think:

• načítám...
76958
20.6.19 17:12

No twl, to je dobrý chaos, nerozumím tomu, ale asi není dobré, nechat si emimino prorůst do reálného života

• načítám...
20.6.19 17:12
@pe-terka píše:
Omlouvám se, jeho přezdívku jsem pokládala ze jméno, resp odvozeninu :oops: Naprosto nezpochybnuju, že jsi lépe informovaná, byli jste důvěrní přátelé :kytka:

Důvěrni nevim, jezdil on ke mě a návštěvě u něj v bytě se dost branil. Až jsem ho začala podezírat, že žádný ani nemá. Bydle u rodičů, to vim 100%, ze skypu, když jsme si volali s kamerou

• načítám...
Mango_Lassi
20.6.19 17:15
@Fokulinka píše:
zkus zmenit profilovku :nevim: :think: :lol:

Odkdy si chlapi vybírají podle profilovky?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová