Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
41283
18.6.19 11:14

A není tu už stejně jedno?? dotyčná zemřela a je úplně jedno jestli ji tu lidi měli rádi, nebo ne, na věci to nic nemění. Je prostě mrtvá! vše další už je jen honbou za senzací a ukázkou toho, kdo si potřebuje kopnout. Ok, vše už se tu řeklo, názory na ni jsou různý, stejně jako by byly na každého z nás. Není na čase projevit trochu soudnosti a lidskosti a už to nechat být?? shánět někde parte je už fakt pod úroveň...………...

• načítám...
Klopotkova
18.6.19 11:15
@samá práce píše:
To mi neříkej ani ze srandy, že jsi v reálu stejně tak blbá jako tady. To snad ani nejde. ;)

Přestaň otravovat, úsudek si udělej sám, máš na něj právo, mě nezajímá a je mi po něm h.vno. :mavam:

• Upravit
28075
18.6.19 11:17
@Klopotkova píše:
Nic si neověřuji, Ty jsi mě zřejmě vůbec nepochopil, píšeš zcela mimo mísu, nemá to cenu. :mavam:

jinou reakci jsem nečekal. :mrgreen: ;)

• načítám...
28075
18.6.19 11:18
@Keyllah píše:
A není tu už stejně jedno?? dotyčná zemřelaa je úplně jedno jestli ji tu lidi měli rádi, nebo ne, na věci to nic nemění. Je prostě mrtvá! vše další už je jen honbou za senzací a ukázkou toho, kdo si potřebuje kopnout. Ok, vše už se tu řeklo, názory na ni jsou různý, stejně jako by byly na každého z nás. Není na čase projevit trochu soudnosti a lidskosti a už to nechat být?? shánět někde parte je už fakt pod úroveň...………...

Fakt už zemřela? :mrgreen: Možná se směje za sklem a říká si, jak blbouni naletěli. :mavam:

• načítám...
41283
18.6.19 11:22
@opozice píše:
Fakt už zemřela? :mrgreen: Možná se směje za sklem a říká si, jak blbouni naletěli. :mavam:

opravdu zemřela, mám to i z jiného zdroje. K ostatnímu se vyjadřovat nemůžu, neznala jsem ji, ani Ontária, takže netuším co z toho ostatního je pravda, či nikoli, ale opravdu už zemřela a tohle by mělo skončit. 4 diskuze na toto téma mi přijdou už fakt moc.

• načítám...
28075
18.6.19 11:27
@Keyllah píše:
opravdu zemřela, mám to i z jiného zdroje. K ostatnímu se vyjadřovat nemůžu, neznala jsem ji, ani Ontária, takže netuším co z toho ostatního je pravda, či nikoli, ale opravdu už zemřela a tohle by mělo skončit. 4 diskuze na toto téma mi přijdou už fakt moc.

divný je to, že neznáš ani jeho, ani ji a víš, že zemřela. To bude asi zase přes jinou ruku, jak se říká. A nejspíše to bude pravda. :mavam: :*

• načítám...
Mango_Lassi
18.6.19 11:30
@Keyllah píše:
opravdu zemřela, mám to i z jiného zdroje. K ostatnímu se vyjadřovat nemůžu, neznala jsem ji, ani Ontária, takže netuším co z toho ostatního je pravda, či nikoli, ale opravdu už zemřela a tohle by mělo skončit. 4 diskuze na toto téma mi přijdou už fakt moc.

V tom případě doporučuju tyto důkazy přeposlat adminům, aby každá další diskuze na toto téma byla okamžitě uzamčena

• Upravit
28075
18.6.19 11:37
@Mango_Lassi píše:
V tom případě doporučuju tyto důkazy přeposlat adminům, aby každá další diskuze na toto téma byla okamžitě uzamčena

sakra, nech vox populi trochu gradovat. Proč zavírat? To nechápu. Nějaké omezení v tomto by nemělo být. Přece uznáváš vyjádřit svoji vůli něco říci. :mrgreen: Nebo jen někde jinde?

• načítám...
Mango_Lassi
18.6.19 11:40
@opozice píše:
sakra, nech vox populi trochu gradovat. Proč zavírat? To nechápu. Nějaké omezení v tomto by nemělo být. Přece uznáváš vyjádřit svoji vůli něco říci. :mrgreen: Nebo jen někde jinde?

Myslím si, že by to už trochu hraničilo s hyenismem. Ale stejně je to na adminech, můžou, ale nemusejí s tím souhlasit. Jen oni mají technické prostředky, jak to tady spravovat

• Upravit
28075
18.6.19 11:46
@Mango_Lassi píše:
Myslím si, že by to už trochu hraničilo s hyenismem. Ale stejně je to na adminech, můžou, ale nemusejí s tím souhlasit. Jen oni mají technické prostředky, jak to tady spravovat

jaký hyenismus? Jen debata přispěvovatelů. I když jednotlivec s něčím nesouhlasí, tak nemůže formou žalování u adminů se domáhat něčeho, co většina vítá. Z tvého vyplývá, že tu musíš být a číst to co nechceš. :dance:

• načítám...
34473
18.6.19 11:47
@Keyllah píše:
A není tu už stejně jedno?? dotyčná zemřela a je úplně jedno jestli ji tu lidi měli rádi, nebo ne, na věci to nic nemění. Je prostě mrtvá! vše další už je jen honbou za senzací a ukázkou toho, kdo si potřebuje kopnout. Ok, vše už se tu řeklo, názory na ni jsou různý, stejně jako by byly na každého z nás. Není na čase projevit trochu soudnosti a lidskosti a už to nechat být?? shánět někde parte je už fakt pod úroveň...………...

Víš Keyllo, zemřít není žádná zásluha. Jednou zemřeme všichni, někdo dřív, někdo dýl, někdo bude chybět hodně, jiný méně, ale čeká nás to všechny. A jak na nás budou lidé vzpomínat záleží na tom, jak se během života chováme. Denisa tu nechala stopu, jakou tu nechala a pokud je to všechno pravda (vyhrožování v uzavřených skupinách, atd) tak zase chápu ty, kterých se to týká, že tu nebudou klidně číst jak úžasný člověk to byl. A pokud je pravda to o Ontariovi, tak se zase divím, že má tu drzost tu takové téma vůbec založit.

• načítám...
Mango_Lassi
18.6.19 11:48
@opozice píše:
jaký hyenismus? Jen debata přispěvovatelů. I když jednotlivec s něčím nesouhlasí, tak nemůže formou žalování u adminů se domáhat něčeho, co většina vítá. Z tvého vyplývá, že tu musíš být a číst to co nechceš. :dance:

Admini zde mají svůj názor, nebo se domnivas, že konají, jak si uživatelé piskaji?

• Upravit
34473
18.6.19 11:50
@Mango_Lassi píše:
Admini zde mají svůj názor, nebo se domnivas, že konají, jak si uživatelé piskaji?

No upřímně řečeno ano, v poslední době skáčou jak pár vybraných uživatelek píská.

• načítám...
28075
18.6.19 11:52
@Mango_Lassi píše:

ano mám a už jsem se o tom na vlastní kůži přesvědčil. :mrgreen: ;)

• načítám...
Mango_Lassi
18.6.19 11:55
@opozice píše:
ano mám a už jsem se o tom na vlastní kůži přesvědčil. :mrgreen: ;)

Tak to já mám zkušenost opačnou.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová