Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Keyllah píše:
opravdu zemřela, mám to i z jiného zdroje. K ostatnímu se vyjadřovat nemůžu, neznala jsem ji, ani Ontária, takže netuším co z toho ostatního je pravda, či nikoli, ale opravdu už zemřela a tohle by mělo skončit. 4 diskuze na toto téma mi přijdou už fakt moc.
Neznala jsem ani jednoho, ale vím jistě, že je mrtvá?
Jak je to možný. Já bych jen už ráda četla něco víc než dohady. Takže co je ten jiný zdroj? ![]()
@opozice píše:
Fakt už zemřela?Možná se směje za sklem a říká si, jak blbouni naletěli.
Pořád lepší než varianta, že původní zpráva je pravdivá a daný člověk již nežije. ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Trochu odbočím, abychom si odpočinuli od toho tématu.
Takto se chovali poslanci a dnes chtějí kázat morálku. ![]()
@Zumpa píše:
@opozice Video není k dispozici.
https://www.youtube.com/watch?… tady to mě psalo taky, na ostatním to jde.
@Mango_Lassi píše:
Tak to já mám zkušenost opačnou.
Vždyť včera uzamkli diskusi na Tvůj popud, tak co meleš…
@Mango_Lassi píše:
V tom případě doporučuju tyto důkazy přeposlat adminům, aby každá další diskuze na toto téma byla okamžitě uzamčena
Ano, okamžitě uzamčena, protože Ty si to tak přeješ.
@Klopotkova píše:
Vždyť včera uzamkli diskusi na Tvůj popud, tak co meleš…
Máš lepší informace teda ![]()
@Klopotkova píše:
Ano, okamžitě uzamčena, protože Ty si to tak přeješ.
Je fajn vědět, že mám u adminů takovou protekci.
![]()
@Mango_Lassi píše:Žádala jsi tam veřejně o zamknutí diskuse 2× za sebou, což je nehorázné už i vzhledem k tomu, že zakladatel psal už v úvodu o tom, že si nepřeje, aby diskuse byla zamknuta.
Máš lepší informace teda
A jak to tedy bylo s tím vztahem? Když Ontario má údajně manželku na vozíčku a tady si shání ženy na sex? Ale přitom prý byl s Denisou 2 roky ![]()
@mau-mau píše:že jo, ty se taky nejmenuješ mau-mau a já stinga. Mohla si dát cokoli, a jestli jí je-bylo k padesátce, tak těžko by se jmenovala Denisa
mně to taky napadlo.. mít jméno a příjmení, dá se zjistit, jestli žije. Ale je to zbytečné, to příjmení nemusí být pravé. Ostatně ani to jméno, Denisa.
@Kristynka22 píše:
A jak to tedy bylo s tím vztahem? Když Ontario má údajně manželku na vozíčku a tady si shání ženy na sex? Ale přitom prý byl s Denisou 2 roky
manželku na vozíčku nemá, je roky rozvedený.
@Kristynka22 píše:
A jak to tedy bylo s tím vztahem? Když Ontario má údajně manželku na vozíčku a tady si shání ženy na sex? Ale přitom prý byl s Denisou 2 roky
a z toho se Denisa teprve před rokem a půl rozvedla, ale už dva roky byla nemocná a zároveň porodila-neporodila tři děti, a zároveň byla dva roky s Ontariem, celé je to fejk a já už bych to dál neřešila a nerozebírala, někdo si z nás dělá srandu, je to spíš o tom, dávat si na internetu lepší pozor, na to co o sobě píšeme
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat