Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25179
18.6.19 12:39
@stinga píše: že jo, ty se taky nejmenuješ mau-mau a já stinga. Mohla si dát cokoli, a jestli jí je-bylo k padesátce, tak těžko by se jmenovala Denisa :nevim:

Znám Denisu, které je 45, tak proč by ne padesátnice?

• načítám...
3823
18.6.19 12:57

O cem je rec? :think:

• načítám...
11923
18.6.19 12:59
@zudina píše:

Kde jsi doteď byla? 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
25179
18.6.19 13:00
@zudina píše:

https://www.emimino.cz/…sa76-356208/
https://www.emimino.cz/…sa76-356401/
Máš o čtení postaráno až do večera ;)

• načítám...
Klopotkova
18.6.19 13:00
@stinga píše: že jo, ty se taky nejmenuješ mau-mau a já stinga. Mohla si dát cokoli, a jestli jí je-bylo k padesátce, tak těžko by se jmenovala Denisa :nevim:

Starší bratranec ode mě má manželku Denisu, která je ročník 69 a další Denisu znám, která je ročník 77, takže žádné mladice to nejsou a jmenují se tak.
Edit: jedna žena tady psala o ní jako o Denise Ř., že ji má na facebooku.

• Upravit
41282
18.6.19 13:05
@pe-terka píše:
https://www.emimino.cz/…sa76-356208/
https://www.emimino.cz/…sa76-356401/
Máš o čtení postaráno až do večera ;)

ještě ti tam chybí „odchod z emimina“, kde zakladatelka už na 11 stránkách odchází, kvůli tomu morálnímu bahnu, co se okolo tohoto strhlo……..

• načítám...
Klopotkova
18.6.19 13:06
@stinga píše:
a z toho se Denisa teprve před rokem a půl rozvedla, ale už dva roky byla nemocná a zároveň porodila-neporodila tři děti, a zároveň byla dva roky s Ontariem, celé je to fejk a já už bych to dál neřešila a nerozebírala, někdo si z nás dělá srandu, je to spíš o tom, dávat si na internetu lepší pozor, na to co o sobě píšeme

Ty děti Gabriel, Oliver měly být manžela a Agátka Ontaria.

• Upravit
25179
18.6.19 13:07
@Keyllah píše:
ještě ti tam chybí „odchod z emimina“, kde zakladatelka už na 11 stránkách odchází, kvůli tomu morálnímu bahnu, co se okolo tohoto strhlo……..

zvažovala jsem, jestli to tam taky šoupnout, ale tu by se Zudi nedostala do pelechu a zítra by měla Ačko v práci 8)

Příspěvek upraven 18.06.19 v 13:07

• načítám...
41282
18.6.19 13:07
@pe-terka píše:
zvažovala jsem, jestli to tam taky šoupnout, ale tu by se Zuzi nedostala do pelechu a zítra by měla Ačko v práci 8)

ale zase přijít o něco takového?!?!? :mrgreen:

• načítám...
25179
18.6.19 13:12
@Keyllah píše:
ale zase přijít o něco takového?!?!? :mrgreen:

tak záleží, v čem Zudi pracuje :think: Třeba lidem v pomáhajících profesích, školství nebo zdravotnictví bych takové počtení moc neradila. Dodneška si člověk myslí, jakej je charakter, a ted se od Brumilky (tuším, nick si nepamatuju) dozví, že je nenapravitelnej prevít, čochtající se v morálním bahně! Může maximávně sfárat do dolů nebo rovnou do pekla :cert:

• načítám...
41282
18.6.19 13:16
@pe-terka píše:
tak záleží, v čem Zudi pracuje :think: Třeba lidem v pomáhajících profesích, školství nebo zdravotnictví bych takové počtení moc neradila. Dodneška si člověk myslí, jakej je charakter, a ted se od Brumilky (tuším, nick si nepamatuju) dozví, že je nenapravitelnej prevít, čochtající se v morálním bahně! Může maximávně sfárat do dolů nebo rovnou do pekla :cert:

ale zas si tam už domlouvá rande ;) napřed se žumpou a teď se mnou, ale nějak se odmlčela, tak snad jsem nepozbyla její přízně :think:

• načítám...
25179
18.6.19 13:16
@stinga píše:
a z toho se Denisa teprve před rokem a půl rozvedla, ale už dva roky byla nemocná a zároveň porodila-neporodila tři děti, a zároveň byla dva roky s Ontariem, celé je to fejk a já už bych to dál neřešila a nerozebírala, někdo si z nás dělá srandu, je to spíš o tom, dávat si na internetu lepší pozor, na to co o sobě píšeme

ještě je varianta, že si takto pojmenovala své potracené děti. Psychika neplodné/stále potrácející ženy může být dost narušená, těžká věc.

• načítám...
25179
18.6.19 13:18
@Keyllah píše:
ale zas si tam už domlouvá rande ;) napřed se žumpou a teď se mnou, ale nějak se odmlčela, tak snad jsem nepozbyla její přízně :think:

myslíš prátelské setkání face to face? To mě naštěstí minulo :P

• načítám...
41282
18.6.19 13:21
@pe-terka píše:
myslíš prátelské setkání face to face? To mě naštěstí minulo :P

jj, napřed furt setkání face tu face, z očí do očí, a když souhlasím, tak ticho po pěšině...….jsem ji asi nějak odradila :mrgreen:

• načítám...
11923
18.6.19 13:26
@Keyllah píše:

nene, to taky? Tady člověk fakt nestíhá sledovat to dění :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová