Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@stinga píše: že jo, ty se taky nejmenuješ mau-mau a já stinga. Mohla si dát cokoli, a jestli jí je-bylo k padesátce, tak těžko by se jmenovala Denisa
Znám Denisu, které je 45, tak proč by ne padesátnice?
@zudina píše:
O cem je rec?
https://www.emimino.cz/…sa76-356208/
https://www.emimino.cz/…sa76-356401/
Máš o čtení postaráno až do večera ![]()
@stinga píše: že jo, ty se taky nejmenuješ mau-mau a já stinga. Mohla si dát cokoli, a jestli jí je-bylo k padesátce, tak těžko by se jmenovala Denisa
Starší bratranec ode mě má manželku Denisu, která je ročník 69 a další Denisu znám, která je ročník 77, takže žádné mladice to nejsou a jmenují se tak.
Edit: jedna žena tady psala o ní jako o Denise Ř., že ji má na facebooku.
@pe-terka píše:
https://www.emimino.cz/…sa76-356208/
https://www.emimino.cz/…sa76-356401/
Máš o čtení postaráno až do večera
ještě ti tam chybí „odchod z emimina“, kde zakladatelka už na 11 stránkách odchází, kvůli tomu morálnímu bahnu, co se okolo tohoto strhlo……..
@stinga píše:
a z toho se Denisa teprve před rokem a půl rozvedla, ale už dva roky byla nemocná a zároveň porodila-neporodila tři děti, a zároveň byla dva roky s Ontariem, celé je to fejk a já už bych to dál neřešila a nerozebírala, někdo si z nás dělá srandu, je to spíš o tom, dávat si na internetu lepší pozor, na to co o sobě píšeme
Ty děti Gabriel, Oliver měly být manžela a Agátka Ontaria.
@Keyllah píše:
ještě ti tam chybí „odchod z emimina“, kde zakladatelka už na 11 stránkách odchází, kvůli tomu morálnímu bahnu, co se okolo tohoto strhlo……..
zvažovala jsem, jestli to tam taky šoupnout, ale tu by se Zudi nedostala do pelechu a zítra by měla Ačko v práci ![]()
Příspěvek upraven 18.06.19 v 13:07
@pe-terka píše:
zvažovala jsem, jestli to tam taky šoupnout, ale tu by se Zuzi nedostala do pelechu a zítra by měla Ačko v práci
ale zase přijít o něco takového?!?!? ![]()
@Keyllah píše:
ale zase přijít o něco takového?!?!?
tak záleží, v čem Zudi pracuje
Třeba lidem v pomáhajících profesích, školství nebo zdravotnictví bych takové počtení moc neradila. Dodneška si člověk myslí, jakej je charakter, a ted se od Brumilky (tuším, nick si nepamatuju) dozví, že je nenapravitelnej prevít, čochtající se v morálním bahně! Může maximávně sfárat do dolů nebo rovnou do pekla ![]()
@pe-terka píše:
tak záleží, v čem Zudi pracujeTřeba lidem v pomáhajících profesích, školství nebo zdravotnictví bych takové počtení moc neradila. Dodneška si člověk myslí, jakej je charakter, a ted se od Brumilky (tuším, nick si nepamatuju) dozví, že je nenapravitelnej prevít, čochtající se v morálním bahně! Může maximávně sfárat do dolů nebo rovnou do pekla
ale zas si tam už domlouvá rande
napřed se žumpou a teď se mnou, ale nějak se odmlčela, tak snad jsem nepozbyla její přízně ![]()
@stinga píše:
a z toho se Denisa teprve před rokem a půl rozvedla, ale už dva roky byla nemocná a zároveň porodila-neporodila tři děti, a zároveň byla dva roky s Ontariem, celé je to fejk a já už bych to dál neřešila a nerozebírala, někdo si z nás dělá srandu, je to spíš o tom, dávat si na internetu lepší pozor, na to co o sobě píšeme
ještě je varianta, že si takto pojmenovala své potracené děti. Psychika neplodné/stále potrácející ženy může být dost narušená, těžká věc.
@Keyllah píše:
ale zas si tam už domlouvá randenapřed se žumpou a teď se mnou, ale nějak se odmlčela, tak snad jsem nepozbyla její přízně
myslíš prátelské setkání face to face? To mě naštěstí minulo ![]()
@pe-terka píše:
myslíš prátelské setkání face to face? To mě naštěstí minulo
jj, napřed furt setkání face tu face, z očí do očí, a když souhlasím, tak ticho po pěšině...….jsem ji asi nějak odradila ![]()
@Keyllah píše:
nene, to taky? Tady člověk fakt nestíhá sledovat to dění ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat