Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Katy 7 píše:
Přesně.Krom toho to mohl napsat do SZ a já bych se ho na skle zastala. Ale nic takového se nestalo.
@free333 Nespala jsem tu s nikým. Takže moje odpověď je celkem jasná. 0
Já zase plně chápu, že mu nepřišlo vhodné ve včerejší den tu ještě vytahovat další ženské odtud, to snad po něm nemůže nikdo chtít… ![]()
@pe-terka píše:
mě zaujal velmi malý počet příspěvků, něco přes 100 - na to, že psala, že je tady snad 10 roků
kdyby to byla jen flokulinka, tak reknu taky, ze to je trotl, ale k ni se postupne pridavaly i zname uzivatelky, že pise pravdu…
@free333 píše:
Já myslím, že si normálně napíšou, pak sz, pak rande, sex a bud to dopadne nebo nedopadne, samozřejmě o výsledku je potřeba poinformovat své blízké tady po sz nebo v uzavřenkách, nevidím na tom nic nereálného…A pak taky mohou vylézat ty zhrzené ženy - muži, co už jim nebylo nabídnuto druhé rande, to se taky může stát, je to život, no…
přesně tak to probíhá. To je nezměnitelný fakt.
Kamarádky a poté, co jedna z nich jde k vodě by se potom utloukly.
@free333 píše:
Já bych i věřila tomu, jak byla Denisa ezo, že si mohla pojmenovat ty děti, co k ní nepřišly, o které přišla, nebyla by první ani poslední…
ale jo, já mám pro různé duševní útrapy pochopení a jak se říká - nesud, když nechodíš v jeho/jejích botách. Snad píše skutečný Ontario - já jsem ho osobně neznala.
@pe-terka ale ani to neni nic proti nicemu, proste zmenila nick. Opet, neni provni ani psoledni. Ja se tedy bohuzel bavim, ale tim, jak se zde lidi chytaji takovych banalit. U Flokulinky co ona nezazila bylo nemozne a ostatni to proste nechapou.
@Katy 7 píše:
My se s Radkou známe osobně.
A Ontario jí okouzlil tady na emimi?
@debra.morgan píše:
kdyby to byla jen flokulinka, tak reknu taky, ze to je trotl, ale k ni se postupne pridavaly i zname uzivatelky, že pise pravdu…
je fakt, že flokulinka mohla v průběhu času změnit nick. Ale jak píšu, toleruji Denise různé neplechy, zoufalí lidí dělají zoufalé věci
Jen by mě dost naštvalo, kdyby Ontario nebyl pravý Ontario, jen kýmsi zneužitý jeho profil…nad to tak není.
@terien píše:
no a kde jinde? Vytáhl na ni svůj meč. ![]()
@terien píše:
Ano a ne jen jí.
@opozice píše:
no a kde jinde? Vytáhl na ni svůj meč.
Spíš rozhazoval květiny a chlubil se svým kuchařským uměním ![]()
@Katy 7 píše:
Ano a ne jen jí.
A na co je sbalil? S tou inteligencí a pravopisem to není zas tak slavný. ![]()
@Mango_Lassi píše:
A na co je sbalil? S tou inteligencí a pravopisem to není zas tak slavný.
na tom nezáleží, asi má jiné hodnoty.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat