Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Klopotkova
18.6.19 14:11
@ekira5 píše:
Práve toto by som jej až tak za zlé nemala. Možno tak túžila po deťoch že toto jej nahrádzalo realitu, sledovala ako rastú atď. I keď ja by som to riešila skôr psom, mačkou..

Nemám jí to za zlé, jen konstatuji, navíc tímto nikomu neublížila.

• Upravit
3823
18.6.19 14:46
@pe-terka píše:
zvažovala jsem, jestli to tam taky šoupnout, ale tu by se Zudi nedostala do pelechu a zítra by měla Ačko v práci 8)Příspěvek upraven 18.06.19 v 13:07

Jsem na matersky :lol: soupni sem vsechno mam cas  :mrgreen:

• načítám...
25179
18.6.19 15:15
@zudina píše:
Jsem na matersky :lol: soupni sem vsechno mam cas :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…mina-356441/?…
vidím, že jsi matka trpělivá :P :palec:

• načítám...
65290
18.6.19 15:21
@pe-terka píše:
https://www.emimino.cz/…mina-356441/?…
vidím, že jsi matka trpělivá :P :palec:

díky, to mi vydrží na dlouho. :lol:

• načítám...
28075
18.6.19 16:34
@pe-terka píše:
tak záleží, v čem Zudi pracuje :think: Třeba lidem v pomáhajících profesích, školství nebo zdravotnictví bych takové počtení moc neradila. Dodneška si člověk myslí, jakej je charakter, a ted se od Brumilky (tuším, nick si nepamatuju) dozví, že je nenapravitelnej prevít, čochtající se v morálním bahně! Může maximávně sfárat do dolů nebo rovnou do pekla :cert:

teď jsi mě @pe-terka dostala. Sfárat - takový výraz a ty ho znáš. Většina lidí si myslí, že do dolu se leze po žebříku. :mrgreen: :mavam: :*

• načítám...
28075
18.6.19 16:35
@zudina píše:
Jsem na matersky :lol: soupni sem vsechno mam cas :mrgreen:

jen se nezačti a nezapomeň se postarat o dítě a manžela. :mrgreen: :mavam: ;)

• načítám...
11923
18.6.19 16:52
@opozice píše:
teď jsi mě @pe-terka dostala. Sfárat - takový výraz a ty ho znáš. Většina lidí si myslí, že do dolu se leze po žebříku. :mrgreen: :mavam: :*

kecáš :lol:

• načítám...
28075
18.6.19 16:56
@Šáruší píše:

nekecám, :mrgreen: :mavam:

• načítám...
6534
18.6.19 17:06
@opozice píše:
teď jsi mě @pe-terka dostala. Sfárat - takový výraz a ty ho znáš. Většina lidí si myslí, že do dolu se leze po žebříku. :mrgreen: :mavam: :*
@Šáruší píše:

No když jsem si přečetla komentář opozice, tak jsem si myslela, že slézt dolů po žebříku do dolu má speciální název - sfárat :oops: :oops: Měla jsem radost, že jsem se naučila něco novýho :mrgreen: Po přečtení Šáruší komentáře mi ztuhl úsměv na rtech.

• načítám...
28075
18.6.19 17:09
@Tableta píše:
No když jsem si přečetla komentář opozice, tak jsem si myslela, že slézt dolů po žebříku do dolu má speciální název - sfárat :oops: :oops: Měla jsem radost, že jsem se naučila něco novýho :mrgreen: Po přečtení Šáruší komentáře mi ztuhl úsměv na rtech.

myslíš tím komentářem to jedno slovo? Nebo něco o stránky dozadu? :nevim:

• načítám...
6534
18.6.19 17:12

@opozice ne, jen to slovo. Konkrétně to, co jsem citovala.

• načítám...
28075
18.6.19 17:13
@Tableta píše:
@opozice ne, jen to slovo. Konkrétně to, co jsem citovala.

co tě k tomu ztvrdnutí vedlo? :mrgreen:

• načítám...
6534
18.6.19 17:15
@opozice píše:
co tě k tomu ztvrdnutí vedlo? :mrgreen:

Ani nevím :mrgreen: Vařím, myju nádobí, kontroluju mládě a do toho mi muž napsal, že bude hospitalizovanej :roll: Neni čas na myšlení.

• načítám...
25179
@opozice píše:

to by si, chudáci, pěkně mákli - vždyt jsou třeba půl kiláku pod zemí :jazyk: Njn, občas něco pochytím, když jde nějaká užitečná informace kolem mě ;) Technicky si to představuju jako takovej výtah, kterým se spouští :think: :think:
Ale víc mě zajímají věci pozemské, třeba to zahradničení, to je téma :dance: Aktuálně se na zahrádku chystám, permakultura tam začíná nezdravě převládat :P

• načítám...
28075
@Tableta píše:
Ani nevím :mrgreen: Vařím, myju nádobí, kontroluju mládě a do toho mi muž napsal, že bude hospitalizovanej :roll: Neni čas na myšlení.

A jejda, co se mu stalo? :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová