Dojídání jídla 3. den?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27709
18.10.19 14:00
@spiritt píše: Úplně stejně. Často vařím na dva dny, ale třetí den bych to už prostě nejedla. Někdy to třetí den sní chlap, ale když ne, vyhazuju. Nechci se přiotrávit…
A nějakých pět dní, jak tu někdo psal, to mi přijde opravdu jako extrém 8o

já mám prostě blok i když tomu jídlu nejspíš nic není, ale já to sníst nedokážu s pocitem že se otrávím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26258
18.10.19 14:01

@pocker tak druhy den zamraz klidne jednu porci a dej mu ji za cas. Ja varim na dva dny a kdyz uz zbyde, tak zamrazim amam se synem obed bez prace. Ono treti den neco dojidat taky nemusim, proto mam v mrazaku dost krabicek prave s omackou. A vzdy je prekvapko, co to bude, pac zasadbe nepopisuji s tim, ze si to urcite budu pamatovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
18.10.19 14:01
@pocker píše:
Ahoj holky, manžel se diví, když zbyde oběd 3 den, dojídá se. Ale přece to nevyhodím ne? Většinou vařím na 2 dny, někdy na jeden den, když je to smažené třeba. Když zbyde např. dušené maso ve šťávě, nebo guláš, omáčka..dojídá se to třetí den.
Mám masového chlapa, tak je denně maso. Když zbyde jedna porce navíc, jí to on 3 den a já si udělám sladký oběd jen pro sebe.
Vadí mu, že on dojídá zbytky a já mám čerstvý oběd, ale sladký oběd, protože on sladké obědy nemá rád a já je zase miluju.
Já zas nemusím denně maso jak on. Do ničeho ho nenutím, když nechce dojídat zbytky, já to klidně sním, nemám s tím problém, ale on už by sladké jídlo nejedl.
Jak to máte Vy doma, vyhazujete zbylé obědy? Samozřejmě když uvařím, tak další dny ohřívám jen to co se sní, neohřívám všechno.
Chlap by byl nejraději kdybych vařila denně obědy a denně i večeře.
Mám dvě malé děti a jsem ráda, že vůbec alespoň je ten teplý oběd a teplá večeře jen občas.

Kolik z toho vaří on?

• Citovat
  • Upravit
606
18.10.19 14:03

Varim maximálně na dva dny, třetí bych to už taky nejedla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
18.10.19 14:05

My teda uvařene jidlo nemrazime, to zas po rozmrazení přijde humus mě a nejedla bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
18.10.19 14:44

Nektera jidla se k tomu moc nehodi, ale obecne s tim nemam problem. Kdyz se skladuje dobre. Ale je fakt, ze hlavni dojidac jsem ja. :mrgreen: vubec s tim problem nemam. :D a jo, rozhodne to chutna lip nez rozmrazene. Nektere veci snad i lip nez cerstve udelany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.10.19 14:50

Tri dny povazuji za strop, kdyz je dobre skladovane to jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
18.10.19 15:04

Priznam, ze sme rozhyckani. Varim kazdy den. Samej by mi nechutilo jedno jedlo tri dni. Vynimocne, jedlo typu gulas, segedin nechavam aj na druhy den. Varim menej, tolko, co sa zje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
18.10.19 15:08

Ještěže nevařím :mrgreen: Je mi proti gustu dojídat i oběd na večeři, druhý den už bych asi nedala, třetí, to si ani nedokážu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
18.10.19 15:10

Vaŕím každý den. Občas nějaký vhodný zbytek zamrazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
18.10.19 15:43

@KimL presne tak, uz sem se bala, ze jsem jedina kdo to tak ma, me to prijde nechutny, tchyne nam dala do sklenicky zbytek polivky, no a manzel, ze to mam dat do mrazaku, ja bych to vyhodila…no at si to ji sam.. ja teda varim, klidne i dve, nekdy tri jidla denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15183
18.10.19 16:21

@Svistice promiň ale fuj. 7 dní skladovana omáčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
18.10.19 16:49
@debra.morgan píše:
My teda uvařene jidlo nemrazime, to zas po rozmrazení přijde humus mě a nejedla bych to.

To jsem se taky chtěla zeptat těch, co mrazíte.. - není to hnusný, rozblemcaný, nezmění to chuť? Já bych rozmražovaný jídlo asi nezvládla sníst :mrgreen: :mrgreen: ale uznávám, že jsem na tohle rozmazlená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
18.10.19 17:19

Přes týden v podstatě nevaříme, ale jinak běžně vaříme na dva dny. Nepřijde mi na tom nic zvláštního. Vaří tedy muž, já moc ne. Jíst dva dny stejné jídlo mi nedělá nejmenší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
18.10.19 17:22
@Peggy54 píše:
@KimL presne tak, uz sem se bala, ze jsem jedina kdo to tak ma, me to prijde nechutny, tchyne nam dala do sklenicky zbytek polivky, no a manzel, ze to mam dat do mrazaku, ja bych to vyhodila…no at si to ji sam..ja teda varim, klidne i dve, nekdy tri jidla denne

A co pořád vaříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová