Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Šáruší píše:
jo clematis, tak ten mi už 3× vymrzl.Pardon za OT.
jak je to možný že vymrzl? ![]()
@opozice píše:
tvrdím to od začátku, ty změny nicků v tom dělají pěkný bordel.![]()
ještě sis nezvyknul
![]()
@Cuddy píše:
Navic Ontario se ptal „jaka Radka“? To neznamena, ze zadnou Radku nezna, ale zi jich zna 5Tak se chtel ujistit.
Pro mě jaká znamená, že žádnou nezná. Kdyby jich znal víc, očekávala bych spíš otázku která Radka ![]()
@opozice píše:Škoda, mám plaménků šest a jen jeden plnokvětý. S Tvým dovolením bych si fotku zkopírovala a budu hledat podle obrázku. I barva je nádherná - mám dva červené, dva tmavě fialové, jeden světle fialový a jeden bílý, ale takhle krásně růžový jsem ještě neviděla
Já ti nevím přesný název, dostal jsem cca 20 cm veliký.
@opozice píše:
jak je to možný že vymrzl?
hele nevím, byl krásný, za rok potáhl kus altánu, v zimě zelený, najednou začaly schnout listy a do jara chcípl, tak jsem to udělal ještě 2×, pokaždé koupila jiný, zasazený je na chráněném místě, ještě jsem to přikrývala, tu podzemní část a stejně vždycky stejný scénář
@Lima69 píše:
ještě sis nezvyknul![]()
pomalu ale jistě, jen mi to není jasný proč to lidi mění. Jsem tu pořád za sebe a nemění to ani důvod, kdy bych někoho sjel jedním nickem a druhým se dělal dobromilem.
![]()
@opozice píše:
On ti to neřekl?Já se hned pochlubím jiné, že má stejnou pihu na prsou jako ta jiná.
Tak to už chápu, proč tu lovíš marně. ![]()
@opozice píše:
a to mám ještě jedno eso v rukávu.
nespletl sis rukáv s nohavicí? ![]()
@Tableta píše:
Pro mě jaká znamená, že žádnou nezná. Kdyby jich znal víc, očekávala bych spíš otázku která Radka
i ty cestinari.
@Šáruší píše:
hele nevím, byl krásný, za rok potáhl kus altánu, v zimě zelený, najednou začaly schnout listy a do jara chcípl, tak jsem to udělal ještě 2×, pokaždé koupila jiný, zasazený je na chráněném místě, ještě jsem to přikrývala, tu podzemní část a stejně vždycky stejný scénář
to je divný, ale zase zahradník nejsem, jen obdivuji rozkvetlou zahradu. ![]()
@opozice píše:
pomalu ale jistě, jen mi to není jasný proč to lidi mění. Jsem tu pořád za sebe a nemění to ani důvod, kdy bych někoho sjel jedním nickem a druhým se dělal dobromilem.![]()
to tak není, nebo nemusí být, internetové prostředí svádí až ke kyberšikaně, tak to prostě je. Takže když se to nakupí, tak prostě řešením je zrušit starý účet a založit nový. Tím tě staří pronásledovatelé ztratí z dohledu.
@Šáruší píše:
Mně omrzl když jsem ho na podzim ostříhala moc u země. Lepší ostříhat až na jaře. A na zimu prihrnuju a dávám chvojí - stejná péče jako u růží.
@Katy 7 píše:
Tak to už chápu, proč tu lovíš marně.
taky myslím, že nemá dobrou strategii ![]()
@Katy 7 píše:
Tak to už chápu, proč tu lovíš marně.
Budu muset změnit strategii.
Asi zasponzoruji pár bab, aby tu vyhlásily, jak jsem dobrej a přijde kýžený výsledek. ![]()
@Šáruší píše:
tak já nevím, jestli už měl Denisu, jak dlouho jí měl, když ani netušil, že v roce 2018 měla dítě a on si myslel, že je to potracené dítě, takže jak dlouho byl s Denisou, to já fakt netuším, já do soboty ani nevěděla, že spolu byli. Takže tohle já nechci hodnotit. tady https://www.emimino.cz/…nkovani/228/ prostě je víc lidí, který s nim přišli do styku osobně, kdo chce, ten to nepíše, kdo nechce, toho nebudeme prášit v takhle vyhrocených chvílích.
no právě… tady to vypadá, že se nijak zvlášť neznají a to je dva roky.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat