Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Mango_Lassi
18.6.19 21:09
@xammy píše:
@Mango_Lassi teda Mango, kdes koupila ten oblecek? Fakt sexy, to musim mit taky :jazyk:

Zaplatila jsem si módního stylistu a mám nový letní stajl

• Upravit
2788
18.6.19 21:09
@pe-terka píše:
jsem si vzpomněla na tu scénku ve filmu Slavnosti sněženek, jak tam Hrušínskej plel vleže :palec: :mrgreen: Ten to měl vymakaný :potlesk: :jazyk:

Vím, že je to úplně mimo, ale to plel režisér Jiří Krejčík, je to můj oblíbenec, Hrušínský tam má jinou roli ;)

• načítám...
28075
18.6.19 21:11
@monty.python píše:
Vím, že je to úplně mimo, ale to plel režisér Jiří Krejčík, je to můj oblíbenec, Hrušínský tam má jinou roli ;)

jakou? ;)

• načítám...
2788
18.6.19 21:12
@opozice píše:
jakou? ;)

Jakou má roli ve Slavnostech sněženek? V podstatě jednu z hlavních, má přece doma ty dvě uřvaný ženštiny s dítětem :lol: Ten film je moje srdcová záležitost :srdce:

• načítám...
28075
18.6.19 21:13
@Mango_Lassi píše:
Zaplatila jsem si módního stylistu a mám nový letní stajl

navrhl bych, aby @Mango_Lassi profilová fotka byla vyhlášena fotkou roku. :mrgreen: Ta nemá chybu- ať dumu, jak dumu, z té, či oné strany nevím, jak bych se do té baby dostal. :mrgreen: :palec:

• načítám...
Klopotkova
18.6.19 21:14
@opozice píše:
navrhl bych, aby @Mango_Lassi profilová fotka byla vyhlášena fotkou roku. :mrgreen: Ta nemá chybu- ať dumu, jak dumu, z té, či oné strany nevím, jak bych se do té baby dostal. :mrgreen: :palec:

Přes výfuk.

• Upravit
36720
@opozice píše:
navrhl bych, aby @Mango_Lassi profilová fotka byla vyhlášena fotkou roku. :mrgreen: Ta nemá chybu- ať dumu, jak dumu, z té, či oné strany nevím, jak bych se do té baby dostal. :mrgreen: :palec:
:mrgreen:
  • načítám...
Mango_Lassi
@opozice píše:

Jsi docela zvrhlik

• Upravit
2788
18.6.19 21:15

@opozice Jiří Krejčík ve filmu ;) Aneb, pánové, nic mi nevyčítejte, nemějte mi to za zlé, já jsem vás varoval, já na co přijdu, to sežeru :mrgreen:

• načítám...
28075
18.6.19 21:16
@Mango_Lassi píše:
Jsi docela zvrhlik

ale, houby, jen všechno vidím barevně. :mrgreen:

• načítám...
2788
18.6.19 21:16
@opozice píše:

Jedině useknout hlavu a vrchem by to šlo ;)

• načítám...
28075
18.6.19 21:17
@monty.python píše:
@opozice Jiří Krejčík ve filmu ;) Aneb, pánové, nic mi nevyčítejte, nemějte mi to za zlé, já jsem vás varoval, já na co přijdu, to sežeru :mrgreen:

von je dobrej. :palec:

• načítám...
Mango_Lassi
@monty.python píše:

Ten taky vleze na všechno 8)

• Upravit
28075
@monty.python píše:

to ne hlavu nesekat, jen spouštět přes hlavu. :mrgreen:

• načítám...
28075
18.6.19 21:19
@Mango_Lassi píše:
Ten taky vleze na všechno 8)

pššššt, i zdi tu mají uši. Hlavně nepiš o nás dvou. :mrgreen: :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky