Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5598
18.6.19 08:13

No já mám celkem jasno, že nás tu někdo tahá za fusekli. Když si @ontario7 nepamatuje ani s kým z em tu spal v reálu, tak to určitě není on. Přímo jsem ho citovala a on nic.

• načítám...
28075
18.6.19 08:14
@Katy 7 píše:
No já mám celkem jasno, že nás tu někdo tahá za fusekli. Když si @ontario7 nepamatuje ani s kým z em tu spal v reálu, tak to určitě není on. Přímo jsem ho citovala a on nic.

Měl by to psát? :think:

• načítám...
6534
18.6.19 08:15
@Katy 7 píše:
No já mám celkem jasno, že nás tu někdo tahá za fusekli. Když si @ontario7 nepamatuje ani s kým z em tu spal v reálu, tak to určitě není on. Přímo jsem ho citovala a on nic.

V té druhé diskuzi na to reagoval slovy: Jaká Radka? A hned na to admini diskuzi zamknuli :cert:

• načítám...
34473
18.6.19 08:15
@terien píše:
Mě to tak pochopitelné nepřijde. O to víc, když jsem se dočetla, jak se ke své virtuální rodině chovala. Ale každého věc.

Věděl nebo nevěděl, to je celkem jedno. Je z toho zbytečný tyjátr, který její památku moc neuctil.

• načítám...
28075
18.6.19 08:17
@terien píše:
Věděl nebo nevěděl, to je celkem jedno. Je z toho zbytečný tyjátr, který její památku moc neuctil.

je otázka, jestli ve virtuálním světě se nějaká památka má uctívat? Je to evoluce, jedni se rodí, druzí umírají. Jinak to ani nejde. :think:

• načítám...
40405
18.6.19 08:17
@Katy 7 píše:

Prosím Tě a proč by to tu měl vypisovat, Ty bys psala, s kolika jsi tu spala chlapama, vždyt co je komu do toho? :)

• načítám...
34473
18.6.19 08:18
@opozice píše:
je otázka, jestli ve virtuálním světě se nějaká památka má uctívat? Je to evoluce, jedni se rodí, druzí umírají. Jinak to ani nejde. :think:

Podle mě nemá, proto mi ty diskuze přijdou nevhodné.

• načítám...
25179
18.6.19 08:18
@Katy 7 píše:

Pokud těch Radek neměl v posteli povícero :pankac: To by pak ospravedlnovalo jeho rozpačitou odpověd :mrgreen:

• načítám...
11923
18.6.19 08:19
@pe-terka píše:
Pokud těch Radek neměl v posteli povícero :pankac: To by pak ospravedlnovalo jeho rozpačitou odpověd :mrgreen:

světec není a tady lovil a ne jednou.

• načítám...
34473
18.6.19 08:20
@free333 píše:
Prosím Tě a proč by to tu měl vypisovat, Ty bys psala, s kolika jsi tu spala chlapama, vždyt co je komu do toho? :)

Hele a to jsou nějaký srazy, kde se to domluví nebo se to upeče tady v diskuzích nebo jak se to stane, že se spolu dva emimiňáci skončí v pelechu a půlka lidí to tady ví? :think:

• načítám...
25179
18.6.19 08:21
@free333 píše:
Prosím Tě a proč by to tu měl vypisovat, Ty bys psala, s kolika jsi tu spala chlapama, vždyt co je komu do toho? :)

tady šlo o něco jiného. Konkrétní Radka (Katy i pravý Ontario ví, jaká), a ptala se na její počet dětí. Nic intimního.
Jde o to, že tu má pár lidí pochybnosti, komunikují - li se skutečným Ontariem.

• načítám...
28075
18.6.19 08:22
@Šáruší píše:

Můžete někdo zodpovědně napsat, s kým si Ontec šoustl? :mrgreen: To jsou jen pavlačové dohady, jestli byl takový, nebo makový a nic konkrétního. :zed: :dance:

• načítám...
8435
18.6.19 08:23
@Šáruší píše:

I když už měl doma Denisu, jo? A to se divím, ze tak moralizoval, dokonce rakovinu sesílal na kritičky. :think:

• načítám...
30945
18.6.19 08:24

@Pidulka1991 ale ano, nesrovnalosti je v prispevcich dane uzivatelky vice. Ale jak jsem psala, pokud nekdo 10 let bojuej s neplodnosti, chapu (byt je neschvaluji) jeji pociny v teto oblasti - vymysleni si deti, prebirani fotek ostatnim… Nehodnotim charakter zminene uzivatelky, premyslim o verohodnosti te Flokulinky ci jak se jmenovala a jak moc jsou jeji prispevky na vode.

• načítám...
28075
18.6.19 08:24
@brisco píše:
I když už měl doma Denisu, jo? A to se divím, ze tak moralizoval, dokonce rakovinu sesílal na kritičky. :think:

to jen psal, že má doma Denisu, nebo ji někdo u něho doma viděl? :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová