Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pe-terka píše:
jsem si vzpomněla na tu scénku ve filmu Slavnosti sněženek, jak tam Hrušínskej plel vleže![]()
Ten to měl vymakaný
![]()
Vím, že je to úplně mimo, ale to plel režisér Jiří Krejčík, je to můj oblíbenec, Hrušínský tam má jinou roli ![]()
@monty.python píše:
Vím, že je to úplně mimo, ale to plel režisér Jiří Krejčík, je to můj oblíbenec, Hrušínský tam má jinou roli
jakou? ![]()
@opozice píše:
jakou?
Jakou má roli ve Slavnostech sněženek? V podstatě jednu z hlavních, má přece doma ty dvě uřvaný ženštiny s dítětem
Ten film je moje srdcová záležitost ![]()
@Mango_Lassi píše:
Zaplatila jsem si módního stylistu a mám nový letní stajl
navrhl bych, aby @Mango_Lassi profilová fotka byla vyhlášena fotkou roku.
Ta nemá chybu- ať dumu, jak dumu, z té, či oné strany nevím, jak bych se do té baby dostal.
![]()
@opozice píše:
navrhl bych, aby @Mango_Lassi profilová fotka byla vyhlášena fotkou roku.Ta nemá chybu- ať dumu, jak dumu, z té, či oné strany nevím, jak bych se do té baby dostal.
![]()
Přes výfuk.
@opozice píše:
navrhl bych, aby @Mango_Lassi profilová fotka byla vyhlášena fotkou roku.Ta nemá chybu- ať dumu, jak dumu, z té, či oné strany nevím, jak bych se do té baby dostal.
![]()
@opozice píše:
![]()
Jsi docela zvrhlik
@opozice Jiří Krejčík ve filmu
Aneb, pánové, nic mi nevyčítejte, nemějte mi to za zlé, já jsem vás varoval, já na co přijdu, to sežeru ![]()
@Mango_Lassi píše:
Jsi docela zvrhlik
ale, houby, jen všechno vidím barevně. ![]()
@opozice píše:
![]()
Jedině useknout hlavu a vrchem by to šlo ![]()
@monty.python píše:
@opozice Jiří Krejčík ve filmuAneb, pánové, nic mi nevyčítejte, nemějte mi to za zlé, já jsem vás varoval, já na co přijdu, to sežeru
von je dobrej. ![]()
@monty.python píše:
Jedině useknout hlavu a vrchem by to šlo
Ten taky vleze na všechno ![]()
@monty.python píše:
Jedině useknout hlavu a vrchem by to šlo
to ne hlavu nesekat, jen spouštět přes hlavu. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ten taky vleze na všechno
pššššt, i zdi tu mají uši. Hlavně nepiš o nás dvou.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zaplatila jsem si módního stylistu a mám nový letní stajl