Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
28075
18.6.19 09:01
@Šáruší píše:
jo clematis, tak ten mi už 3× vymrzl. :zed: Pardon za OT.

jak je to možný že vymrzl? :dance:

• načítám...
20677
@opozice píše:
tvrdím to od začátku, ty změny nicků v tom dělají pěkný bordel. :mrgreen: :mavam:

ještě sis nezvyknul :lol: :mavam:

• načítám...
6534
@Cuddy píše:
Navic Ontario se ptal „jaka Radka“? To neznamena, ze zadnou Radku nezna, ale zi jich zna 5 :nevim: Tak se chtel ujistit.

Pro mě jaká znamená, že žádnou nezná. Kdyby jich znal víc, očekávala bych spíš otázku která Radka :mrgreen:

• načítám...
5258
18.6.19 09:02
@opozice píše:
Já ti nevím přesný název, dostal jsem cca 20 cm veliký. ;)
Škoda, mám plaménků šest a jen jeden plnokvětý. S Tvým dovolením bych si fotku zkopírovala a budu hledat podle obrázku. I barva je nádherná - mám dva červené, dva tmavě fialové, jeden světle fialový a jeden bílý, ale takhle krásně růžový jsem ještě neviděla :)
  • načítám...
11923
18.6.19 09:03
@opozice píše:
jak je to možný že vymrzl? :dance:

hele nevím, byl krásný, za rok potáhl kus altánu, v zimě zelený, najednou začaly schnout listy a do jara chcípl, tak jsem to udělal ještě 2×, pokaždé koupila jiný, zasazený je na chráněném místě, ještě jsem to přikrývala, tu podzemní část a stejně vždycky stejný scénář

• načítám...
28075
@Lima69 píše:
ještě sis nezvyknul :lol: :mavam:

pomalu ale jistě, jen mi to není jasný proč to lidi mění. Jsem tu pořád za sebe a nemění to ani důvod, kdy bych někoho sjel jedním nickem a druhým se dělal dobromilem. :mavam: :mrgreen:

• načítám...
5598
@opozice píše:
On ti to neřekl? :mrgreen: Já se hned pochlubím jiné, že má stejnou pihu na prsou jako ta jiná.

Tak to už chápu, proč tu lovíš marně. :mrgreen:

• načítám...
25179
18.6.19 09:04
@opozice píše:
a to mám ještě jedno eso v rukávu. :mrgreen:

nespletl sis rukáv s nohavicí? :P

• načítám...
30971
18.6.19 09:04
@Tableta píše:
Pro mě jaká znamená, že žádnou nezná. Kdyby jich znal víc, očekávala bych spíš otázku která Radka :mrgreen:

i ty cestinari.

• načítám...
28075
18.6.19 09:05
@Šáruší píše:
hele nevím, byl krásný, za rok potáhl kus altánu, v zimě zelený, najednou začaly schnout listy a do jara chcípl, tak jsem to udělal ještě 2×, pokaždé koupila jiný, zasazený je na chráněném místě, ještě jsem to přikrývala, tu podzemní část a stejně vždycky stejný scénář

to je divný, ale zase zahradník nejsem, jen obdivuji rozkvetlou zahradu. :mavam:

• načítám...
11923
18.6.19 09:05
@opozice píše:
pomalu ale jistě, jen mi to není jasný proč to lidi mění. Jsem tu pořád za sebe a nemění to ani důvod, kdy bych někoho sjel jedním nickem a druhým se dělal dobromilem. :mavam: :mrgreen:

to tak není, nebo nemusí být, internetové prostředí svádí až ke kyberšikaně, tak to prostě je. Takže když se to nakupí, tak prostě řešením je zrušit starý účet a založit nový. Tím tě staří pronásledovatelé ztratí z dohledu.

• načítám...
116221
18.6.19 09:06
@Šáruší píše:
hele nevím, byl krásný, za rok potáhl kus altánu, v zimě zelený, najednou začaly schnout listy a do jara chcípl, tak jsem to udělal ještě 2×, pokaždé koupila jiný, zasazený je na chráněném místě, ještě jsem to přikrývala, tu podzemní část a stejně vždycky stejný scénář

Mně omrzl když jsem ho na podzim ostříhala moc u země. Lepší ostříhat až na jaře. A na zimu prihrnuju a dávám chvojí - stejná péče jako u růží.

• načítám...
25179
@Katy 7 píše:

taky myslím, že nemá dobrou strategii :mrgreen:

• načítám...
28075
@Katy 7 píše:

Budu muset změnit strategii. :mrgreen: Asi zasponzoruji pár bab, aby tu vyhlásily, jak jsem dobrej a přijde kýžený výsledek. :mrgreen:

• načítám...
Hanney
18.6.19 09:07
@Šáruší píše:
tak já nevím, jestli už měl Denisu, jak dlouho jí měl, když ani netušil, že v roce 2018 měla dítě a on si myslel, že je to potracené dítě, takže jak dlouho byl s Denisou, to já fakt netuším, já do soboty ani nevěděla, že spolu byli. Takže tohle já nechci hodnotit. tady https://www.emimino.cz/…nkovani/228/ prostě je víc lidí, který s nim přišli do styku osobně, kdo chce, ten to nepíše, kdo nechce, toho nebudeme prášit v takhle vyhrocených chvílích.

no právě… tady to vypadá, že se nijak zvlášť neznají a to je dva roky.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová