Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Cuddy píše:
Navic Ontario se ptal „jaka Radka“? To neznamena, ze zadnou Radku nezna, ale zi jich zna 5Tak se chtel ujistit.
podle me to muze znamenat oboje, ale vzhledem k tematu diskuse mu muselo byt jasne o jakou radku jde, takze zase trapny fejk… ![]()
@opozice píše:
Mango dostanu na něco jiného.Jen jednu radu, jak jsi si všimla, spodek od země mám dokola ohraničený a to z důvodu že tahle květina nesnese svit na kořeny. Ty mají být ve stínu. Tohle je po přesazení první rok a hned to tak vyrostlo. Před tím to bylo celé na slunci i od spodu a moc to nerostlo.
jj, vím, že klemantis má rád vlhko odspodu
Náš tam má trsy lesních jahod - děti, to víš
Spíš jsem narážela na tu odrůdu, je prostě nádherná, květ na mě působí, jako by byl plnokvětý ![]()
@opozice píše:
Slíbil jsem ti foto, až bude v rozkvětu.
To je nádherný plamínek
, jak se jmenuje?
@brisco píše:
I když už měl doma Denisu, jo? A to se divím, ze tak moralizoval, dokonce rakovinu sesílal na kritičky.
tak já nevím, jestli už měl Denisu, jak dlouho jí měl, když ani netušil, že v roce 2018 měla dítě a on si myslel, že je to potracené dítě, takže jak dlouho byl s Denisou, to já fakt netuším, já do soboty ani nevěděla, že spolu byli. Takže tohle já nechci hodnotit. tady https://www.emimino.cz/…nkovani/228/ prostě je víc lidí, který s nim přišli do styku osobně, kdo chce, ten to nepíše, kdo nechce, toho nebudeme prášit v takhle vyhrocených chvílích.
@Cuddy píše:
Navic Ontario se ptal „jaka Radka“? To neznamena, ze zadnou Radku nezna, ale zi jich zna 5Tak se chtel ujistit.
Však může napsat. Já bych mu to vysvětlila. I když pochybuji, že tu bylo víc Radek, se kterými spal. ![]()
@opozice píše:
jo přesně je to pěkný, po tom jihnou baby jedna radost. Lépe než sbírka motýlů.
To si myslím. ![]()
@Cuddy píše:
de o to, že Katy se ho na tu už ptala osobně. Takže jde o to, kolik znají společných Radek ![]()
Dlouho jsem tu nebyla a musím říct že k nám chodil Oťas do diskuze a vždy psal jak bych to řekla jako sluníčkový ťunťa spíš jako ženská
. Po přečtení smazaných diskuzí jeho psaný projev nepoznávám. No je to dlouho možná se změnil
o Radce taky vím ale byli nějakou dobu partneři takže žádné hrc prc. Co se týče Fokulinky tak je tu opravdu dlouho a vim kdo to je ale nepřísluší mi odtajňovat její původní nick.
@Anka1313 píše:
To je nádherný plamínek, jak se jmenuje?
Já ti nevím přesný název, dostal jsem cca 20 cm veliký. ![]()
@Lima69 píše:
Dlouho jsem tu nebyla a musím říct že k nám chodil Oťas do diskuze a vždy psal jak bych to řekla jako sluníčkový ťunťa spíš jako ženská. Po přečtení smazaných diskuzí jeho psaný projev nepoznávám. No je to dlouho možná se změnil
o Radce taky vím ale byli nějakou dobu partneři takže žádné hrc prc. Co se týče Fokulinky tak je tu opravdu dlouho a vim kdo to je ale nepřísluší mi odtajňovat její původní nick.
tvrdím to od začátku, ty změny nicků v tom dělají pěkný bordel.
![]()
@opozice píše:
Mango dostanu na něco jiného.Jen jednu radu, jak jsi si všimla, spodek od země mám dokola ohraničený a to z důvodu že tahle květina nesnese svit na kořeny. Ty mají být ve stínu. Tohle je po přesazení první rok a hned to tak vyrostlo. Před tím to bylo celé na slunci i od spodu a moc to nerostlo.
co to je? To taky chci
@pe-terka píše:
jj, vím, že klemantis má rád vlhko odspoduNáš tam má trsy lesních jahod - děti, to víš
Spíš jsem narážela na tu odrůdu, je prostě nádherná, květ na mě působí, jako by byl plnokvětý
jo clematis, tak ten mi už 3× vymrzl.
Pardon za OT.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat