Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
28075
18.6.19 10:28
@Šáruší píše:
a ještě často dělají rozepře děti. Zvrtne se to mezi dětmi a dospělí to neustojí

je to jako lavina, ať to zaviní kdo chce, rodina jako jeden člověk v tomto nezklame. A někdy se jedná o blbosti. Problém je v tom, že vázne komunikace a každý si myslí, že má pravdu jen on. :zed:

• načítám...
28075
18.6.19 10:30
@Šáruší píše:
No, my co jsme si jí už vychlastali, my jsme v řiti. Leda spálit angrešt :mrgreen:

ono jde přepálit kde co. Pil jsem i z černých jeřabin. Specifická chuť. :mrgreen:

• načítám...
11923
18.6.19 10:30
@opozice píše:
je to jako lavina, ať to zaviní kdo chce, rodina jako jeden člověk v tomto nezklame. A někdy se jedná o blbosti. Problém je v tom, že vázne komunikace a každý si myslí, že má pravdu jen on. :zed:

svatá pravda

• načítám...
25179
18.6.19 10:33
@opozice píše:
věřím, že to tak je a přeji takový život. I když můžu namítnout, že dva co stojí před oltářem a říkají si ANO tak si také nepřipustí, že třeba za pět roků se budou rozvádět, nebo bude jejich manželské soužití na bodu mrazu. :think:

Jsem vdaná 21let, brali jsme se dost mladí - a Katka taky žije v letitém vztahu. Nejsme sotva zamilovaná trdla se spoustou iluzí. Takže doufám, že nám naše hezké vztahy vydrží ještě dlouho a nepokazíme je nerozvážnými kousky :P

• načítám...
28075
18.6.19 10:35
@pe-terka píše:
Jsem vdaná 21let, brali jsme se dost mladí - a Katka taky žije v letitém vztahu. Nejsme sotva zamilovaná trdla se spoustou iluzí. Takže doufám, že nám naše hezké vztahy vydrží ještě dlouho a nepokazíme je nerozvážnými kousky :P
:palec: :*
  • načítám...
Klopotkova
18.6.19 10:58

Nechal si někdo od Ontaria poslat to parte?
Psal, že ten, kdo si zažádá, tomu ho po svém uvážení pošle.
Jen tak mě to napadlo.

• Upravit
11923
18.6.19 11:05
@Klopotkova píše:
Jen tak mě to napadlo.

jako tohle nemá snad nikdo zapotřebí, psát si o parte, nechat zvažovat, jestli je toho parte hoden :nevim: navíc, parte ti vyrobím zhruba za 10minut, když o to půjde.

• načítám...
Klopotkova
18.6.19 11:06
@opozice píše:
Klopko, ty ho znáš live? :mrgreen: Tady je to jasný jako facka, kdo co píše, takový musí být v reále a hotovo. :* :mavam:

Tady je internetové fórum, každý z nás se tu nějak prezentuje, já osobně beru to, co tady kdo píše jako fakt a nepřemýšlím nad tím, že je dotyčný v reálu možná jiný.

• Upravit
Klopotkova
18.6.19 11:07
@Šáruší píše:
jako tohle nemá snad nikdo zapotřebí, psát si o parte, nechat zvažovat, jestli je toho parte hoden :nevim: navíc, parte ti vyrobím zhruba za 10minut, když o to půjde.

Je mi to jasné, já jsem se ptám, protože to nabízel.

Příspěvek upraven 18.06.19 v 11:08

• Upravit
28075
18.6.19 11:07
@Klopotkova píše:
Tady je internetové fórum, každý z nás se tu nějak prezentuje, já osobně beru to, co tady kdo píše jako fakt a nepřemýšlím nad tím, že je dotyčný v reálu možná jiný.

takže jsme zase u toho---jedna paní povídala s dalším rozšířením do éteru. :mrgreen: :palec:

• načítám...
Klopotkova
18.6.19 11:10
@opozice píše:
takže jsme zase u toho---jedna paní povídala s dalším rozšířením do éteru. :mrgreen: :palec:

Ne, na pomluvy já nedám tady, ani nikde jinde, vždy si udělám úsudek sama a on mi tady dle toho, co tady kdy o sobě napsal a a jakým způsobem jako charakterní člověk nepřijde.

• Upravit
5487
18.6.19 11:11
@Klopotkova píše:
Jen tak mě to napadlo.

mně to taky napadlo.. mít jméno a příjmení, dá se zjistit, jestli žije. Ale je to zbytečné, to příjmení nemusí být pravé. Ostatně ani to jméno, Denisa. :nevim:

• načítám...
28075
18.6.19 11:12
@Klopotkova píše:
Ne, na pomluvy já nedám tady, ani nikde jinde, vždy si udělám úsudek sama a on mi tady dle toho, co tady kdy o sobě napsal a a jakým způsobem jako charakterní člověk nepřijde.

jak, nebo dle čeho poznáš jaký je člověk dle toho, co napíše? Ověřuješ v praxi to napsané, nebo to jen přebereš? Zvláště tady si každý může dělat (-!-) z kohokoliv a z čehokoliv. :mrgreen: Obecně se tomu říká klamání nepřítele. :mavam:

• načítám...
6439
18.6.19 11:13
@Klopotkova píše:
Tady je internetové fórum, každý z nás se tu nějak prezentuje, já osobně beru to, co tady kdo píše jako fakt a nepřemýšlím nad tím, že je dotyčný v reálu možná jiný.

To mi neříkej ani ze srandy, že jsi v reálu stejně tak blbá jako tady. To snad ani nejde. ;)

• načítám...
Klopotkova
18.6.19 11:14
@opozice píše:
jak, nebo dle čeho poznáš jaký je člověk dle toho, co napíše? Ověřuješ v praxi to napsané, nebo to jen přebereš? Zvláště tady si každý může dělat (-!-) z kohokoliv a z čehokoliv. :mrgreen: Obecně se tomu říká klamání nepřítele. :mavam:

Nic si neověřuji, Ty jsi mě zřejmě vůbec nepochopil, píšeš zcela mimo mísu, nemá to cenu. :mavam:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová