Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
40423
18.6.19 07:29
@terien píše:
Smutné je to hlavně od jejího partnera. Nedokážu si představit, že mi umře muž a já to hned ten den poletím psát na internet cizím lidem :zed: a v den, kdy ho zpopelnim sem přijdu všem nadávat. Je to celý divný.

Beru to tak, že se každý vyrovnává po svém, někomu ten kontakt může pomoct.

Bohužel nedomyslel, co tady vyvolá - já bych poslala jen zprávu tady těm nejbližším a veřejnou diskusi bych nezakládala…

• načítám...
34473
18.6.19 07:32
@free333 píše:
Beru to tak, že se každý vyrovnává po svém, někomu ten kontakt může pomoct.Bohužel nedomyslel, co tady vyvolá - já bych poslala jen zprávu tady těm nejbližším a veřejnou diskusi bych nezakládala…

Po tom, co jsem si přečetla za sebe můžu říct, že to jsou/byli oba dva dost podivný pavouci.

• načítám...
Klopotkova
18.6.19 07:33
@Jana206 píše:
Hlavně, hrdinko, zaloz diskuzi v noci, kdy většina normálních lidí spí, aby bylo vzruso, než se vzbudí admini a stihnou to smazat, tak ať se pobiji.To je ten jediný důvod, proč jsi založila nové téma, jiný nevidím.

Ráno jsem se dívala a diskuse byla zamčena někdy po půlnoci, takže zakladatelka na ni hned navázala, sám zakladatel diskusi zamykat nechtěl a psal to hned v úvodu jeho druhé diskusi o Denise.
Pár lidí naprosto nesmyslně začali zmiňovat admina ohledně ukončení a na ten popud ji uzamkli.

• Upravit
Klopotkova
18.6.19 07:35
@terien píše:
Po tom, co jsem si přečetla za sebe můžu říct, že to jsou/byli oba dva dost podivný pavouci.

Ontario není charakterní člověk, svůj je svému.

• Upravit
30970
18.6.19 07:38
@terien píše:
Smutné je to hlavně od jejího partnera. Nedokážu si představit, že mi umře muž a já to hned ten den poletím psát na internet cizím lidem :zed: a v den, kdy ho zpopelnim sem přijdu všem nadávat. Je to celý divný.

Ale on to dal nejdriv vedet jednim prispevkem a to mne prijde pochopitelne, kdyz to tu mela dana uzivatelka rada a brala to tu jako svoji virtualni rodinu. Pak pridal druhy, lehce tedy zvlastni, kde dekoval za projevenou soustrast. Vlny rozbourila ta zvlastni postavicka s neuveritelnou energii ji co nejvice ocernit. Neumim si predstavit, jak clovek truchli, ale take bych se za sveho blizkeho v dane situaci bila hlava nehlava, kdyz to jiz nemuze udelat sam.

• načítám...
34473
18.6.19 07:43
@Cuddy píše:
Ale on to dal nejdriv vedet jednim prispevkem a to mne prijde pochopitelne, kdyz to tu mela dana uzivatelka rada a brala to tu jako svoji virtualni rodinu. Pak pridal druhy, lehce tedy zvlastni, kde dekoval za projevenou soustrast. Vlny rozbourila ta zvlastni postavicka s neuveritelnou energii ji co nejvice ocernit. Neumim si predstavit, jak clovek truchli, ale take bych se za sveho blizkeho v dane situaci bila hlava nehlava, kdyz to jiz nemuze udelat sam.

Mě to tak pochopitelné nepřijde. O to víc, když jsem se dočetla, jak se ke své virtuální rodině chovala. Ale každého věc.

• načítám...
13976
18.6.19 07:49

@terien Ontario se, ale tváři jako kdyby nic nevěděl. Ma ji za světici, což v jednou příspěvků napsal a ten rozbouril ty vody.

• načítám...
12616
18.6.19 07:57
@Brumbera píše:
Prominte, ze zakladam novou diskuzi, ale je me z toho, co jsem cetla uplne zle. Hlavne prosim ontaria, at se obrati na sve blizske. Je uplne jedno co si prikraslil a vymyslel umirajici clovek. Naprosto si dokazu predstavit, ze clovek v tomto stavu sedne na net, vymysli si ditko, ktere vzdy chtel a prozije si aspon cast zivota, ktery mel mit v jine realite. A ze to cele mozna neni pravda, no a co? I kdyby byla jen minimalni pravdepodobnost, ze to co ctu kdekoliv na emiminu je pravda, tak prece nikdy nebudu lit sul do rany, o ktere se nekdo rozhodl napsat. Je me lito, co tu ctu, opravdu. A vy cynici, nevim co k tomu dodat, fakt smutny… :nevim:

Jen postřeh, zmíněnou Denisu jsem vůbec neznala, jen jsem zaznamenala příspěvek o jejím úmrtí a hned na to různé reakce. Tu kauzu vůbec neznám, ale to že se v diskuzích místo řešení různých problémů, řeší přispěvovatelky sami sebe, je špatné, a způsobuje to začátek konce diskuzí. Dříve jsem chodila na jiný web, kde se toto přesně dělo, diskutérky místo pomoci jiným, řešily sami sebe, výsledek odliv přispěšvovatelek a ve finále úplně o ničem, protože nikdo z venku nepřispívá,. Nesklouzávejte k tomu ani tady je to napr.

• načítám...
28075
18.6.19 07:57
@Klopotkova píše:

Klopko, ty ho znáš live? :mrgreen: Tady je to jasný jako facka, kdo co píše, takový musí být v reále a hotovo. :* :mavam:

• načítám...
40423
18.6.19 07:58
@Klopotkova píše:

A mluvilas s ním naživo?

On ten virtuální obraz může kolikrát klamat, ale to snad víš, že nemusí být všechno, jak se zdá… :nevim:

• načítám...
9935
18.6.19 07:59

@admin

Zbytek nekomentuji, myslim, ze se cela situace vyhrotila uplne neskutecne. Pochopim jednu diskusi (i kdyz podle me to neni na miste, ja bych takto osobni veci na netu neresila, ale je to vec kazdeho), ale to bude kazdy den nekdo zakladat diskuse na obhajobu, provadet detektivni cinnost, rozebirat co a jak…pravdu se stejne NIKDO nedozvi a i kdyby, nechte to uz proboha byt, vzdyt to nema smysl…

• načítám...
30970
18.6.19 08:02
@Pidulka1991 píše:
@terien Ontario se, ale tváři jako kdyby nic nevěděl. Ma ji za světici, což v jednou příspěvků napsal a ten rozbouril ty vody.

To je snad normalni, ze clovek, ktery aktualne pochoval sveho blizkeho ho vidi aktualne jen v tom nejlepsim svetle. Kolik partneru netusi, co jejich protejsek presne dela a pak jen kouka. Vzdyt vsichni ty teroristi jsou pro okoli takovi hodni, tissi kluci. Ja tedy nevim, do lezicich se nekope. Coz Ontario zrovna asi je. Ty stojate vody nerozviril ten prispevek, ta postavicka nechtela ukazat Ontariovi, co je zac, ale chtela zminenou uzivatelku pospinit v ocich tech kondulujicich.

• načítám...
28075
18.6.19 08:02
@Kotatko03 píše:
@adminZbytek nekomentuji, myslim, ze se cela situace vyhrotila uplne neskutecne. Pochopim jednu diskusi (i kdyz podle me to neni na miste, ja bych takto osobni veci na netu neresila, ale je to vec kazdeho), ale to bude kazdy den nekdo zakladat diskuse na obhajobu, provadet detektivni cinnost, rozebirat co a jak…pravdu se stejne NIKDO nedozvi a i kdyby, nechte to uz proboha byt, vzdyt to nema smysl…

věc se musí řádně prošetřit, aby případnými neobjasněnými skutečnostmi nevznikaly ještě větší rozepře. Každej ví, jaké je to, když je nejistota. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
9935
18.6.19 08:08
@opozice píše:
věc se musí řádně prošetřit, aby případnými neobjasněnými skutečnostmi nevznikaly ještě větší rozepře. Každej ví, jaké je to, když je nejistota. :mrgreen: :mavam:

ano ano, prosetrit, minimalne detektivni kancelari :roll: :mrgreen:

• načítám...
13976
18.6.19 08:09

@Cuddy tak mi to jen přišlo, na druhou stranu Ontariovi jsem kondolovala. Jestli to byla mrcha nebo světice, je stejně v tuto chvíli jedno měla by být mrtvá. Několik diskuzi jsem s ní našla i to, že 1. Dítko porodila v roce 2015. Myslím, že jedné uživatelce to i napsala, ale nejsem si jistá. Vyznělo to tak z kontextu. A jak

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová