Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11923
18.6.19 18:20
@Tableta píše:
No když jsem si přečetla komentář opozice, tak jsem si myslela, že slézt dolů po žebříku do dolu má speciální název - sfárat :oops: :oops: Měla jsem radost, že jsem se naučila něco novýho :mrgreen: Po přečtení Šáruší komentáře mi ztuhl úsměv na rtech.

kecáš :lol:

• načítám...
11923
18.6.19 18:24
@Kaileee píše:
Ja myslim, ze muzu reagovat na co chci. Abych tady dvakrat za dva dny byla a cetla uz asi 4. Diskuzi o nejake slepici, to je sila, ze vas to bavi. Mate asi nudný život…

to jsi hodná, že nám jednou za čas přijdeš povysvětlit, jak jsme trapní s nudným životem a a máme s tím už jít do řiti.

• načítám...
11923
18.6.19 18:24
@opozice píše:
nejhorší je na podzim vyplenit a seřezat jahody. Neklečím, neohýbám se, ale sedím mezi řádky na sedátku ala rybářským.

fuj, nemluv o podzimu, ještě nezačalo léto :cert: :cert:

• načítám...
11923
18.6.19 18:25
@pe-terka píše:
to musíš mít vyvýšené záhony???

já mám, já mám. Letos mi můj milovaný manžel udělal :mrgreen: i do skleníku

• načítám...
25179
18.6.19 19:49
@opozice píše:
nemám, normálko v rovině. Jenže záhon je cca 4×2 m a jsou tři. Letos nevím, co s nimi. Tedy vím, ale aby řeč nestála. :mrgreen:

jsem si vzpomněla na tu scénku ve filmu Slavnosti sněženek, jak tam Hrušínskej plel vleže :palec: :mrgreen: Ten to měl vymakaný :potlesk: :jazyk:

• načítám...
25179
18.6.19 19:50
@Šáruší píše:
já mám, já mám. Letos mi můj milovaný manžel udělal :mrgreen: i do skleníku

Máš úžasného muže, závidím :mrgreen: Ty vyvýšené záhony samozřejmě :P

• načítám...
25179
18.6.19 19:52
@Tableta píše:
@opozice @pe-terka Říkal cca 2 dny. A půjde pod celkovou, prý to není na lokální 8o

těžko říct :nevim: Bud je to větší, nebo nějaká píštěl? Každopádně je to řešitelné a pro něj líp, když to zaspí ;) Já bych těžko tolerovala lokál, když by se mi dloubali kdesi v řiti :oops: :oops: 8)

• načítám...
5803
18.6.19 20:06
@terien píše:
Víš Keyllo, zemřít není žádná zásluha. Jednou zemřeme všichni, někdo dřív, někdo dýl, někdo bude chybět hodně, jiný méně, ale čeká nás to všechny. A jak na nás budou lidé vzpomínat záleží na tom, jak se během života chováme. Denisa tu nechala stopu, jakou tu nechala a pokud je to všechno pravda (vyhrožování v uzavřených skupinách, atd) tak zase chápu ty, kterých se to týká, že tu nebudou klidně číst jak úžasný člověk to byl. A pokud je pravda to o Ontariovi, tak se zase divím, že má tu drzost tu takové téma vůbec založit.

Přesně. Zrovna jsem přemýšlela o tom, kdo vymyslel tu pokryteckou blbost „o mrtvých jen dobře“ vždyť záleží na tolika věcech.. o Hitlerovi taky moc lidí nepíše, že to byl moc hodnej pán…

• načítám...
4627
18.6.19 20:35

Muze mi nekdo vysvětlit, co se tu za ten den stalo? Ja hodím příspěvek v 6 rano, pak kouknu v 21:00 a tady 21 stran a odkaz na dalsi diskuzi tyhle Brundibary, jak odchází z emimina a jak jsme hyeny :mrgreen: :mrgreen:.
To neni mozny, reknu vam, vcera jsem byla v praci do 23:00, dneska od 4:30, ale emimino mi pomaha, abych si připadala furt jeste normálně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Diky vsem vysinutym, diskuze o odchodu zakládajícím Uzivatelkam. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
7988
18.6.19 20:52
@opozice píše:
Slíbil jsem ti foto, až bude v rozkvětu. :mavam:

Je to asi Clematis ´Piilu´,krásný je ;)

• načítám...
Mango_Lassi
18.6.19 20:54
@anathema píše:
Je to asi Clematis ´Piilu´,krásný je ;)

Já četla chemtrails a nepřišlo mi to divný :mrgreen:

• Upravit
7988
18.6.19 20:55
@Mango_Lassi píše:
Já četla chemtrails a nepřišlo mi to divný :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: tady už je možné vše :mrgreen:
  • načítám...
1240
18.6.19 21:01

@Mango_Lassi teda Mango, kdes koupila ten oblecek? Fakt sexy, to musim mit taky :jazyk:

• načítám...
28075
18.6.19 21:08
@xammy píše:
@Mango_Lassi teda Mango, kdes koupila ten oblecek? Fakt sexy, to musim mit taky :jazyk:

ty oblečky prodávali v pražským swingers clubu Bunkr. :mrgreen:

• načítám...
28075
18.6.19 21:09
@Tiffany1 píše:
Muze mi nekdo vysvětlit, co se tu za ten den stalo? Ja hodím příspěvek v 6 rano, pak kouknu v 21:00 a tady 21 stran a odkaz na dalsi diskuzi tyhle Brundibary, jak odchází z emimina a jak jsme hyeny :mrgreen: :mrgreen:.
To neni mozny, reknu vam, vcera jsem byla v praci do 23:00, dneska od 4:30, ale emimino mi pomaha, abych si připadala furt jeste normálně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Diky vsem vysinutym, diskuze o odchodu zakládajícím Uzivatelkam. :mrgreen: :mrgreen:

@Tiffany1 neříkej, že tak dlouho pracuješ. :mrgreen: Věřil bych v tak pozdní návrat z práce, kde se fest slavilo. :mavam: :*

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová