Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tableta píše:
No když jsem si přečetla komentář opozice, tak jsem si myslela, že slézt dolů po žebříku do dolu má speciální název - sfárat![]()
Měla jsem radost, že jsem se naučila něco novýho
Po přečtení Šáruší komentáře mi ztuhl úsměv na rtech.
kecáš ![]()
@Kaileee píše:
Ja myslim, ze muzu reagovat na co chci. Abych tady dvakrat za dva dny byla a cetla uz asi 4. Diskuzi o nejake slepici, to je sila, ze vas to bavi. Mate asi nudný život…
to jsi hodná, že nám jednou za čas přijdeš povysvětlit, jak jsme trapní s nudným životem a a máme s tím už jít do řiti.
@opozice píše:
nejhorší je na podzim vyplenit a seřezat jahody. Neklečím, neohýbám se, ale sedím mezi řádky na sedátku ala rybářským.
fuj, nemluv o podzimu, ještě nezačalo léto
![]()
@pe-terka píše:
to musíš mít vyvýšené záhony???
já mám, já mám. Letos mi můj milovaný manžel udělal
i do skleníku
@opozice píše:
nemám, normálko v rovině. Jenže záhon je cca 4×2 m a jsou tři. Letos nevím, co s nimi. Tedy vím, ale aby řeč nestála.
jsem si vzpomněla na tu scénku ve filmu Slavnosti sněženek, jak tam Hrušínskej plel vleže
Ten to měl vymakaný
![]()
@Šáruší píše:
já mám, já mám. Letos mi můj milovaný manžel udělali do skleníku
Máš úžasného muže, závidím
Ty vyvýšené záhony samozřejmě ![]()
@terien píše:
Víš Keyllo, zemřít není žádná zásluha. Jednou zemřeme všichni, někdo dřív, někdo dýl, někdo bude chybět hodně, jiný méně, ale čeká nás to všechny. A jak na nás budou lidé vzpomínat záleží na tom, jak se během života chováme. Denisa tu nechala stopu, jakou tu nechala a pokud je to všechno pravda (vyhrožování v uzavřených skupinách, atd) tak zase chápu ty, kterých se to týká, že tu nebudou klidně číst jak úžasný člověk to byl. A pokud je pravda to o Ontariovi, tak se zase divím, že má tu drzost tu takové téma vůbec založit.
Přesně. Zrovna jsem přemýšlela o tom, kdo vymyslel tu pokryteckou blbost „o mrtvých jen dobře“ vždyť záleží na tolika věcech.. o Hitlerovi taky moc lidí nepíše, že to byl moc hodnej pán…
Muze mi nekdo vysvětlit, co se tu za ten den stalo? Ja hodím příspěvek v 6 rano, pak kouknu v 21:00 a tady 21 stran a odkaz na dalsi diskuzi tyhle Brundibary, jak odchází z emimina a jak jsme hyeny
.
To neni mozny, reknu vam, vcera jsem byla v praci do 23:00, dneska od 4:30, ale emimino mi pomaha, abych si připadala furt jeste normálně
.
Diky vsem vysinutym, diskuze o odchodu zakládajícím Uzivatelkam.
![]()
@opozice píše:
Slíbil jsem ti foto, až bude v rozkvětu.
Je to asi Clematis ´Piilu´,krásný je ![]()
@anathema píše:
Je to asi Clematis ´Piilu´,krásný je
Já četla chemtrails a nepřišlo mi to divný ![]()
@Mango_Lassi teda Mango, kdes koupila ten oblecek? Fakt sexy, to musim mit taky ![]()
@xammy píše:
@Mango_Lassi teda Mango, kdes koupila ten oblecek? Fakt sexy, to musim mit taky
ty oblečky prodávali v pražským swingers clubu Bunkr. ![]()
@Tiffany1 píše:
Muze mi nekdo vysvětlit, co se tu za ten den stalo? Ja hodím příspěvek v 6 rano, pak kouknu v 21:00 a tady 21 stran a odkaz na dalsi diskuzi tyhle Brundibary, jak odchází z emimina a jak jsme hyeny![]()
.
To neni mozny, reknu vam, vcera jsem byla v praci do 23:00, dneska od 4:30, ale emimino mi pomaha, abych si připadala furt jeste normálně![]()
![]()
.
Diky vsem vysinutym, diskuze o odchodu zakládajícím Uzivatelkam.![]()
@Tiffany1 neříkej, že tak dlouho pracuješ.
Věřil bych v tak pozdní návrat z práce, kde se fest slavilo.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat