Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
28075
18.6.19 11:57
@Mango_Lassi píše:
Tak to já mám zkušenost opačnou.
že by jsi byla jedna z adminek? :mrgreen: ;)
  • načítám...
5487
18.6.19 11:58
@Keyllah píše:
opravdu zemřela, mám to i z jiného zdroje. K ostatnímu se vyjadřovat nemůžu, neznala jsem ji, ani Ontária, takže netuším co z toho ostatního je pravda, či nikoli, ale opravdu už zemřela a tohle by mělo skončit. 4 diskuze na toto téma mi přijdou už fakt moc.

Neznala jsem ani jednoho, ale vím jistě, že je mrtvá? 8o :nevim: Jak je to možný. Já bych jen už ráda četla něco víc než dohady. Takže co je ten jiný zdroj? :think:

• načítám...
37001
18.6.19 11:58
@opozice píše:
Fakt už zemřela? :mrgreen: Možná se směje za sklem a říká si, jak blbouni naletěli. :mavam:

Pořád lepší než varianta, že původní zpráva je pravdivá a daný člověk již nežije. :?

• načítám...
28075
18.6.19 12:05

https://www.youtube.com/watch?…

Trochu odbočím, abychom si odpočinuli od toho tématu. :mrgreen: Takto se chovali poslanci a dnes chtějí kázat morálku. :dance:

• načítám...
15934
18.6.19 12:08

@opozice Video není k dispozici.

• načítám...
28075
18.6.19 12:10
@Zumpa píše:
@opozice Video není k dispozici.

https://www.youtube.com/watch?… tady to mě psalo taky, na ostatním to jde.

• načítám...
Klopotkova
18.6.19 12:19
@Mango_Lassi píše:
Tak to já mám zkušenost opačnou.

Vždyť včera uzamkli diskusi na Tvůj popud, tak co meleš…

• Upravit
Klopotkova
18.6.19 12:22
@Mango_Lassi píše:
V tom případě doporučuju tyto důkazy přeposlat adminům, aby každá další diskuze na toto téma byla okamžitě uzamčena

Ano, okamžitě uzamčena, protože Ty si to tak přeješ.

• Upravit
Mango_Lassi
18.6.19 12:23
@Klopotkova píše:
Vždyť včera uzamkli diskusi na Tvůj popud, tak co meleš…

Máš lepší informace teda :mrgreen:

• Upravit
Mango_Lassi
18.6.19 12:24
@Klopotkova píše:
Ano, okamžitě uzamčena, protože Ty si to tak přeješ.

Je fajn vědět, že mám u adminů takovou protekci. :mrgreen: :P

• Upravit
Klopotkova
18.6.19 12:28
@Mango_Lassi píše:
Máš lepší informace teda :mrgreen:
Žádala jsi tam veřejně o zamknutí diskuse 2× za sebou, což je nehorázné už i vzhledem k tomu, že zakladatel psal už v úvodu o tom, že si nepřeje, aby diskuse byla zamknuta.
Po tom, co jsi to napsala, tak diskusi uzamkli.
  • Upravit
1332
18.6.19 12:29

A jak to tedy bylo s tím vztahem? Když Ontario má údajně manželku na vozíčku a tady si shání ženy na sex? Ale přitom prý byl s Denisou 2 roky :lol:

• načítám...
77375
18.6.19 12:35
@mau-mau píše:
mně to taky napadlo.. mít jméno a příjmení, dá se zjistit, jestli žije. Ale je to zbytečné, to příjmení nemusí být pravé. Ostatně ani to jméno, Denisa. :nevim:
že jo, ty se taky nejmenuješ mau-mau a já stinga. Mohla si dát cokoli, a jestli jí je-bylo k padesátce, tak těžko by se jmenovala Denisa :nevim:
  • načítám...
25179
18.6.19 12:38
@Kristynka22 píše:
A jak to tedy bylo s tím vztahem? Když Ontario má údajně manželku na vozíčku a tady si shání ženy na sex? Ale přitom prý byl s Denisou 2 roky :lol:

manželku na vozíčku nemá, je roky rozvedený.

• načítám...
77375
18.6.19 12:38
@Kristynka22 píše:
A jak to tedy bylo s tím vztahem? Když Ontario má údajně manželku na vozíčku a tady si shání ženy na sex? Ale přitom prý byl s Denisou 2 roky :lol:

a z toho se Denisa teprve před rokem a půl rozvedla, ale už dva roky byla nemocná a zároveň porodila-neporodila tři děti, a zároveň byla dva roky s Ontariem, celé je to fejk a já už bych to dál neřešila a nerozebírala, někdo si z nás dělá srandu, je to spíš o tom, dávat si na internetu lepší pozor, na to co o sobě píšeme

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová