Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24992
18.6.19 08:51
@Cuddy píše:
Navic Ontario se ptal „jaka Radka“? To neznamena, ze zadnou Radku nezna, ale zi jich zna 5 :nevim: Tak se chtel ujistit.

podle me to muze znamenat oboje, ale vzhledem k tematu diskuse mu muselo byt jasne o jakou radku jde, takze zase trapny fejk… :roll:

• načítám...
25179
18.6.19 08:51
@opozice píše:
Mango dostanu na něco jiného. :mrgreen: Jen jednu radu, jak jsi si všimla, spodek od země mám dokola ohraničený a to z důvodu že tahle květina nesnese svit na kořeny. Ty mají být ve stínu. Tohle je po přesazení první rok a hned to tak vyrostlo. Před tím to bylo celé na slunci i od spodu a moc to nerostlo.

jj, vím, že klemantis má rád vlhko odspodu :P Náš tam má trsy lesních jahod - děti, to víš :P Spíš jsem narážela na tu odrůdu, je prostě nádherná, květ na mě působí, jako by byl plnokvětý :palec:

• načítám...
5258
18.6.19 08:52
@opozice píše:
Slíbil jsem ti foto, až bude v rozkvětu. :mavam:

To je nádherný plamínek :kytka:, jak se jmenuje?

• načítám...
11923
18.6.19 08:53
@brisco píše:
I když už měl doma Denisu, jo? A to se divím, ze tak moralizoval, dokonce rakovinu sesílal na kritičky. :think:

tak já nevím, jestli už měl Denisu, jak dlouho jí měl, když ani netušil, že v roce 2018 měla dítě a on si myslel, že je to potracené dítě, takže jak dlouho byl s Denisou, to já fakt netuším, já do soboty ani nevěděla, že spolu byli. Takže tohle já nechci hodnotit. tady https://www.emimino.cz/…nkovani/228/ prostě je víc lidí, který s nim přišli do styku osobně, kdo chce, ten to nepíše, kdo nechce, toho nebudeme prášit v takhle vyhrocených chvílích.

• načítám...
5598
18.6.19 08:53
@Cuddy píše:
Navic Ontario se ptal „jaka Radka“? To neznamena, ze zadnou Radku nezna, ale zi jich zna 5 :nevim: Tak se chtel ujistit.

Však může napsat. Já bych mu to vysvětlila. I když pochybuji, že tu bylo víc Radek, se kterými spal. :think:

• načítám...
116055
18.6.19 08:54
@opozice píše:
jo přesně je to pěkný, po tom jihnou baby jedna radost. Lépe než sbírka motýlů. :mrgreen:

To si myslím. :palec:

• načítám...
25179
18.6.19 08:54
@Cuddy píše:

de o to, že Katy se ho na tu už ptala osobně. Takže jde o to, kolik znají společných Radek ;)

• načítám...
28075
18.6.19 08:55
@aiwwa píše:
To si myslím. :palec:

a to mám ještě jedno eso v rukávu. :mrgreen:

• načítám...
20677
18.6.19 08:56

Dlouho jsem tu nebyla a musím říct že k nám chodil Oťas do diskuze a vždy psal jak bych to řekla jako sluníčkový ťunťa spíš jako ženská :mrgreen:. Po přečtení smazaných diskuzí jeho psaný projev nepoznávám. No je to dlouho možná se změnil :nevim: o Radce taky vím ale byli nějakou dobu partneři takže žádné hrc prc. Co se týče Fokulinky tak je tu opravdu dlouho a vim kdo to je ale nepřísluší mi odtajňovat její původní nick.

• načítám...
28075
@Anka1313 píše:
To je nádherný plamínek :kytka:, jak se jmenuje?

Já ti nevím přesný název, dostal jsem cca 20 cm veliký. ;)

• načítám...
116055
@opozice píše:
a to mám ještě jedno eso v rukávu. :mrgreen:

uka! :mrgreen:

• načítám...
28075
18.6.19 08:57
@Lima69 píše:
Dlouho jsem tu nebyla a musím říct že k nám chodil Oťas do diskuze a vždy psal jak bych to řekla jako sluníčkový ťunťa spíš jako ženská :mrgreen:. Po přečtení smazaných diskuzí jeho psaný projev nepoznávám. No je to dlouho možná se změnil :nevim: o Radce taky vím ale byli nějakou dobu partneři takže žádné hrc prc. Co se týče Fokulinky tak je tu opravdu dlouho a vim kdo to je ale nepřísluší mi odtajňovat její původní nick.

tvrdím to od začátku, ty změny nicků v tom dělají pěkný bordel. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
11923
18.6.19 08:58
@opozice píše:
Mango dostanu na něco jiného. :mrgreen: Jen jednu radu, jak jsi si všimla, spodek od země mám dokola ohraničený a to z důvodu že tahle květina nesnese svit na kořeny. Ty mají být ve stínu. Tohle je po přesazení první rok a hned to tak vyrostlo. Před tím to bylo celé na slunci i od spodu a moc to nerostlo.

co to je? To taky chci

• načítám...
28075
18.6.19 08:58
@aiwwa píše:
uka! :mrgreen:

neboj, až nadejde správný čas. :mrgreen: ;)

• načítám...
11923
18.6.19 08:59
@pe-terka píše:
jj, vím, že klemantis má rád vlhko odspodu :P Náš tam má trsy lesních jahod - děti, to víš :P Spíš jsem narážela na tu odrůdu, je prostě nádherná, květ na mě působí, jako by byl plnokvětý :palec:

jo clematis, tak ten mi už 3× vymrzl. :zed: Pardon za OT.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová