Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Mango_Lassi
18.6.19 09:26
@opozice píše:
@Mango_Lassi myslíš, je to výhoda ho mít zahnutýho? :mrgreen: :dance:

Napíšu ti SZ :lol:

• Upravit
25179
18.6.19 09:28
@Katy 7 píše:
Ani trošku.

to můžu potvrdit! V životě po mě nevyjela, ani očičkem nezašilhala :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
4140
18.6.19 09:28

Teda ja jsem tu aktivne uz asi sest let. Ctu kazdou,, blbost" napříč vsemi tematy a vubec nevim nechapu, kdo je Denisa a co se tu porad dokola resi :nevim:

• načítám...
28075
18.6.19 09:30
@Pajka89 píše:
Teda ja jsem tu aktivne uz asi sest let. Ctu kazdou,, blbost" napříč vsemi tematy a vubec nevim nechapu, kdo je Denisa a co se tu porad dokola resi :nevim:

hm a za tu dobu to jsi si početla. To by byly romány. :mrgreen: ;)

• načítám...
6439
18.6.19 09:31
@Katy 7 píše:
Jako for dobrý. :mrgreen: Ale strýčku, sice bydlíš nedaleko, ale ani v minulosti jsem neměla tu čest tě vidět naživo. A na ženský fakt nejsem ;)

No jo, co se dá dělat, jsem se spléét. :lol:
Jinak je docela lehké zde v diskuzi, kohokoliv očernit. A letka hašteřivých bloudů se slétne a nemající co dělati, začnou drbat jak na pavlači. Zaplať bůh, že ještě nejsou kvóty na počet žen ve vedení firem.

• načítám...
28075
18.6.19 09:33

Už se mě to krátí. Ještě 444 příspěvků a už tu končím. :mrgreen: A o tohle všechno přijdu. :think:

• načítám...
5598
18.6.19 09:34
@pe-terka píše:
to můžu potvrdit! V životě po mě nevyjela, ani očičkem nezašilhala :jazyk: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Já zas můžu potvrdit, že i v reálu jsi moc fajn. :hug: I celá tvoje rodina. :kytka:
  • načítám...
28075
18.6.19 09:37
@Katy 7 píše: :mrgreen: :mrgreen: Já zas můžu potvrdit, že i v reálu jsi moc fajn. :hug: I celá tvoje rodina. :kytka:

až tak? Rodinné klany na miminu? Nedej bože, aby jste se někdy dostaly do sporu. To potom vyplkáte i jakou má ta druhá stolici. :mrgreen: :zed:

• načítám...
25179
18.6.19 09:39
@Katy 7 píše: :mrgreen: :mrgreen: Já zas můžu potvrdit, že i v reálu jsi moc fajn. :hug: I celá tvoje rodina. :kytka:

Děkuju, a totéž platí o tobě - o vás :kytka:

• načítám...
25179
18.6.19 09:40
@opozice píše:
až tak? Rodinné klany na miminu? Nedej bože, aby jste se někdy dostaly do sporu. To potom vyplkáte i jakou má ta druhá stolici. :mrgreen: :zed:

Bud v klidu, myslím, že ani jedna neřešíme neshody vzájemnými pomluvami!

• načítám...
5598
18.6.19 09:42
@opozice píše:
až tak? Rodinné klany na miminu? Nedej bože, aby jste se někdy dostaly do sporu. To potom vyplkáte i jakou má ta druhá stolici. :mrgreen: :zed:

Proč by jsme se spolu přely. ;) Naopak máme spoustu společných témat. Stolici jsme pravda ještě neprobraly. :mrgreen: :lol: Máme co dohánět. :mrgreen:

• načítám...
25179
18.6.19 09:44
@Katy 7 píše:
Proč by jsme se spolu přely. ;) Naopak máme spoustu společných témat. Stolici jsme pravda ještě neprobraly. :mrgreen: :lol: Máme co dohánět. :mrgreen:

vid, a to už jsem pořešily spoustu pikantností :P Nicméně zrovna tohle je věc značně proměnlivá, kor v letním období :mrgreen:

• načítám...
5598
18.6.19 09:45
@pe-terka píše:
vid, a to už jsem pořešily spoustu pikantností :P Nicméně zrovna tohle je věc značně proměnlivá, kor v letním období :mrgreen:
:mrgreen: Hlavně, když si dá člověk třešně a zapije to mlékem. :lol:
  • načítám...
28075
18.6.19 09:46
@pe-terka píše:
Bud v klidu, myslím, že ani jedna neřešíme neshody vzájemnými pomluvami!

neber to osobně, ale pokud bych nebyl o tom přesvědčen, že to tak funguje, nepsal bych to. Kamarádi spolu chodí na pivko, rodiny se stýkají, děti spolu kamarádí, najednou obrat a je jedno proč a je vše k kelu. ;)

• načítám...
28075
18.6.19 09:48
@Katy 7 píše: :mrgreen: Hlavně, když si dá člověk třešně a zapije to mlékem. :lol:

nevím proč, ale u mě moc třešní není. Přitom pro květy nebyl vidět strom. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová